Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 15 dec 2012, 18:26

Šteta. :x

Liverpool je imao svoje šanse, ali ih po dobrom starom običaju nije iskoristio. Shodno tome, neću pisati šta bi bilo - kad bi bilo.

Lambertu i Villi se samo može čestitati na ovoj partiji. Rutinski su uzeli 3 boda. Iskoristili sve svoje (polu)šanse i možda se može reći da su i zasluženo slavili. Mirne glave su odigrali utakmicu. Nisu paničarili k'o u Liverpoolu, čiji su igrači često brzopleto završavali akcije. Onako, tek da se oslobode lopte. :?

Nemam inspiraciju pisati dalje, pa ću stati. Idemo dalje, nema veze. K'o što @King Kenny reče, ovo je kompromis za bodove uzete sa Upton Parka. :mrgreen:

In Brendan we(?!) trust! :geek:
FK Pjetlovi

BordoMan
Kontakt:

Post Postao/la BordoMan » 15 dec 2012, 18:28

The awkward moment when you realise
that downings last bpl goal was for aston villa
agianst liverpool

:roll:

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 15 dec 2012, 18:43

VahaCFC je napisao/la:Nije da provociram ali bili ste smijesni.Kako naivno primate golove,nevjerovatno.
Allen,Jonjo i Cole taraba.

Ovoj ekipi treba dosta izmjena ako zelite Evropu sljedece sezone.Treba tu neko umjesto Allena,neko ko ce povezati odbranu i napad a ne samo vracat' lopte stoperima.I da,jedan klasan napadac jer Suarez ne moze sam.Vidite i sami zakaze jednu utakmicu,nema odma Liverpoola.
Nemoj tako, ipak je Allen najbolji igrač Welsa. 8-)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 dec 2012, 18:51

trener je kriv što se usudio uci u prvenstvo bez pravog napadaca (izjava da sam znao da mi uprava nece nikog dovesti ne bi posudio kerola je za anala, pa jel ti radno vrijeme od 8 do 4 pa ne znaš šta se kasnije dešava), trenera jedino može izvuci da na kraju završi medju prva cetiri, a i da ne zavši moje mišljenje je da treba ostati bar još godinu dana jer nece se ništa postici konstantnim mjenjanjem. Neka pokuša sad u januaru i na ljeto ispraviti greške, al bojim se da to nece uciniti sa volkotom, staridzem i ostalim buranijama kakvih je liverpul pun ko šipak. Ima covjek viziju na terenu, al nema 11 igraca da ispoštuje to, to je bar neko moje mišljenje
nema potpisa

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 dec 2012, 18:53

Danas mi jedna situacija posebno ostala u sjecanju..Kada je spomenuo "mocni Liverpool",meni je iste sekunde kroz glavu proslo nekadasnji mocni Liverpool.

I ne ide mi u glavu ama bas nikako,kako to Carroll ne odgovara Brandonovom sistemu igre a danas smo vidjeli milijardu beskorisnih ubacaja u 16m ? :roll:
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 15 dec 2012, 19:01

hanniz je napisao/la:Nemoj tako, ipak je Allen najbolji igrač Welsa. 8-)
:lol:
Ozbiljno,danas je po meni bio jedan od najlosijih.Samo primi loptu od Skrtela/Aggera i opet je vrati.
U januaru pored napadaca morate dovesti veznjaka.Ima ih mali milion:
-Capou
-M'villa
-Strootman...
Po meni ova trojica bi se mogla dovesti za mali iznos.
Mada poznavajuci vas dovest' cete nekog "talenta" sa ostrva. :lol:
Keep the Blue Flag Flying High !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 dec 2012, 19:04

Ajmo razlaz sa teme,nije vas bilo nakon West Hama ne trebate ni sad.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 dec 2012, 19:06

moj uzor-S.G je napisao/la:I ne ide mi u glavu ama bas nikako,kako to Carroll ne odgovara Brandonovom sistemu igre a danas smo vidjeli milijardu beskorisnih ubacaja u 16m ? :roll:
Bravo, to sam i ja htio da napisem, ali izgleda da su svi ufursatili u svoje, pa ljudi moji u prvom poluvremenu znaci downing primi loptu odma salje na znak brendana loptu na drugu stranu gdje johnson i sterling eventualno suarez iskombinuju nesto i slijedi centarsut na koji niko ne skace, na danasnju igru Andy bi se uklopio samo tako ...
Ja te volim, volim Željo..

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 dec 2012, 19:08

Lijep poklon Villansa Skrtelu za rodjendan :lol: .

