Ako mislimo na istu burgiju, kladim se da Sagna ima pozamasnu.Rooney88 je napisao/la:Para vrti gdje burgija nece.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ma davno sam ja govorio da ovoj Sagninoj Melaniji ni jedna ni do koljena nije. 
Vojina ima lijep struk. Bar meni lice nije cemu, al' ostalo je prva liga.
Vojina ima lijep struk. Bar meni lice nije cemu, al' ostalo je prva liga.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Centre forward
- Kontakt:
@Paja ne bih se složio s tobom. Umbro ce da postoji dakako. Ti aludiras na gašenje marke a to se neće desiti. I, da ugovori su potpisani dok je Umbro još uvijek bio u Nike grupaciji, dakle samo su ih iskoristili da se domognu Citija,E.repke,A. Bilbaoa itd. Klasična okupatorksa ekonomsko-kapitalistička politika. Svojevremeno je adidas 2005 kupio reeboka na isti način da bih poptisao ugovor sa NBA što se i desilo. Za razliku od **** (citaj Nike) adidas nije prodao reebok nego su jos uvijek u istoj grupaciji. U svakom slucaju loše, Umbro je prafi engleski stil,koji je godinama snadbijev'o najvece engl klubove (Utd,Chelsea) i repku.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- frankqqqqq
- Kontakt:
I da Arnela obradujem maloArsenal have been regularly scouting Raheem Sterling & Luke Shaw as Wenger prepares an overhaul to his squad in 2013. (Telegraph)
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sto se tice proizvodnje sportske opreme za klubove Umbro ce da se ugasi... Vjerovatno ce biti da se kupi Umbro lopti, nekih obicnih dresova, i ostale rekreacione sportske opreme. LJudi su posteno kupili, ko je kriv ovima sto prodaju, dobili su veliku svotu koju nisu htjeli odbiti nije nikome nista oteto.Centre forward je napisao/la:@Paja ne bih se složio s tobom. Umbro ce da postoji dakako. Ti aludiras na gašenje marke a to se neće desiti. I, da ugovori su potpisani dok je Umbro još uvijek bio u Nike grupaciji, dakle samo su ih iskoristili da se domognu Citija,E.repke,A. Bilbaoa itd. Klasična okupatorksa ekonomsko-kapitalistička politika. Svojevremeno je adidas 2005 kupio reeboka na isti način da bih poptisao ugovor sa NBA što se i desilo. Za razliku od **** (citaj Nike) adidas nije prodao reebok nego su jos uvijek u istoj grupaciji. U svakom slucaju loše, Umbro je prafi engleski stil,koji je godinama snadbijev'o najvece engl klubove (Utd,Chelsea) i repku.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Arsène Wenger: "Obezbijeđen je plasman u nokaut fazu Lige prvaka, to nije mala stvar. Arsenalu to uspijeva 13 godina za redom. To još nijednom klubu nije uspjelo.
Kada čujete šta se priča o nama, pomislite kao da nemamo kvalitet ni za Championship."
Kada čujete šta se priča o nama, pomislite kao da nemamo kvalitet ni za Championship."
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Rekli bi ljudi da smo sila u Ligi Sampiona, a ono samo protivnik.
Evo po mom misljenju pojacanja u januaru..
Titi
Zaha
Capoue...
Ostalo mos pisat il cemo kupiti jos jednog polovnjaka kao Demba Ba eto jos on i to je to.
Takodjer Luke Shaw, jos jedna mlada nada.
Titi
Zaha
Capoue...
Ostalo mos pisat il cemo kupiti jos jednog polovnjaka kao Demba Ba eto jos on i to je to.
Takodjer Luke Shaw, jos jedna mlada nada.
to što se tiče plasmana u LP i prolazak grupne faze je svakako za divljenja, i svi su kad tad kiksali al mi smo nekako po navici prolazili, al problem je što su ti koji su kiksali nekad i osvojili, a mi samo učesnici. i kad smo bili nadomak od osvajanja, neki baksuzluk nas strefi po običaju
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad je najbitnije da dodje Capoue. Bolje da on sam dodje nego da dodju 3-4 igraca a bez defanzivnog veznog. Sa Capoueom neko od Cazorla-Jack-Arteta mora na klupu sto bi pomoglo nasoj igri. Volio bih da Cazorla zavrsi na klupi. Pored Capouea, Shaw bi bio dobro pojacanje, ali mu odmah dati priliku da igra, ne moze biti gori od Santosa, a Gibbs ce se opet brzo povrijediti. Treba jos jedno krilo.
Celik!3,2,2.
Na pomolu je veliki transfer.
Wenger: "Možemo li i hoćemo li dovesti veliko pojačanje u januaru?
Kupit ćemo Lionela Messija i sve vas iznenaditi! (smijeh)"

Wenger: "Možemo li i hoćemo li dovesti veliko pojačanje u januaru?
Kupit ćemo Lionela Messija i sve vas iznenaditi! (smijeh)"
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mrzim kada Arsenal igra ponedeljkom. Nikako docekati.
Mora da sagna ima prangiju, jer ovo pare ne mogu uraditi.Rooney88 je napisao/la:Para vrti gdje burgija nece. Sagna rugoba iz treceg svijeta a zena avion.Jbga, slava i popularnost + pare + fudbal. Jasna jednakost.
Neko gore rece da je Arsenal propao. Nebih se slozio. Arsenalu je potreban samo blagi zaokret u politici kluba. OK razumijem ja to oko mladih igraca, njima se i treba davati prilika ali se njima mora dodati par prvoklasnih igraca. Kada to uradis tesko da ce se igraci poput Fabregasa, RvP-a, Adebayora ili Nasrija odluciti za odlazak. Takvi igraci u takvoj situaciji, kada klub prodaje najbolje, vide manjak ambicije i onda idu u rivale jer zele trofeje koje zasluzuju.
Arsenal mora promijeniti, ne tako radikalni kako neki predlazu, tu politiku jer bi bio grijeh da postane klub iz kojeg ce veliki igraci odlaziti radi trofeja. Ogromna armija navijaca, ogroman stadion, trofeji i uspjesi. Arsenal sve to ima. Dakle potrebno je samo vratiti se na te staze koje i nisu toliko stare, nije Leeds majku mu pa da se prica o propalom gigantu.
Ne razumijem zašto je Wenger protiv Usmanova, nikako ne razumijem. Njemu Arsenal izgleda ekonomski izazov, ono minimalna ulaganja maksimalan profit i to. pa jbt. koji djavo više sa ovim klubom.
jbt mi prodali fabregasa za 30 miliona, jesu nas opljačkali
jbt mi prodali fabregasa za 30 miliona, jesu nas opljačkali
Vođa zna.
Kiks Liverpoola, kiks Evertona, moramo dobiti Reading..moramo jednostavno, u najboljem slucaju mogli bismo biti 4. mjesto nakon ovog kola, uz kiks Kokoši i WBA.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nece Wenger nikoga ni dovesti, jaja svoja dajem ako lik iskešira repa za igrača nekog.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako mislimo na istu burgiju, kladim se da Sagna ima pozamasnu.Rooney88 je napisao/la:Para vrti gdje burgija nece.
Neko bi da se vrati (u Arsenal). 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Da taj neko nije Flamini ?Arnelinho je napisao/la: Neko bi da se vrati (u Arsenal).![]()