prvi uradiomalta071 je napisao/la:Glasajte za boccaccia na temi forumas godine.
Mislim oni koji nisu u toku.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
prvi uradiomalta071 je napisao/la:Glasajte za boccaccia na temi forumas godine.
Koji ce mu djavo "qurac od ovce. Zlatni."malta071 je napisao/la:Glasajte za boccaccia na temi forumas godine.
DevilS je napisao/la:Jovicu svu ti fameliju najmiliju **** , komsije su za nas Barsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Svi nas napustaju ako je cijena pravaElegant je napisao/la:Ima li kakvih spekulacija ko nas napusta ili ko nas pojacava ?
Ima druze,glavna tema bice grbavica!zeljocity je napisao/la:Svi nas napustaju ako je cijena pravaElegant je napisao/la:Ima li kakvih spekulacija ko nas napusta ili ko nas pojacava ?a za dolaske pojma nemam..
Ima li ikakvih glasina u vezi Grbavice sad pred sjednicu?
Dres i šorc 120 KM, kape iz nove kolekcije (extra su) 15 KM, deda mraz kape 12 KM, nove podloge za miševe 5,5 KM.....ostalo je uglavnom iz FAN ŠOPA, ali će uskoro doći još svašta.....ipetm je napisao/la:cijene?
Koliko ti je pouzdana informacija? Joj necel se nesto konkretno pokrenut uff..KrajPrice je napisao/la:Ima druze,glavna tema bice grbavica!zeljocity je napisao/la:Svi nas napustaju ako je cijena pravaElegant je napisao/la:Ima li kakvih spekulacija ko nas napusta ili ko nas pojacava ?a za dolaske pojma nemam..
Ima li ikakvih glasina u vezi Grbavice sad pred sjednicu?
Koliko ti je pouzdana informacija? Joj necel se nesto konkretno pokrenut uff..[/quote]
Moze li neko potvrditi da li su ovo neovi dresovi?exbabilon je napisao/la:
Nije sto su nasi, al su dobri. Samo da veceras ne zavrse u nekom lokalu.
Po tvoja prva dva posta se da zakljuciti da si nepismeni trol.. Moja pedpostavka je da si pitar koji pokusava biti duhovit..defter je napisao/la:prijavijo sam se skoro pa samo ako moze neko da stavi sliku Amara ondje gdje je ime.
pozdrav svim manijacima
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Google Adsense [Bot], ristagrad i 31 gost.