Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Smijem se kladiti da je onaj smrdo Nasri 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
vedofeelgood je napisao/la:Smijem se kladiti da je onaj smrdo Nasri
Izgleda.
Edit: I zaboravio sam reći...Freiburg je kvalitetnija ekipa od Arsenala. Gledao sam danas Schalke vs Freiburg na Schalke Areni (Veltinsu), bilo je pravog silovaljanja.
Huntelaar dobio crveni karton (mada po meni nezasluženo). I Holtby je igrao, ništa naročito. I da, Freiburgov igrač je takodje bio isključen, minutu prije Huntelaara, tako da to nema veze sa rezultatom (u vrijeme crvenih bilo 3-1 za Freiburg).
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 15 dec 2012, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
Jel to on bgt ?
Aj ma nema od toga nista, medijska napuhivanja
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Iskritikovao ga Mancini pa se pi.cki.ca sjetila Wengera....vedofeelgood je napisao/la:Jel to on bgt ?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Arnele gledao sam i ja Šalke - Frajburg. Ovi drugi odigrali hrabro, nije bilo pickaste igre, i odma dodjes do rezultata. Ove nase hebe sto ih je malo sa mudima da nesto i pokusaju uraditi, eto to je. Sve nesto po strani, ne smiju nista kroz sredu da probaju, pa kud puklo da puklo, pa Giroud nije imao cca 3 šanse 1 na 1 s golmanom od kako je dosao u Arsenal 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
BigBigBang
- Kontakt:
Veliki Vodja ce kao i uvijek znati pravi put za izlazak iz krize i uspjesno ce nas voditi tim putem. Samo uz Vodju na klupi Arsenala osjecam se sigurno i kao navijac elitnog kluba.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
@Vedo tako nekako. Al' bi ljudi ovde koji su govorili nakon pobjede Schalkea vs Arsenal kako je S04 kvalitetnija ekipa. A ja sam h upozoravao da će ovakav dan doći. Zato sam napisao.
[youtube][/youtube]
Veza sa Arsenalom? Pomalo se piše da je nasljednik Sagne. Ništa ozbiljno. A i vjerujem da bi bio zamjena Jenkyu.
[youtube][/youtube]
Veza sa Arsenalom? Pomalo se piše da je nasljednik Sagne. Ništa ozbiljno. A i vjerujem da bi bio zamjena Jenkyu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Robin van Persie: "Izvinjavam se Arsenalu, ali nikada nisam bio tako sretan kao sada. Napokon sam pronašao svoj dom i mir. Sretan sam na Old Traffordu."
OSTAO ĐUBRE DO KRAJA!
OSTAO ĐUBRE DO KRAJA!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sretan ondje gdje su ga osam godina vrijedzali
sta pare rade od cojka 
Rođen s tobom da budem
Ne znam ni za jednu situaciju kad su ciljano njega vrijedjaliFaraon iz Visokog je napisao/la:Sretan ondje gdje su ga osam godina vrijedzalista pare rade od cojka
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cuj Nasri, nema nista od njegovo povratka. Ako Wenger dozvoli onda svima duplo vise treba pasti u ocima. Izrada ne smije ponovo spas traziti u Arsenalu, neka se vrati u Francusku pa sve ponovo.
-
BigBigBang
- Kontakt:
240k sedmicno
i kazu sreca nije u novcu? A mozda je fakat sretan, ima ljudi vise vole zivjeti na selu nego u metropolama mozda mu se svidja miran zivot na perferiji Manchestera?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zasto ? Ima sve ono sto mu Arsenal nije mogao ponudiit !? Pobjede, konstantnost i borbu za trofeje te ono najvaznije, zdravu sredinu u klubuOrion87 je napisao/la:Robin van Persie: "Izvinjavam se Arsenalu, ali nikada nisam bio tako sretan kao sada. Napokon sam pronašao svoj dom i mir. Sretan sam na Old Traffordu."
OSTAO ĐUBRE DO KRAJA!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
arsenal mu je ponudio ono najvažnije a to je krevet u bolnici svih ovih godina.neo je napisao/la:Zasto ? Ima sve ono sto mu Arsenal nije mogao ponudiit !? Pobjede, konstantnost i borbu za trofeje te ono najvaznije, zdravu sredinu u klubuOrion87 je napisao/la:Robin van Persie: "Izvinjavam se Arsenalu, ali nikada nisam bio tako sretan kao sada. Napokon sam pronašao svoj dom i mir. Sretan sam na Old Traffordu."
OSTAO ĐUBRE DO KRAJA!
a to zdrava sredina u klubu, pa sigurno je u arsenalu zdravija nego u mančesteru. garantujem to.
čovjek koji se deklariro kao najveći navijač arsenala iako se prodo ne smije davat ovakve izjave. on defitnitivno nije uredu sa mozgom
Vođa zna.
- Cautinho
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... w-contract" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako netko nezna,evo vidio,pa se sjetio gdje mogu da postam.
Ako netko nezna,evo vidio,pa se sjetio gdje mogu da postam.
Keep walking.
Ima cak i video gdje Jack kaze da ce ostat u Arsenalu zauvjek. Ali ako iko, onda fanovi Arsenala imamo pravo biti skepticni kad je o tome rijec. Ne sumnjam u Jackya 
COYG!
COYG!
jesil siguran?Profesor je napisao/la:Ima cak i video gdje Jack kaze da ce ostat u Arsenalu zauvjek. Ali ako iko, onda fanovi Arsenala imamo pravo biti skepticni kad je o tome rijec. Ne sumnjam u Jackya
COYG!
"Vjerujem da Arsene Wenger još uvijek može okrenuti stvari u Arsenalu. Ali, napokon se mora ponovno početi ponašati kao menadžer, a ne kao računovođa. Već dugo ga više zanima klupska financijska situacija, a manje gubitak trofeja, ali i vlastitoga integriteta'', napisao je Venables.
- francobaresi
- Kontakt:
Sramota ! Ovako govoriti o klubu koji ga je trpio godinama i čekao na njega da se napokon oporavi i zaigra kako može . Pare čuda rade od ljudi .Orion87 je napisao/la:Robin van Persie: "Izvinjavam se Arsenalu, ali nikada nisam bio tako sretan kao sada. Napokon sam pronašao svoj dom i mir. Sretan sam na Old Traffordu."
OSTAO ĐUBRE DO KRAJA!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Da je Robin isao samo za parama, izabrao bi drugi dio Manchestera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.