Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Nemojte misliti,da samo mi Bosanci glasamo za njeg. Navijaci Stutgarta ga smatraju Fußball-Gott-om (Bog fudbala)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo kako ga opisuju novinari:
Ibisevic je jednostavno kao Ibisevic.
Nije napadac sa silom Maria Gomeza, niti je dobar kombimniranju kao Miroslav Klose, a i nije dribbler kao Marco Reus. Nije specijalist u zracnim duelima kao Zlatan Ibrahimovic, a nije ni sprinter kao C. Ronaldo. Nije dobar u duelima kao Wayne Rooney, a niti ima tehniku Lionel Messija. Nema jak sut kao Mario Balotelli, niti mudrost jednog Thomasa Müllera."Er ist kein Stürmer, der die Wucht von Mario Gomez hat. Er ist auch kein so begabter Kombinationsspieler wie Miroslav Klose und kein so gewiefter Tempodribbler wie Marco Reus. Er ist kein Kopfballspezialist wie Zlatan Ibrahimovic und kein Sprinter wie Cristiano Ronaldo. Er ist im Zweikampf nicht so geschickt wie Wayne Rooney. Er hat weder die mitreißende Art von Didier Drogba noch die Technik von Lionel Messi. Er hat auch nicht den harten Schuss von Mario Balotelli oder die Raffinesse von Thomas Müller. Ibisevic ist wie Ibisevic."
Ibisevic je jednostavno kao Ibisevic.
Ibišević ninja 
"To je način na koji želim igrati, način na koji želim nadmudriti protivičkog defanzivca. Ne samo da pokušavam biti ispred njega, u zračnim duelima ili na tlu, već želim da protivnik ne zna gdje se nalazim u datom momentu."
"To je način na koji želim igrati, način na koji želim nadmudriti protivičkog defanzivca. Ne samo da pokušavam biti ispred njega, u zračnim duelima ili na tlu, već želim da protivnik ne zna gdje se nalazim u datom momentu."
Rokno sam dvojku danas protiv Mainz. 
- EdenHazard
- Kontakt:
Odigro sam da ce postigi pogodak
to je odmah 70% sanse da ga nece dati
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
takodjeEdenHazard je napisao/la:Odigro sam da ce postigi pogodak![]()
Jos nema gola, ja krivim tebe.EdenHazard je napisao/la:Odigro sam da ce postigi pogodak![]()
Kako igra ?
Onoliko koliko sam gledao nije lose, imam osjecaj da zabija do kraja ne ureklo se. HAJDE VEDO
grgr je napisao/la:Kako igra ?
Standardno, previse pada
Ma inace Svabe ne djeluju uvjerljivo , pa ni Vedo ne blista, ali kao i uvijek daje posljednji atom snage. Mogao je vjerovatno zabiti i go da je opucao kada je golman izletio u jednoj prilici, ali isao na dribling i skinu mu covjek loptu. I da, puno pada, ljuti se i prigovara i kad treba i kad ne treba , i pitanje je do kada ce mu sudija tolerisati. Mislim da ce za sljedeci verbalni ispad zaraditi zuti karton.Dado je napisao/la:grgr je napisao/la:Kako igra ?
Standardno, previse pada
Za nadat se da ce i stuttgart zaigrati bolje, pa da vidimo i Vedu u ubilackom izdanju.
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
po meni vedad uopće ne smije igrati dribling u 1 na 1 jer je tada apsolutna taraba,(portugal,latvija) nego mora pucati sa nekih 5-7 metara udaljenosti,e tad valja (Borussia,Litvanija),il neka vježba ili neka igra glavom . . .
Evo Harnik zabi. Hajde i ti Vedo molim te! Sad ce biti prostora za Vedu, kad ovi krenu na sve ili ništa
Nista od prvog mjestaHead je napisao/la:Dobi Vedo zuti,nema ga sljedecu utakmicu.
Kisling zabio 2.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Da bog da zaginuli svi igraci stutta osim Ibisevica, pa ne mogu mu namjestiti jednu loptu upotrebljivu za 85. minuta, onaj crnjo ne zna lopte primit. FUJ!
ti si tesko bolestan....sad su igraci Stuttgarta krivi sto je ibisevic preglup da iskoristi cisti zicer? Pa nemogu mu svaku utakmicu namjestit 2378432984732984782 prilika, cim nemora loptu ugurat u praznu mrezu nista od njega...Bolje bi mu bilo da se malo ukljucuje u igru umjesto da se cijelo vrijeme valja na terenu ( mislim na danasnju utakmicu)....nime_tm87 je napisao/la:Da bog da zaginuli svi igraci stutta osim Ibisevica, pa ne mogu mu namjestiti jednu loptu upotrebljivu za 85. minuta, onaj crnjo ne zna lopte primit. FUJ!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, L-Train, Proximic i 54 gosta.