Ne bih ništa da govorim prije utakmice (nije u mom stiluadriano_leite je napisao/la:Veceras tri mask mana protiv vas igraju, a jedan od njih ce vas ubiti, a nije bio maskiran ovih proteklih utakmica, pogadjajte ko je on.
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Zajebancija, **** rezultat, ali sta mislis ko je treci s maskom? Zeller i Tristan su vec dugo s maskamaCarlo je napisao/la:Ne bih ništa da govorim prije utakmice (nije u mom stiluadriano_leite je napisao/la:Veceras tri mask mana protiv vas igraju, a jedan od njih ce vas ubiti, a nije bio maskiran ovih proteklih utakmica, pogadjajte ko je on.
). Sve što znate pokažite na terenu
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ne vadi se za zahebanciju moj adrianoadriano_leite je napisao/la:Zajebancija, **** rezultat, ali sta mislis ko je treci s maskom? Zeller i Tristan su vec dugo s maskamaCarlo je napisao/la:Ne bih ništa da govorim prije utakmice (nije u mom stiluadriano_leite je napisao/la:Veceras tri mask mana protiv vas igraju, a jedan od njih ce vas ubiti, a nije bio maskiran ovih proteklih utakmica, pogadjajte ko je on.
). Sve što znate pokažite na terenu
.
- adriano_leite
- Kontakt:
Najebali ste kad batman dodjeCarlo je napisao/la: Ne vadi se za zahebanciju moj adrianoIrving će vjerovatno biti treći s maskom, čuo sam da će igati večeras
Edit: obezbijedi nam kvalitetne streamove
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Drago mi je da navijaš za nas da budemo prvi na eastuadriano_leite je napisao/la:Najebali ste kad batman dodjeCarlo je napisao/la: Ne vadi se za zahebanciju moj adrianoIrving će vjerovatno biti treći s maskom, čuo sam da će igati večeras
. Samo da mu ne bude onako glupa maska kao kod Zellera
. Kod Zellera ona donja guma visi jbt. fakat su ih nasi doktori unakazili
. A sto se tice tekme, volio bih da nas pobijedite, jest da cu se iznervirati i sve, ali volio bih da sto bolji omjer na kraju imate, a nama porazi odgovaraju, zbog boljeg picka, samo da bude nesto tijesno, u 2 ili 3 kosa, jer nam ne treba blowout
. Nek Irving i Andy idu na 30 poena, Irving 10 asista, Andy 15 skokova i ja sretan (fantasy rulez
).
Edit: obezbijedi nam kvalitetne streamove.
A za Irvinga ćemo vidjeti, biće zanimljivo gledati njega i Feltona
Ako ne bude radio league pass nadam se da će biti kvalitetnih linkova
Ekstra, Iman je neki dan preko twittera rekao da treba očekivati njegov povratak u januaru ili februaru. Samo neka trenira i neka se oporavlja da bude bolji i jači nego ikad ranije.Ian Begley @IanBegley
Iman Shumpert is going through an intense pregame workout w/a #Knicks trainer. He's cutting in a defensive stance & attacking rim, dunking.
@adriano, jesi li dobio poruku? nešto poruke preko foruma nisu udure.
Hoce li igrati veceras Carmelo ? Imam ih na tiketu za dobre pare 
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Ian Begley @IanBegley
Carmelo out tonight. Status for Monday uncertain. Rasheed also out. #Knicks
NIKO SRETNIJI OD MENE! Kako sam samo sretan zbog ovog momka, nevjerovatno. Želim mu uspjeh večeras i ako Bog da da postavi career high u svakoj mogućoj statistici.Ian Begley @IanBegley
Copeland starting at the 4 tonight.
Evo dobrog linka:
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-5.php" onclick="window.open(this.href);return false;
- SheldonCooper
- Kontakt:
Knicksi protiv ekipe maskirani osvetnika 
Edit: Cope ubaci trojku
Edit: Cope ubaci trojku
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Cope ubica! 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Skokovi, skokovi, skokovi...
