Nova Godina

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

gojzerica
Kontakt:

Re: Nova Godina

Post Postao/la gojzerica » 03 dec 2012, 01:35

Trebao bi sa jaranima iznajmiti neki stan, al skupo sve. :|

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 dec 2012, 01:23

Ovi sto kontaju ga umocit za novu godinu kanite se tih misli.Ja cu ga za vikend pred novu otrest sa malom tako da smo rahat oboje za najluđu noć. ;) :D :)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2012, 23:25

Ma nikad nece proci ni jedna Nova kod mene da ne bude neka pizdarija, a prije toga yebada dje ce se slaviti itd. Tako i ove godine, standardno :mrgreen:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 dec 2012, 23:36

Goalgetter je napisao/la:Ma nikad nece proci ni jedna Nova kod mene da ne bude neka pizdarija, a prije toga yebada dje ce se slaviti itd. Tako i ove godine, standardno :mrgreen:
I kod mene tako, pred toga gdje ce se slaviti problem je s KIM CE SE SLAVITI!!!! Sto puta sam pozelio da nemam djevojku za novu godinu, pa da ono sto se kaze, rahat sjednem s drustvom. Proslu godinu slavio s djevojkom, kazem joj ove godine cu sa jaranima, Allahu dragi sto sam jezika pojeo, pa kako sam neodgovaran, kako sam bezobrazan, kako mi nije stalo do nje....reko ja cu vala s mamom i babom kod kuce :D

Steta sto se ne mogu ta dva drustva kombinovati, pa da bude i djevojka i jarani, ovako svake godine ispastam, gdje i kako, te od druge strane s kojom ne budem , barem negdje do februrara ispastam :mrgreen:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 dec 2012, 13:24

Sa jaranima iznajmili stan, a bice i nekih treba. Idealno da se proslavi Nova i rodjendan 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

gang
Kontakt:

Post Postao/la gang » 14 dec 2012, 17:27

31.12.2012 Docek nove godine RESTORAN KONDOR KEREP GRADACAC LILE sa Bendom

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 14 dec 2012, 21:26

Trebao sa trebom za novu, al evo izgleda izjalovili se svi planovi :(
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 dec 2012, 22:02

Imal' gdje šta jeftino, bilo kakvo mjesto?...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 14 dec 2012, 22:05

ipetm je napisao/la:Imal' gdje šta jeftino, bilo kakvo mjesto?...
I mene ovo zanima...na piku ovo sto nalazim,vise se isplati iznajmiti za mjesec dana nego samo za NG :lol: :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 dec 2012, 22:12

neo je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ma nikad nece proci ni jedna Nova kod mene da ne bude neka pizdarija, a prije toga yebada dje ce se slaviti itd. Tako i ove godine, standardno :mrgreen:
I kod mene tako, pred toga gdje ce se slaviti problem je s KIM CE SE SLAVITI!!!! Sto puta sam pozelio da nemam djevojku za novu godinu, pa da ono sto se kaze, rahat sjednem s drustvom. Proslu godinu slavio s djevojkom, kazem joj ove godine cu sa jaranima, Allahu dragi sto sam jezika pojeo, pa kako sam neodgovaran, kako sam bezobrazan, kako mi nije stalo do nje....reko ja cu vala s mamom i babom kod kuce :D

Steta sto se ne mogu ta dva drustva kombinovati, pa da bude i djevojka i jarani, ovako svake godine ispastam, gdje i kako, te od druge strane s kojom ne budem , barem negdje do februrara ispastam :mrgreen:
Isti problem imam :lol: . Nemozes jaranima, jer nemozes iskombinovati drustvo, na jednu stranu drustvo navlaci, na drugu nemogu nju ostaviti , jer vec haman godinu hodamo, tako da cu vjerovatno sa njom u grad pola nove, a pola sa jaranima (jer bice nekog mozda i iz njenog drustva). Mada je jos sve pod upitnikom, jos niko nezna nista, zato kazem, mrzim Novu Godinu :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 dec 2012, 22:15

nesto mi se ne ide negdje, mrsko mi onako skroz bas, tako da moguca je opcija ostat kod kuce, gledat kakve filmove ili sezonu neke serije uz sokove i pistacije :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 dec 2012, 22:27

High je napisao/la:Da hoće jedno čet'ri metra snijega napadati dan prije Nove godine, i onda da havarija bude.
to bi bilo moćno :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 14 dec 2012, 23:01

@Goalgetter Brate hajmo ja i ti skupa :D

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 dec 2012, 23:14

ipetm je napisao/la:Imal' gdje šta jeftino, bilo kakvo mjesto?...
Ima jedan klub u Zenici HB se zove,Sinan pjeva :lol: :lol: :lol: mislim da upad nije skuplji od cenera,bice lom :lol: :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 dec 2012, 23:22

neo je napisao/la:@Goalgetter Brate hajmo ja i ti skupa :D
Moze :mrgreen: ,mislim da bi tako bilo najpametnije :lol: .

