Tu smo negdje.Rooney88 je napisao/la:Zar nije Juventini-a najvise na forumu? Ili sam ja nekako stekao pogresan utisak.OTNYS_YNWA je napisao/la:Obzirom da je najvise nas scousera, to za Gerrarda ima itekako logike.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
A i to sto kazes vala.OTNYS_YNWA je napisao/la:Tu smo negdje.Rooney88 je napisao/la:Zar nije Juventini-a najvise na forumu? Ili sam ja nekako stekao pogresan utisak.OTNYS_YNWA je napisao/la:Obzirom da je najvise nas scousera, to za Gerrarda ima itekako logike.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
na svu srecu, a sto jos ulijeva kakvu-takvu nadu u nasu sportsku svijest, na forumu je najvise navijaca nekih domacih klubova...Rooney88 je napisao/la:Zar nije Juventini-a najvise na forumu? Ili sam ja nekako stekao pogresan utisak.OTNYS_YNWA je napisao/la:Obzirom da je najvise nas scousera, to za Gerrarda ima itekako logike.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- EdenHazard
- Kontakt:
sad ce ovaj popis u 2013 pa cemo znati tacan broj i jednih i drugihRooney88 je napisao/la:Zar nije Juventini-a najvise na forumu? Ili sam ja nekako stekao pogresan utisak.OTNYS_YNWA je napisao/la:Obzirom da je najvise nas scousera, to za Gerrarda ima itekako logike.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Klasični cules, bez smisla za humor. Ja ovo deseti put čitam i ne mogu da vjerujem da se neko može ovoliko obrukatalacious je napisao/la:Sjedi 5.
Kol'ko si smješan možeš komotno u one "nove" nadrealiste,s neletom da se družiš.Obojica ste duhoviti k'o da ste se najeli duhova.
naprijed rejal
- Cautinho
- Kontakt:
Dobro Sveti,bolan,kani se ljudi više.Šta provocirate jedni druge,budite ljudi jedanput.To ti netreba,administracija opasno gleda,mogao bi izjesti ban.I ti i jos neki.Pa ljudi,ovo je nogomet,ovo je forum,a ne mjesto ni stvar za provociranje i vrijeđanje.Hvala,bok,pozdravSveti je napisao/la:Klasični cules, bez smisla za humor. Ja ovo deseti put čitam i ne mogu da vjerujem da se neko može ovoliko obrukatalacious je napisao/la:Sjedi 5.
Kol'ko si smješan možeš komotno u one "nove" nadrealiste,s neletom da se družiš.Obojica ste duhoviti k'o da ste se najeli duhova.![]()
Keep walking.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, bitno je biti Cules i Madridista. Ako mašim danas na kladionici, očekujte banove. Dosta sam vam gledao kroz prste. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prijatelju, to je bilo meni namijenjeno, zato sam i postavio ovdje
Što se tiče bana, nema potrebe za tim vjeruj mi
Što se tiče bana, nema potrebe za tim vjeruj mi
naprijed rejal
koliko moraš bit odsječen od života da po internetu tražiš načine da obrukaš ljude koje ni ne znaš? stvarno ne branim nikog, nit naginjem na bilo čiju stranu, ali prvo očistite ispred svog dvorišta jbt.
Monolog je napisao/la:Da, bitno je biti Cules i Madridista. Ako mašim danas na kladionici, očekujte banove. Dosta sam vam gledao kroz prste.
Monolog ispušio na kladari.Monolog je napisao/la:Alacious i Sveti će pauzirati po 7 dana.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
meho-medo je napisao/la:Jesi neku svoju trebu ,ili neku kuravu ,i odakle si reci ,iz Tuzledon_burza je napisao/la:Ja nisam iz Zivinica![]()
al guzio sam tamo
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Sveti je napisao/la:Klasični cules, bez smisla za humor. Ja ovo deseti put čitam i ne mogu da vjerujem da se neko može ovoliko obrukatalacious je napisao/la:Sjedi 5.
Kol'ko si smješan možeš komotno u one "nove" nadrealiste,s neletom da se družiš.Obojica ste duhoviti k'o da ste se najeli duhova.![]()
ovo je vjerovatno 8. razred osnovne
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Nail for Real
- Kontakt:
At his best.
