pa ima i toga,samo vi pobjedite.Pa da mi mozemo i izgubiti__Liedson__ je napisao/la:Misliš ako mi je stalo da vi uđete u baraž?Otelo je napisao/la:liedson tipuj,ako ti je stalo do lige![]()
Ne brini ništa, naravno da ću da tipujem, 3 boda su naša a i svakako moram zadržat prvu poziciju na listi strijelaca.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
De de, ako vec dajete Premieru te bodove, barem malo manje ofirnoViper je napisao/la:ramiral©
gojzerica
Sarajevo1946
Tipujte
EDIT: Vidi se da za juventus navijate
SAMO ČELIK !
I tako Kockari ostadose bez ikakvih nada za prolazak u 2. liguViper je napisao/la:De de, ako vec dajete Premieru te bodove, barem malo manje ofirnoViper je napisao/la:ramiral©
gojzerica
Sarajevo1946
Tipujte
EDIT: Vidi se da za juventus navijate
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
3.liga 18.kolo Spamm:Spartans FC 3:0 SLUZBENI REZULTAT
3.liga 18.kolo La Vecchia Signora:FC Premier 0:3 SLUZBENI REZULTAT
KB-TM87 je napisao/la:Parovi za goste:
Bonus par:
Furth-Augsburg 1-1![]()
the scouser je napisao/la:Parovi za goste:
Bonus par:
Furth-Augsburg 1-1![]()
pintol_TM87 je napisao/la:Parovi za goste:
Bonus par:
Furth-Augsburg 1:1![]()
Kod: Označi sve
Clan 4d.
U slucaju da tri igraca jednoga tima odigraju isti rezultat na isti par automatski gube utakmicu sa 3:0.Kod: Označi sve
Clan 4e.
Clan 4a,4c i 4d se odnose i na bonus par bez obzira dali se bonus par racuna ili neracuna u konacni rezultat.Kod: Označi sve
Clan 4.
Kad citav tim propusti kolo/zakasni, racuna se rezultat od 3:0 u korist protivnika.Re: SportSport.ba liga
mafijašiMaestro^^ je napisao/la:I tako Kockari ostadose bez ikakvih nada za prolazak u 2. liguViper je napisao/la:De de, ako vec dajete Premieru te bodove, barem malo manje ofirnoViper je napisao/la:ramiral©
gojzerica
Sarajevo1946
Tipujte
EDIT: Vidi se da za juventus navijate.
Ova liga je mafijaška !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo zaista nije fer od strane La Vecchia Signora.Na ovaj nacin su postupili nesportski i ja cu u savezu pokrenuti inicijativu da se ovaj klub kazni.Kako ce glasiti kazna i dal ce je biti obavjesticu vas poslije sastanka Saveza.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- __Liedson__
- Kontakt:
Oduzimanje nekoliko bodova na početku nove sezone..123456 je napisao/la:Ovo zaista nije fer od strane La Vecchia Signora.Na ovaj nacin su postupili nesportski i ja cu u savezu pokrenuti inicijativu da se ovaj klub kazni.Kako ce glasiti kazna i dal ce je biti obavjesticu vas poslije sastanka Saveza.
Pravda za moj bivši klub Kockare!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma to defender nastelio nisu oni krivi 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Ma to defender nastelio nisu oni krivi
Samo da kazem da ja kao kapiten FC Premiera nemam nista sa ovim, niti sam razgovarao sa igracima protivnicke ekipe niti sam na bilo koji nacin uticao da oni urade ovo sto su uradili.
Zao mi je sto je na kraju ovako ispalo i sto su Kockari vec na samom pocetku kola ostali bez ikakvih sansi za plasman dalje. Vjerujte da su se i nama desavale slicne stvari vec 4 sezone za redom i evo konacno u 5. smo imali malo vise srece. Nadam se da cemo na kraju dobro iskoristiti baraz i da cemo se konacno plasirati u 2. ligu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nas pravo krenulo, ali je nesreca sto smo proigrali tek u posljednjem kolu... Nismo ni poceli utakmicu, a vec upisali 3-0 pobjedu protiv najbolje ekipe trece lige 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Slazem se, i to bas im oduzeti bodova__Liedson__ je napisao/la:Oduzimanje nekoliko bodova na početku nove sezone..123456 je napisao/la:Ovo zaista nije fer od strane La Vecchia Signora.Na ovaj nacin su postupili nesportski i ja cu u savezu pokrenuti inicijativu da se ovaj klub kazni.Kako ce glasiti kazna i dal ce je biti obavjesticu vas poslije sastanka Saveza.
SAMO ČELIK !
možda da ponove utakmicu ako mi pobijedimo 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- the scouser
- Kontakt:
Pintole.... 
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Zasto ne?anonimni je napisao/la:možda da ponove utakmicu ako mi pobijedimo
SAMO ČELIK !
- pintol_TM87
- Kontakt:
halali..bas mi je krivo..ehhh u sta li sam ja gledao..pritisak je ucinio svojethe scouser je napisao/la:Pintole....
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 15 dec 2012, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- the scouser
- Kontakt:
Nema veze, liga je naša svejedno.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Neka savez razmotri ovu ideju i vidi sa igracima La ...anonimni je napisao/la:možda da ponove utakmicu ako mi pobijedimo
Ovo se ne racuna?Getafe-Osasuna 11
SAMO ČELIK !
Liverpool 1-3 a ja imao 2-3
malo falilo za gol kola(sezone)
malo falilo za gol kola(sezone)
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.