Cope majstor! 7 poena 3/3 FG, ima dva slobodna poslije time-outa.
Cope majstor! 7 poena 3/3 FG, ima dva slobodna poslije time-outa.
28-27 za Cavse, kraj prve četvrtine.
Loša odbrana mora se priznati, a skokove nećemo spominjati
Thomas i Cope su bili fantastični, Felton također odličan. Kidda nešto trica neće (0/4), Novak radi ono što najbolje zna, Smith solidan 
Loša odbrana mora se priznati, a skokove nećemo spominjati
- SheldonCooper
- Kontakt:
A kako loša četvrtina, defanzivno pogotovo. Ništa nije odbranjeno
Petorka jest izmješana ali ovo je previše kako ne i graju odbranu. Izgubljena prva četvrtina, ovo je postao pravi raritet u MSG.
Copeland prvo ime dosadašnjeg susreta.
Zadnju loptu što izgubi Felton
vidjelo se s mjeseca da će mu čojk´ ukrast.
Mogla bi bit neizvjesna utakmica do kraja
Zadnju loptu što izgubi Felton
Dobar pocetak druge, a moras priznati da je Felton dobro odigraoSheldonCooper je napisao/la:A kako loša četvrtina, defanzivno pogotovo. Ništa nije odbranjenoPetorka jest izmješana ali ovo je previše kako ne i graju odbranu. Izgubljena prva četvrtina, ovo je postao pravi raritet u MSG.
Zadnju loptu što izgubi Feltonvidjelo se s mjeseca da će mu čojk´ ukrast.
Novak rastura, samo da ga ne ureknem 
Felton me pocinje sve vise nervirati, 4-11 sut, i forsira dosta.
Thomas odlican, Kidd napakon.
Thomas odlican, Kidd napakon.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- SheldonCooper
- Kontakt:
Jest, spominjem samo zadnju situaciju. Evo u drugoj ga neće,forsira odmah na početku napadaCarlo je napisao/la:Dobar pocetak druge, a moras priznati da je Felton dobro odigraoSheldonCooper je napisao/la:A kako loša četvrtina, defanzivno pogotovo. Ništa nije odbranjenoPetorka jest izmješana ali ovo je previše kako ne i graju odbranu. Izgubljena prva četvrtina, ovo je postao pravi raritet u MSG.
Zadnju loptu što izgubi Feltonvidjelo se s mjeseca da će mu čojk´ ukrast.
makar su rezulatat preokrenuli, ovde neće bit nekog odlijepljivanja osim ako Novak i Kidd ne ulete u neku ludu seriju.
Novak konačno proigrao onako kako treba
Dobra odbrana Feltona nad Irvingom, još i blokada na kraju. Imao je jedan TO što je pozitivna stvar. Ne znam zašto Copea nije bilo u drugoj četvrtini, ali i Thomas je majstorski odigrao. Dobro Chandler se odmara, ali zaslužio je Cope igrati nakon onakve partije u prvoj četvrtini. Još samo da odbranu popravi. Novak najbolji 4/4 za 3pt, 4 skoka i sve to u 12 minuta. Fantastično 
Thomas 4 ofanzivna skoka
Thomas 4 ofanzivna skoka
- SheldonCooper
- Kontakt:
dvije uzastopne greške JR i omjesto odlaska na +10 sad je +2
nema odvajanja
Edit: +5 pred ulazak u zadnju četvrtinu. Novak bi se trebao malo više kretat u napadu a ne izolovat se na stranu i čekat pas, imao bi puno više prilika da za šut da se malo više kreće. Šteta što ne uđe ova Kiddova zafnja
Edit: +5 pred ulazak u zadnju četvrtinu. Novak bi se trebao malo više kretat u napadu a ne izolovat se na stranu i čekat pas, imao bi puno više prilika da za šut da se malo više kreće. Šteta što ne uđe ova Kiddova zafnja
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 16 dec 2012, 03:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.