Marsal je napisao/la:Baš sam ga pratio malo po Zambijskom Premiershipu i mogu ti reći da je jako kvalitetan igrač koji će sigurno pojačati naš defanzivni dio veznog reda.TheVerminator je napisao/la:Stoppila je naš toliko očekivani DMF![]()
I kad pomisliš da si vidio sve, apsolutno sve, Arsene nađe način da te iznenadi
Krasi ga odlična igra u skoku, on je defanzivni Gabregas, nadje način kako protivniku oduzeti loptu dok još njegov tim ima istu u svom posjedu, veoma je jak na nogama, stamen i krasi ga prilično dobar pregled igre. Naravno, tehnika mu nije jača streana i često dobiva kartone ali sve u svemu biti će odlično pojačanje.
Posebne me se dojmio njegov nastup protiv ekipa Vutume i Moteme Pembe kada je definitivno bio najbolji pojedinac u svom klubu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3140" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- EdenHazard
- Kontakt:
Vandelanoitte je napisao/la:Hoćetel' moć izborit Ligu Prvaka ? Paz'te se Malage![]()
-13
-13
Edit by monolog:
+7
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sabrana djela "deftera" CAR kraljeva
Bas ne das covjeku uciteljicu
Eno mu je svakako je umrla.
defter je napisao/la:Vidim da me napjaju svi a zasto .Ako moram kazat koliko mi je godina ja cu kazat. i onaj sto govorite koliko imamo godina mozda imamo zajedno 50!!!On sedam a ja pedeset minus sedam!!!!!
Yebem ti uciteljicu!
yebo tebe mo razrednik Osman!!!
Popusti ti ja tebi nisam kazo nista ruzno i nemoj mi se vise obracat. hvala. :geek:Vidim da me napjaju svi a zasto. Ako moram kazat koliko mi je godina ja cu kazat. i onaj sto govorite koliko imamo godina mozda imamo zajedno 50!!!On sedam a ja pedeset minus sedam!!!!! :geek:i mogu li promjeniti ovo ime sto mi je tetak napiso jer mi se nesvida. hvala.
Dobro je Englez reko samo ste na zivcima otisli jer da je tako i kod nas mi bi isto.Morate spasiti slobodu i da udju u prvu ligu da bi mogli vas da pobjedimo i da bude vam krivo. al hajde vi samo vrijedjate a, nisam vam nista lose piso. samo sam htio da dam sajvet da morate i fukare i svi i ciav gra...
Kako mogu da kupim ovu loptu sto drzi ovaj igrac.volio bi da mi neko pomogne a i za sliku da mi stavi od AMARA.
Hvala.mi nismo isfrustirovani.Vi ste!!!Vama je vkrivo sto necete imati i sto nemate BRKU OSIMA najboljeg menadera svih vremena u Bosni! nikada niste znali da igrate fudbali sada hocete da iz Sarajva uzmete olimpik pa da budete boli od nas zeljovaca.Sramota je to jer kada sam doselijo odmah sam cuo za ZELJ...
Zeba je najbolji igrac a oni sto govore da je najbolji husejnovic samo zavide.
A ako je brko kazao da nevalja onda nevelja jer AMAR NAJBOLJI!!!!
Gdje mogu naci onu utakmicu da gledam kada je ZELJZNICAR pobjedijo i videoton volijo bi da vidim jer tada nisam se rodijo.
Nisam ja pitar. Ali nema veze.Vidim da me zfrkejete odma. samo sam pito nesto i nikoga nisam vrjedao.Hajde sad vozdra, i nikada necu biti pitar.Koje lopte. Ma ja cu vidjeti sa tetkom dami napravi sliku AMARA ovdje. on ima kompijuter doavno. Hvala Vam! :ugeek:
prijavijo sam se skoro pa samo ako moze neko da stavi sliku Amara ondje gdje je ime.
pozdrav svim manijacima
Samo me interesovo sta jto bilo komsija ko vas. Jesteli to ba vi komse proapali il nemate vise para. sve ste krali i od Zelje samo da bude vama dobro a, sada se Amar smije sto vas je z......... Neka Vam tako sto ste stjeli da budete ispred Zellje. neka sada svatite da smo mi najbolji i da nam je ama...
Bas ne das covjeku uciteljicu
Eno mu je svakako je umrla.
defter je napisao/la:Vidim da me napjaju svi a zasto .Ako moram kazat koliko mi je godina ja cu kazat. i onaj sto govorite koliko imamo godina mozda imamo zajedno 50!!!On sedam a ja pedeset minus sedam!!!!!