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 15 dec 2012, 10:18

Da je na Vlasic otici nekako,ako ima neko da iznajmljuje vikendicu,ili nekog havera koji iznajmljuje nek mi se javi na pp. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 dec 2012, 10:42

Kako mi ide na živce sve ovo oko Nove godine, to je strašno. :lol:

Mislim zapijem se svaki vikend sa društvom do jutarnjih sati tako da mi Nova i ne dođe nešto posebno osim što uglavnom bude pripadnica suprotnog spola pod dejstvom alkohola više. :lol:

Al' opet ja sam levat pa necu pijanu da iskoristim. Elem nije bitno to...

Već 5 godina slavim Novu godinu s istim društvom i svake nam bude ludo i nezaboravno jel ali đavo me odnio, ove godine me zovne jedna mala koja mi se baš đasvi i oko koje mi amidža pomaže. I haj eto ja razgovaram s drugom i kaže on ma nije frka, budi ti s njom i tim društvom, znam koliko ti je stalo, bla-bla. Što je najgore ona mi sad ništa ne javlja :mrgreen: pravi se Englez tako da ću se morat svom bratu ponizno vratit i pitat ima li mjesta dalje i za mene. :D

I što je čudno, svake godine kažem volio bih najradije ostat u kuci i onda kad se priblizi godina nova obuzme me neka samoća i idem s ortacima. Mislim da cu i ove godine tako, mala ako se javi može čekat, **** je.

Bros before hoes!

A kondicione pripreme za Novu počinju večeras, zatim 20-og, 25-og i 29-og, ove hocu makar da izdržim do 3 ujutru a da se ne napijem ko krava.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 15 dec 2012, 10:57

Marsal je napisao/la:Bros before hoes!
Tako je. Sve prolazi, sve se mijenja samo je raja uvijek tu bila (naravno ako je prava). S klinkom možeš i sutra reprizirat Novu godinu :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 15 dec 2012, 11:00

Srediti ti amidza to posteno :lol:
Ma joj obicna noc kao i svaka,al jbg opet nije to to,ne mogu bit svaki vikend sa nekim osobama.Ili radi ili je nesto drugo dogovorio,a ovako cu biti sa njima.Pa je to i dobro.A i to radi cura,samo je uvijek problem lokacija.Nikako da nadjem pravo mjesto.A sto se cure i drustva tice,uvijek cu izabrat drustvo,pa brate oni su tu uvijek uz mene i vjecno su tu,dok za curu ne znam bgm :twisted: :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 15 dec 2012, 11:17

Toxicity je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Bros before hoes!
Tako je. Sve prolazi, sve se mijenja samo je raja uvijek tu bila (naravno ako je prava). S klinkom možeš i sutra reprizirat Novu godinu :mrgreen:
Shit :( Bas sam tako rekao djevojci, ne da su mi jarani prioritet :mrgreen: vec da ja i ona mozemo imati i sljedece dane, i dane prije za nas, no jok, ja sam onaj najveci kreten, pa pobogu sve njene prijateljice su rekle da sam bezobrazan sto necu s njom, cak su joj i neki jarani isto rekli :twisted:

Realno, nije isto slavlje kada je nas 10 otrotodksnih budala na okupu, i neki izlazak sa kombinovanim drustvom gdje cu citavu noc provesti u **** kaHvicu!
AgresivnoDjubre je napisao/la:uvijek cu izabrat drustvo,pa brate oni su tu uvijek uz mene i vjecno su tu,dok za curu ne znam bgm :twisted: :mrgreen:
Sjetit ces se ovih rijeci jednom kada budes u duzoj vezi od par mjeseci, pa kada dama izrazi zelju da budes s njom za praznik (nebitno koji), drustvo pa-pa :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 11 gostiju.