Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
nisu imali srece danas eto 3-1 izgubise...vedo dobar al trebo je iskoristiti jednu cistu sansu...
Imao jednu dobru priliku i to je sve. Ocigledno da nema vise respekta kod sudaca, sad ne sviraju ciste prekrsaje nad njim. Isuvise se valja, danas posebno.nevera je napisao/la:ti si tesko bolestan....sad su igraci Stuttgarta krivi sto je ibisevic preglup da iskoristi cisti zicer? Pa nemogu mu svaku utakmicu namjestit 2378432984732984782 prilika, cim nemora loptu ugurat u praznu mrezu nista od njega...Bolje bi mu bilo da se malo ukljucuje u igru umjesto da se cijelo vrijeme valja na terenu....nime_tm87 je napisao/la:Da bog da zaginuli svi igraci stutta osim Ibisevica, pa ne mogu mu namjestiti jednu loptu upotrebljivu za 85. minuta, onaj crnjo ne zna lopte primit. FUJ!
Dakle, posto su Svabe danas bile ocajne, sa rupama na svim stranama, rezultat realan, Vedo los kao i ostali (mozda sa izuzetkom Gentnera).
Inace me treba Vedi puno prilika da zabije. Nije Mandzukic ili Jelavic pa da pogadja svaku 478954793765089461vu priliku.
Super,evo pljuvaci su se sa Dzeke premjestili na Vedu,dovoljno je da neda na jednoj utakmici gol,i eto ti belaja. Ma ne valja ni Vedo 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Niko ne pljuje po Vedi, on je DANAS odigrao losu utakmicu zato ga se za DANASNJU utakmicu valjda smije kritizirat. Nego onaj bolesnik bi da igraci Stuttgart poginu zbog jedne nogometne utakmice. Ako nije malo dijete onda je teski retard i treba ga smjestit u psihatriju.emir79 je napisao/la:Super,evo pljuvaci su se sa Dzeke premjestili na Vedu,dovoljno je da neda na jednoj utakmici gol,i eto ti belaja. Ma ne valja ni Vedo
Zadnja izmjena: nevera, dana/u 15 dec 2012, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pa realno, covjek je odigrao ocajno kao i ostatak ekipe. Ne govori se ovdje o nekom kontinuitetu kao kod Dzeksona, imao je Ibi los dan i gotovo. Sljedecu zabije dva pa je opet refa. Nego, koliko nije dobro pljuvati, kako ti kazes, nije dobro ni biti toliko nerealan pa u zvijezde okivati nase igrace i kada ne odigraju kako treba. Sumnjam da si ti nesto veci navijac od mene, i da se vise radujes uspjehu nasih igraca, ali brate, realno malo.emir79 je napisao/la:Super,evo pljuvaci su se sa Dzeke premjestili na Vedu,dovoljno je da neda na jednoj utakmici gol,i eto ti belaja. Ma ne valja ni Vedo
- Principatus
- Kontakt:
Svabama stvarno fali nesto da budu konstantni. A Vedo cim pocne mnogo da se valja, odmah znam, da nece biti dobra utakmica za njega. Na kraju krajeva bitno je kako ce to sve izgledati u prosjeku, kada se sezona zavrsi. A tu mislim, da ce Vedo dosta dobro stojati na tabeli za strijelce, za Stuttgart ne znam, ali on im je dao polovinu golova.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Gled'o tekmu nisu mu jednu kako treba loptu dali za ono koliko sam gledo nekih 70-ak minuta... retardirani suigraci
Lose je igrao. Pocni gledati stvari objektivno.nime_tm87 je napisao/la:Da bog da zaginuli svi igraci stutta osim Ibisevica, pa ne mogu mu namjestiti jednu loptu upotrebljivu za 85. minuta, onaj crnjo ne zna lopte primit. FUJ!
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Sve stoji sta si rekao osim ono u zadnjoj recenici. Jelavic i Ibisevic su po meni bas isti tipovi igraca kojima se sve, kako mi njemci kazemo, mora servirati na tanjur. Oni nemogu iz nicega dat gol, zabijaju "samo" kad im suigraci sve prefektno namjestaju da oni samo jos moraju loptu ugurat u praznu mrezu ali se zato dosta bore za ekipu.milomlat je napisao/la: Imao jednu dobru priliku i to je sve. Ocigledno da nema vise respekta kod sudaca, sad ne sviraju ciste prekrsaje nad njim. Isuvise se valja, danas posebno.
Dakle, posto su Svabe danas bile ocajne, sa rupama na svim stranama, rezultat realan, Vedo los kao i ostali (mozda sa izuzetkom Gentnera).
Inace me treba Vedi puno prilika da zabije. Nije Mandzukic ili Jelavic pa da pogadja svaku 478954793765089461vu priliku.
Jednostavno oni igraju samo dobro kad im momcad igra dobro, nisu igraci koji sami mogu rijesit neku utakmicu za nekom solo-akcijom za razliku od npr. Dzeke ili Jovetica.
svaka cast za ovo majstoremilomlat je napisao/la: Inace me treba Vedi puno prilika da zabije. Nije Mandzukic ili Jelavic pa da pogadja svaku 478954793765089461vu priliku.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- maximusdecimus
- Kontakt:
kako vi na temi Ibiševića dođete do Jovetića,Jelavića i Mandžukića??? gdje vam je tu Vučinić,Ljajić,Pantelijaitd..? 
A jeste dosadni u p.m. sa tim poređenjem svakoga našega reprezentativca na pdf -u sa susjedima
Pa porede li oni njihove igrače sa našim ?
Uživajte u igrama, kritikujte igre, al okan'te se tih gluposti, koji kompleksaši
Uživajte u igrama, kritikujte igre, al okan'te se tih gluposti, koji kompleksaši
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sta imaju oni njihove igrace porediti sa nasim,kad oni nase pokupise. Ne mogu nase sa nasim nikako porediti.zizu1991 je napisao/la:A jeste dosadni u p.m. sa tim poređenjem svakoga našega reprezentativca na pdf -u sa susjedima
Sada si ub'o u osinjak
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:![]()
Sada si ub'o u osinjak
Ja sad kad navale komsije i susjedi
- EdenHazard
- Kontakt:
necu ga vise igrati na kladariredarmy0 je napisao/la:Jos nema gola, ja krivim tebe.EdenHazard je napisao/la:Odigro sam da ce postigi pogodak![]()
to je odmah 70% sanse da ga nece dati
S ovim danas sam odigrao ga 3x da ce dati gol i nikad nisam pogodio
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Mora Vedo zabiti gol narednu utakmicu, ili ce opet biti kloc.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- EdenHazard
- Kontakt:
sljedecu pauzira zbog kartonaVirtu4l je napisao/la:Mora Vedo zabiti gol narednu utakmicu, ili ce opet biti kloc.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Igra li Vedo veceras ?
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
A ko će drugiDushi_Rob je napisao/la:Igra li Vedo veceras ?
Dobar pokušaj glavom Ibiševića u 22. minuti, ali golman je dobro pratio i pravovremeno intervenisao.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bordocrveni, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Sheyi, TefalTava, zikerrz21 i 47 gostiju.