Lazio - Inter oba daju gol 1
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sevilla - Malaga oba daju gol 1

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
@ harry
čestitam
čestitam
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- zlatniljiljan
- Kontakt:
igracima burnleya i watforda se sjetim najmilijih,cekam debile 3+(do 30e min bila vec 2 gola)

Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Imam tiket na koje sam igrao:
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
Liverpool-Aston Villa 1.p 2 8,10
eh sad cekam jos Granada keca u 8,sta bi ste vi uradili?
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
- corleone87
- Kontakt:
vala baszlatniljiljan je napisao/la:igracima burnleya i watforda se sjetim najmilijih,cekam debile 3+(do 30e min bila vec 2 gola)![]()
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
I ja sam samo njih masio,prepiso od tebestomaklija je napisao/la:stomaklija je napisao/la:13:45 Newcastle/gol - Man.City DA 1,50
- Mislim da je Castle dorastao zadatku da ekipi kojoj napadači ne znaju gdje i šta igraju, da vezni red umjesto da asistira on solira kao K.King u Slayeru(Solira, ne do bog nikome), zadnji vezni su kao raštimani klavir a zadnja 4 kao da ne postoje mogu zabiti bar 1 komad. Kvota od 1,50 je po meni pravi poklon.
15:00 Juve Stabia - Cesena Tip: 1, 1,70
- Juve ne blista baš u zadnje vrijeme, ali ruku na srce danas su favoriti protiv raspale Cesene koja na ovo gostovanje dolazi bez standardnih 5 igrača iz prve postave kao i prvog golmana Belardia.
15:00 Varese - Grosseto Tip: 1, 1,70
- Varese zadnja 3 kola, 3 pobjede+clean sheet. U zadnjih 9 kola bilježe samo 1 poraz i to kod mašine Livorna. Fenjeraš im dolazi na noge i mišljenja sam da bi to trebalo ići na stranu domaćih. Snijeg je poprilično napadao u ovom dijelu italije tako i da opcija 0-2 je također realna.
- U dane vikenda izbjegavam top lige, tipa Chelsea+Celtic+Mančo=1,31![]()
Ove 3 idu na cenera pa kud koji, mili moji :ugeek:
Ode cener ko na crveni krst, smrdljiva Stabia 2 puta vodi i raspala Cesena im trpa 2 komada. ccccc
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma idi breakaj to, idi digni vec sigurne pare, ha yaDzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
Liverpool-Aston Villa 1.p 2 8,10![]()
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
uzmi pare ako možeš. bolje da žališ što nisi dobio cijeli plijen, nego da žališ što nisi dobio ništa.Dzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
- stomaklija
- Kontakt:
Ma bravo za Norwich, izvukao sam onog cenera od 15.00h, tako da sam cak i u plusu za danas, dovoljno da se ispoštuje koja piva sa orginal etiketomstomaklija je napisao/la:16:00 Norwich - Wigan
Tip: 1
Kvota: 2,20
- Wigan na ovo gostovanje ide bez 3 standardna covjeka pozadi. Ako tome dodamo i njihovu suludu formaciju(Za Engleske prilike 3-4-3), ovdje im ne gine uvjerljiv poraz. Norwich sjajan na domacem terenu, odlična forma+kompletni za danas. Analiza bi trebala biti duža ali sam na poslu tako da sam ovo htio podijeliti s vama dok još nije kasnoCheers
Sad bih ja drug odmah al igro u kladionici koja nema tu opciju,kontam da lupim pandjuku na X2 al nema neke fajde u najboljem slucaju bi bio dobar 25 maraka sutra.azTer je napisao/la:uzmi pare ako možeš. bolje da žališ što nisi dobio cijeli plijen, nego da žališ što nisi dobio ništa.Dzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
za koliko si uplatio,vidi kontriraj x2 ako ti se isplatiDzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Bolje biti dobar i 25 nego nista ako masis al et opet ti vidi ti najbolje znasDzoni je napisao/la:Sad bih ja drug odmah al igro u kladionici koja nema tu opciju,kontam da lupim pandjuku na X2 al nema neke fajde u najboljem slucaju bi bio dobar 25 maraka sutra.azTer je napisao/la:uzmi pare ako možeš. bolje da žališ što nisi dobio cijeli plijen, nego da žališ što nisi dobio ništa.Dzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
ne znam onda šta da ti kažem, granada je očajna kod kuće... možda je konačno vrijeme za neku pobjedu, nadam se da je tako, mada je sosijedad skroz nezgodan. sretno u svakom slučaju 
Ljudi, pomoć...zna li neko neku stranicu gdje mogu vidjeti sudije za utakmice i njihove statistike što se tiče kartona? Hvala unaprijed... 
