Vidjeces kad prodje mjesec dana u igriEBSCO je napisao/la:A kakav crack se treba čekat, ja sam danas skinuo FM 2013 i radi mi normalno ?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Vidjeces kad prodje mjesec dana u igriEBSCO je napisao/la:A kakav crack se treba čekat, ja sam danas skinuo FM 2013 i radi mi normalno ?
Hmm koliko ja znam Skidrow i Razor411 su odustali od projekta takoreci krekovanja igre tako da ne mogu da vjerujem da nemash crashova,mozda si ubacio neki krek sto traje sezonu dvije dotle su uspjeli dogurati sa radom i odbacili projekat.Ako je to istina daj na pp torrent link ili link za obicni da se to provjeri hehhEBSCO je napisao/la:A kakav crack se treba čekat, ja sam danas skinuo FM 2013 i radi mi normalno ?
Tek sam maloprije primjetio da mi se crashujeRtoX je napisao/la:Hmm koliko ja znam Skidrow i Razor411 su odustali od projekta takoreci krekovanja igre tako da ne mogu da vjerujem da nemash crashova,mozda si ubacio neki krek sto traje sezonu dvije dotle su uspjeli dogurati sa radom i odbacili projekat.Ako je to istina daj na pp torrent link ili link za obicni da se to provjeri hehhEBSCO je napisao/la:A kakav crack se treba čekat, ja sam danas skinuo FM 2013 i radi mi normalno ?
I ja bih volio da neko postaviMirsad94 je napisao/la:Ima li neki update za Premijer Ligu, igrace od ove sezene i to?
prelistaj stranicu unazad..i naci ces..Gusar1995 je napisao/la:I ja bih volio da neko postaviMirsad94 je napisao/la:Ima li neki update za Premijer Ligu, igrace od ove sezene i to?
Ja ne nadjoh nigdje. Haj stavi pls.xinxee je napisao/la:prelistaj stranicu unazad..i naci ces..Gusar1995 je napisao/la:I ja bih volio da neko postaviMirsad94 je napisao/la:Ima li neki update za Premijer Ligu, igrace od ove sezene i to?
Ma ja sa Slobodom igro 12. doso do neke 2028/29 osvojio zadnje 3 godine ligu prvaka, al jos uvjek igram na stadionu koji prima 12k gledalaca a nece ni da razmisle da prosire stadion kamoli da naprave novi, cak ne mogu i trazit to pa da ultimatum postavim.Heller je napisao/la:Igram ispočetka, opet sa Slobodom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.