ma šta ih briga,prodaja ronaldovih i kakinih dresova ide odlično u Aziji.
Druga su vremena bila kad su Peđa,Šuker,Panucci,Ilgner,Seedorf,Roberto Carlos,Sanchis... harali.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Zato je ova truba ekipa u svim takmicenjima na prvom mjestu,sa ili bez Ronalda. Real je uvjek imao zvijezde,imati ce ih i dalje,al one u rukama nekih kloceve poput Pelegrinija i njemu slicnih nista neznace. Jest Ronldo sminker i sl,al on je jedan od rijetkih igraca koji uvjek ostaje poslije treninga jos da trenira. Takvih je danas malo,Rooney i Lampard i jos par. Covjek je gladan nogometa,....vidjet cete za sezone-dvije da ce se i messi poceti ponasati poput ronaldinha,kaka je takodjer jako pao u formi nakon sto je osvojio nagradu za najboljeg svjetskog nogometasa (bilo je i povreda,ali...). Da je vama na klupi Wenger,Ferguson ili Anceloti,vidjeli biste onda kako real razvaljuje.CRNI_SA je napisao/la:pa kao i sto je manchester truba ekipa bez ronalda, koji ih je vadio u proslim sezonama tako i realu fali on i plus 3-4 igrca su povredjeni nije los ni bod jbte
trener je ****.....samo takva mislim da real treba na kormilo da vrati del Bosqueaibra_barca je napisao/la:iskreno, real je sinoc stvarno lose igrao, onaj go, sto su ga ponistili, pa dobro, nije uopste stvar o tom golu, nego o tome koliko je real nemocan bez ronalda, kao da im fali citav tim, a ne jedan igrac, prvo sevilla, pa milan, sad i sporting, **** kriza bez ronalda, mislim da vam trener nevalja, nije navikao voditi velike ekipe, ipak je drugacije voditi villareal, i real, pritisak je drugaciji, sve u svemu, molite boga da se ronaldo sto prije oporavi, inace, propada real sve vise i vise...
Normalno da fali,enbi Real dao za njega 94 mill a nemisli ga korisiti......senoRA je napisao/la:trener je ****.....samo takva mislim da real treba na kormilo da vrati del Bosqueaibra_barca je napisao/la:iskreno, real je sinoc stvarno lose igrao, onaj go, sto su ga ponistili, pa dobro, nije uopste stvar o tom golu, nego o tome koliko je real nemocan bez ronalda, kao da im fali citav tim, a ne jedan igrac, prvo sevilla, pa milan, sad i sporting, **** kriza bez ronalda, mislim da vam trener nevalja, nije navikao voditi velike ekipe, ipak je drugacije voditi villareal, i real, pritisak je drugaciji, sve u svemu, molite boga da se ronaldo sto prije oporavi, inace, propada real sve vise i vise...
Romariooo je napisao/la:Real je tarlasika od ekipe, sve je isto ko i lani heh.
Jeli bas ladno ..cikcanga je napisao/la:MFC Sevilla(muslimanski fudbalski klub Sevilla) veceras uzima ladno!
Pa vjerovatnio smo i zbog toga pobijedili. Da ne idem o offtopic bezveze, tema je RM. Sta se odmah ljutite, jest vas tesko iznervirati. Neka ba bice jos ovakvih tekmi.don Ciro je napisao/la:dobro eint.Fraknfurt je slabi od Gijonaomerbavarac je napisao/la:Poceli ste prosipati bodove. Neka samo tako.... Hajde sto Milanezi uzese pun plijen, ali neki Gijon uze vam bod. Kup uefa nije daleko.![]()
![]()
![]()
![]()
daaaaaabome, dabomeSantiago_Bernabeuo je napisao/la:mi bi u Madridu taj E.F....razvalili u 1 polvrl,,![]()
secer je napisao/la:daaaaaabome, dabomeSantiago_Bernabeuo je napisao/la:mi bi u Madridu taj E.F....razvalili u 1 polvrl,,![]()
![]()
kao sto razvaljujete u lp, a bogme i u prvenstvu![]()
senoRA je napisao/la:trener je ****.....samo takva mislim da real treba na kormilo da vrati del Bosqueaibra_barca je napisao/la:iskreno, real je sinoc stvarno lose igrao, onaj go, sto su ga ponistili, pa dobro, nije uopste stvar o tom golu, nego o tome koliko je real nemocan bez ronalda, kao da im fali citav tim, a ne jedan igrac, prvo sevilla, pa milan, sad i sporting, **** kriza bez ronalda, mislim da vam trener nevalja, nije navikao voditi velike ekipe, ipak je drugacije voditi villareal, i real, pritisak je drugaciji, sve u svemu, molite boga da se ronaldo sto prije oporavi, inace, propada real sve vise i vise...
Dobar je Pellegrini,,nije on kriv sto mu onaj ker Perez ne da da dovodi igrace koje on hoce nego ga ko dzukela mora slusat i zadovoljit se onim sta dobijesenoRA je napisao/la:trener je ****.....samo takva mislim da real treba na kormilo da vrati del Bosqueaibra_barca je napisao/la:iskreno, real je sinoc stvarno lose igrao, onaj go, sto su ga ponistili, pa dobro, nije uopste stvar o tom golu, nego o tome koliko je real nemocan bez ronalda, kao da im fali citav tim, a ne jedan igrac, prvo sevilla, pa milan, sad i sporting, **** kriza bez ronalda, mislim da vam trener nevalja, nije navikao voditi velike ekipe, ipak je drugacije voditi villareal, i real, pritisak je drugaciji, sve u svemu, molite boga da se ronaldo sto prije oporavi, inace, propada real sve vise i vise...
-Barcelona- je napisao/la:real opet pokazao da nemoze nista,ugledajte se malo na barcu
Realovci nezele cuda i super igru odma,al zele solidene razultate,samo pritiska vrse ostale ekipice na Real,,,al ebe nam se.mi imamo najboljealan_kardec je napisao/la:treba pustiti Pellegrinija(koji je extra trener) da radi sa ekipom tri-četiri godine ko što je radio u villarealu pa ćete onda vidjeti rezultata.eeeeeeee ali realovci žele sve i odmah.pa ne ide to baš tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.