jarane na marku odigro danas kvota 247,54.merdo21 je napisao/la:za koliko si uplatio,vidi kontriraj x2 ako ti se isplatiDzoni je napisao/la:Eh drugovi kladionicari treba mi savjet.
Q.p.R - Fulham 1 2,45
Norwich - Wigan 1 2,20
Mainz- Stuttgart 1 2,30
S tim da sam ovu dvicu poluvrijeme na liverpool gdje je kvota 8,10 sanjo,i to bas taj rezultat 0:2.
Vidjet cu nesto da iskombinujem hvala u svakom slucaju.
Evo vidim da kolega pise da je granada ocajna kuci,znam drug
Al i Qpr nije imo u 16 utakmica pobjede sve do danas.
transfermarktaimar je napisao/la:Ljudi, pomoć...zna li neko neku stranicu gdje mogu vidjeti sudije za utakmice i njihove statistike što se tiče kartona? Hvala unaprijed...
sta je ovo naraste kvota na igokeu?
evo jedan prijedlog, francuska kosarka
limoges-cholet 2 - 2,10
limoges se nalazi na 15mjestu predzadnji su na tabeli,imaju omjer 4 pobjede i 6 poraza, kuci imaju 1 pobjedu i 4 poraza, dok se cholet nalazi na 5mjestu 6pobjeda i 4 poraza, igraju jako napadacki i zasto ne probati, eto neka analiza nigdje veze
evo jedan prijedlog, francuska kosarka
limoges-cholet 2 - 2,10
limoges se nalazi na 15mjestu predzadnji su na tabeli,imaju omjer 4 pobjede i 6 poraza, kuci imaju 1 pobjedu i 4 poraza, dok se cholet nalazi na 5mjestu 6pobjeda i 4 poraza, igraju jako napadacki i zasto ne probati, eto neka analiza nigdje veze
Zadnja izmjena: FC BAYERN, dana/u 15 dec 2012, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
@ Dzoni
odigraj X2 na stoju i moli Boga da dođe kec
odigraj X2 na stoju i moli Boga da dođe kec
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Monpelje 1
Lazio-Inter oba gol
Sevilla-Malaga oba gol
PSV gol u oba pol
Cl.Bruge gol u oba pol
na 2KM dobitak 16KM
Lazio-Inter oba gol
Sevilla-Malaga oba gol
PSV gol u oba pol
Cl.Bruge gol u oba pol
na 2KM dobitak 16KM
[quote="harry_90"]Singl na 20 km ...
Middlesbrough - Wolves X/1
[/quote]
[quote="harry_90"]
tiket 2
Mainz-Stuttgart ps1
Norwich-Wigan ps1
Manchester Utd-Sunderland 3+
[/quote]
zadovoljan danasnjim danom ..
Momci hvala na cestitkama
Middlesbrough - Wolves X/1
[/quote]
[quote="harry_90"]
tiket 2
Mainz-Stuttgart ps1
Norwich-Wigan ps1
Manchester Utd-Sunderland 3+
[/quote]
Momci hvala na cestitkama
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.