Na pdf diskusije imate nekakvu anketu "za koji klub navijate " tako nesto ,uglavnom anketisite se da se ne sramotimo s malobrojnoscu :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2012, 19:11

gio10 je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:I ne ide mi u glavu ama bas nikako,kako to Carroll ne odgovara Brandonovom sistemu igre a danas smo vidjeli milijardu beskorisnih ubacaja u 16m ? :roll:
Bravo, to sam i ja htio da napisem, ali izgleda da su svi ufursatili u svoje, pa ljudi moji u prvom poluvremenu znaci downing primi loptu odma salje na znak brendana loptu na drugu stranu gdje johnson i sterling eventualno suarez iskombinuju nesto i slijedi centarsut na koji niko ne skace, na danasnju igru Andy bi se uklopio samo tako ...
"Ne uklapa se u sistem" je najčešća rečenica koju je neki navijač Liverpoola na ovom forumu izgovorio uz pominjanje Carrollovom imena.
Ispade to neki sistem gdje se lopta ne diže u zrak, a ustvari lopta je više u zraku nego na zemlji.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 dec 2012, 19:14

Jeste li primjetili,dok je bio Kenny dovodili se igraci da mogu centrirati Carrollu,i za taj period je imao brat bratu 3,4 dobre "lopte"...sada kada je tu BR preferira se tika taka,igra kratkih dodavanja i ostalih sr.anja a danas smo vidili da ista "jedva" da padne na teren...mali milion ubacaja u 16 a nijedan iskoristen,ironija zar ne :mrgreen: .

YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 dec 2012, 19:39

Jedva cekam taj januar, pa da vidimo sta je Rodgers zamislio. Moramo dovesti bar 2 pojacanja za vrh napada, realizacija nam je katastrofalna. ( Sturidge, Ba )

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 15 dec 2012, 19:43

OTNYS_YNWA je napisao/la:Jedva cekam taj januar, pa da vidimo sta je Rodgers zamislio. Moramo dovesti bar 2 pojacanja za vrh napada, realizacija nam je katastrofalna. ( Sturidge, Ba )
Moramo dovesti i krilo, Sterling je najbolji trenutno, iako igra očajno. Znači bar 3 pojačanja, ako hoćemo nečemu da se nadamo.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 dec 2012, 19:44

Pa dobro, kada bi tu bili Sterling, Sturidge, Suarez i Ba onda bi se moglo kvalitetno rotirati.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 dec 2012, 19:45

Ima i Ince...nego, sta sa Coleom :mrgreen: .

YNWA!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 dec 2012, 19:47

Prijatelj,Liverpoolov fan,mi govori da bi volio da dodje Cardozo iz Benfice,ili Bayerov Kiesling.Kaze da su Liverpoolov rang i dobro bi dosli.
Keep walking.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 15 dec 2012, 19:47

VahaCFC je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Nemoj tako, ipak je Allen najbolji igrač Welsa. 8-)
:lol:
Ozbiljno,danas je po meni bio jedan od najlosijih.Samo primi loptu od Skrtela/Aggera i opet je vrati.
U januaru pored napadaca morate dovesti veznjaka.Ima ih mali milion:
-Capou
-M'villa
-Strootman...
Po meni ova trojica bi se mogla dovesti za mali iznos.
Mada poznavajuci vas dovest' cete nekog "talenta" sa ostrva. :lol:

Arsenal trenutno najblizi potpisivanju Capouea za 8 m

Jutros sam napisao post da se Liverpool pazi Ville..ali da vam zavuku 3 gola..puf nisam mogao zamisliti :O

Ovaj kiks vas je sjebo totala, treba vam 2 napadac i dobar kreator igre..
Lewandowski bi vama pasao ali eto ne pratim situaciju transfera oko Liverpoola pa moze mi neko rec koga vi ganjate ono otprilike?

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 15 dec 2012, 19:52

Istina, januar će biti make it or break it, za nastavak sezone. Čitajući imena s kojima se povezujemo, može se doći do zaključka da ćemo opet biti ograničeni na Otok što se tiče kupovine.
Za nadati se da će Rodgers izbjeći mine u vidu Walcotta, koji i da je džaba, skup je. Sturridge je jedno vrijeme, još dok je AVB vodio Chelsea (ne tako davno, ali prije dva menadžera :mrgreen: ), bio najbolji dio tog tima, ali pitanje je da li može opet naći tu formu. Za Dembu se nema šta specijalno reći, svoju kvalitetu dokazuje konstantnošću, i bilo bi lijepo kad bi ga mogli uzeti za manje pare. Jedino je mana to što igra AKN, pa bi nam falio u tom vrlo teškom dijelu sezone. Ince se malo dokazao u C'shipu, big deal. Jedino ako dođe za neke smiješne pare.
Volio bih da Rodgers zaganja Huntelaara ili možda Llorentea, ističe im ugovor i sigurno ne bi bili skupi. Ali kakav pregovarački tim imamo, i ovo je fantanzija.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 dec 2012, 19:53

Moj izvor mi kaze da je Rodgers rekao Downingu da moze da ide
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 dec 2012, 20:03

ko ce kloca nažalost :roll:
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.