Yebem ti uciteljicu!
yebo tebe mo razrednik Osman!!!
Popusti ti ja tebi nisam kazo nista ruzno i nemoj mi se vise obracat. hvala. :geek:Vidim da me napjaju svi a zasto. Ako moram kazat koliko mi je godina ja cu kazat. i onaj sto govorite koliko imamo godina mozda imamo zajedno 50!!!On sedam a ja pedeset minus sedam!!!!! :geek:i mogu li promjeniti ovo ime sto mi je tetak napiso jer mi se nesvida. hvala.
Dobro je Englez reko samo ste na zivcima otisli jer da je tako i kod nas mi bi isto.Morate spasiti slobodu i da udju u prvu ligu da bi mogli vas da pobjedimo i da bude vam krivo. al hajde vi samo vrijedjate a, nisam vam nista lose piso. samo sam htio da dam sajvet da morate i fukare i svi i ciav gra...
Kako mogu da kupim ovu loptu sto drzi ovaj igrac.volio bi da mi neko pomogne a i za sliku da mi stavi od AMARA.
Hvala.mi nismo isfrustirovani.Vi ste!!!Vama je vkrivo sto necete imati i sto nemate BRKU OSIMA najboljeg menadera svih vremena u Bosni! nikada niste znali da igrate fudbali sada hocete da iz Sarajva uzmete olimpik pa da budete boli od nas zeljovaca.Sramota je to jer kada sam doselijo odmah sam cuo za ZELJ...
Zeba je najbolji igrac a oni sto govore da je najbolji husejnovic samo zavide.
A ako je brko kazao da nevalja onda nevelja jer AMAR NAJBOLJI!!!!
Gdje mogu naci onu utakmicu da gledam kada je ZELJZNICAR pobjedijo i videoton volijo bi da vidim jer tada nisam se rodijo.
Nisam ja pitar. Ali nema veze.Vidim da me zfrkejete odma. samo sam pito nesto i nikoga nisam vrjedao.Hajde sad vozdra, i nikada necu biti pitar.Koje lopte. Ma ja cu vidjeti sa tetkom dami napravi sliku AMARA ovdje. on ima kompijuter doavno. Hvala Vam! :ugeek:
prijavijo sam se skoro pa samo ako moze neko da stavi sliku Amara ondje gdje je ime.
pozdrav svim manijacima
Samo me interesovo sta jto bilo komsija ko vas. Jesteli to ba vi komse proapali il nemate vise para. sve ste krali i od Zelje samo da bude vama dobro a, sada se Amar smije sto vas je z......... Neka Vam tako sto ste stjeli da budete ispred Zellje. neka sada svatite da smo mi najbolji i da nam je ama...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
mozda imamo zajedno 50!!!On sedam a ja pedeset minus sedam!!!!!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Probisvjet
- Kontakt:
Najsmjesnije je bilo kada je u potpis stavio svoje ime i prezime, a kada ga pitao tip ko ti je taj, onda izbrisao.anonimni je napisao/la:Gdje mogu naci onu utakmicu da gledam kada je ZELJZNICAR pobjedijo i videoton volijo bi da vidim jer tada nisam se rodijo.mozda imamo zajedno 50!!!On sedam a ja pedeset minus sedam!!!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nail for Real je napisao/la:At his best.
Marsal je napisao/la:Baš sam ga pratio malo po Zambijskom Premiershipu i mogu ti reći da je jako kvalitetan igrač koji će sigurno pojačati naš defanzivni dio veznog reda.TheVerminator je napisao/la:Stoppila je naš toliko očekivani DMF![]()
I kad pomisliš da si vidio sve, apsolutno sve, Arsene nađe način da te iznenadi
Krasi ga odlična igra u skoku, on je defanzivni Gabregas, nadje način kako protivniku oduzeti loptu dok još njegov tim ima istu u svom posjedu, veoma je jak na nogama, stamen i krasi ga prilično dobar pregled igre. Naravno, tehnika mu nije jača streana i često dobiva kartone ali sve u svemu biti će odlično pojačanje.
Posebne me se dojmio njegov nastup protiv ekipa Vutume i Moteme Pembe kada je definitivno bio najbolji pojedinac u svom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.