Steta zbog poraza u zadnjim trenucima

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
kako su igrale vedete spars-a, preciznije buza, vrabac i glogovacKing Kenny je napisao/la:Sloboda - Spars 77 - 79
Steta zbog poraza u zadnjim trenucima,mala dvorana bila poprilicno ispunjena
.
vedete sparsa igrale solidno,nista specijalno,Ahmedic pojeo Vrabca,nisam dugo vidio kod nekog igraca takvu zelju da igra kosarku,da se bori i skace kao lud..Definitivno materijal za reprezentaciju...Ako je Glogovac play sa brojem 5 onda je on bio krs,Ibracevic za kojeg licno smatram da je uz Sarajlica najbolji play A1 lige ga je pojeo,14 poena do pocetka 4.cetvrtine kada sam zbog nedostatka mjesta napustio dvoranunerminh74 je napisao/la:kako su igrale vedete spars-a, preciznije buza, vrabac i glogovacKing Kenny je napisao/la:Sloboda - Spars 77 - 79
.
Odgovorno tvrdim da nisu kvalitetniji, a kamoli dosta kvalitetniji. Ljudi su samo organizovaniji u klubu, ali i na terenu, a posrećilo im se u Mejdanu (za šta smo ponajviše mi krivi).MakeTZ je napisao/la:Tesko tesko da cemo izborit promociju u prvu ligu, mislim da su Sparsi dosta kvalitetnija ekipa.
Ako je tako kao sto pricas onda je Sloboda trebala dobiti 20 razlike, svi Slobodini igraci pojeli SparsoveSlatinash_7 je napisao/la:vedete sparsa igrale solidno,nista specijalno,Ahmedic pojeo Vrabca,nisam dugo vidio kod nekog igraca takvu zelju da igra kosarku,da se bori i skace kao lud..Definitivno materijal za reprezentaciju...Ako je Glogovac play sa brojem 5 onda je on bio krs,Ibracevic za kojeg licno smatram da je uz Sarajlica najbolji play A1 lige ga je pojeo,14 poena do pocetka 4.cetvrtine kada sam zbog nedostatka mjesta napustio dvoranunerminh74 je napisao/la:kako su igrale vedete spars-a, preciznije buza, vrabac i glogovacKing Kenny je napisao/la:Sloboda - Spars 77 - 79
.
Vrabac puno solirao,bezveze sutao,ali ima u njemu materijala,Vrabac ima cudan izbacaj al pogodio par suteva,jedno zakucavanje,kao sto rekoh nista specijalno..Djoko Salic ako se ne varam da igra u Sparsima bio jedno vrijeme odlican,tacnije prvo poluvrijeme,a onda isto kao da je dobio mononukleozu nestade snage i onda ga nije bilo nigdje..uglavnom,mislim da se ovi reprezentativci trebaju pomalo i sramiti jer ih je nadigrala jedna Sloboda koja eto ruku na srce i nema neku eipu,osim Tanasilovica,Hujdorovica,Ahmedica i Ibracevica,sve je ostalo polovno..Ja gajim nade za ulazak u prvu ligu,pa da se borimo i za taj neki F4 jer je ovo raspad sistema nase klubske kosarke i mi to trebamo iskoristii...
Odakle ti te informacije, to su samo bile price, imal ko da popravi kad kako i to..?TaRgEt_ je napisao/la:Bingo usao u OKK Slobodu ozbiljnije.
MakeTZ je napisao/la:Odakle ti te informacije, to su samo bile price, imal ko da popravi kad kako i to..?TaRgEt_ je napisao/la:Bingo usao u OKK Slobodu ozbiljnije.
Uzmite (vratite) Peršića ko Boga vas molimTaRgEt_ je napisao/la:MakeTZ je napisao/la:Odakle ti te informacije, to su samo bile price, imal ko da popravi kad kako i to..?TaRgEt_ je napisao/la:Bingo usao u OKK Slobodu ozbiljnije.
Informacije su iz prve ruke jer ih je dosta pomogao i ove sezone, sada je odlucio da se ukljuci ozbiljnije u kosarku. Kako sam razumio izdrzace jos ovu sezonu da pomaze a onda sljedecu uce kao generalni ili tako nesto. Pred play-off ili sada na polusezoni ob ce dati lovu da se dovedu 2 kvalitetna igraca.
Eto domaci teren bio pritisak domacinu, a gostima nije. Sloboda je prokockala dobijenu utakmicu i ovo ih na kraju moze kostati mozda i psiholoske barijere protiv Sparsa. Selimovicu je ovo posljednja sansa da udje sa ovim timom, jer je vec otisao Salic u Partizan i sada cemo vidjeti gdje ce drugi.Slatinash_7 je napisao/la:@neno
moj post jeste bio pomalo subjektivan al nije daleko ovo sve od istine vjeruj mi,gledao sam utakmicu a znam ponesto o kosarci...Sparse je u igri drzala dobra odbrana u prvom poluvremenu i na kraju 4.cetvrtine kad su nasi igraci podlegli pritisku nekih 400 ljudi u maloj dvorani i vjerovatno za neke prve velike utakmice u karijeri dok moras priznati,SParsi ipak imaju 2 reprezentativca sa par minuta u kvalifikacijama,juniorsku euroligu,A1 ligu iza sebe i PO iste...Nisu stariji ali jesu iskusniji sto jest jest,ako izmumemo Tanasilovica ali imaju i oni svog aduta Zlaju Halilbegovica koji je povukao u par navrata...Da li je Ahmedic materijal za reprezentaciju ili ne vidjet cemo,ono sto pokazuje u zadnje vrijeme je sigurno materijal reprezentativni,puno skokova u napadu,poboljsava se iz sezone u sezonu,gledam ga tri godine i ima u njemu ono nesto,makar instant napad s klupe..Sto se tice Sparsa ima tu materijala al nisu nam pobjegli 3 utakmice nego jednu,igra se i play off,nije Sloboda bez sansi da udje u ligu 13...Vidimo se dogodine u Sarajevu
PS ko je igrac sa brojem 5 u Sparsima ?
kako mislis otisao, otkupili ga ili dogovorili podjelu profita od njegove prodaje ili otisao freeneno#4 je napisao/la:Eto domaci teren bio pritisak domacinu, a gostima nije. Sloboda je prokockala dobijenu utakmicu i ovo ih na kraju moze kostati mozda i psiholoske barijere protiv Sparsa. Selimovicu je ovo posljednja sansa da udje sa ovim timom, jer je vec otisao Salic u Partizan i sada cemo vidjeti gdje ce drugi.Slatinash_7 je napisao/la:@neno
moj post jeste bio pomalo subjektivan al nije daleko ovo sve od istine vjeruj mi,gledao sam utakmicu a znam ponesto o kosarci...Sparse je u igri drzala dobra odbrana u prvom poluvremenu i na kraju 4.cetvrtine kad su nasi igraci podlegli pritisku nekih 400 ljudi u maloj dvorani i vjerovatno za neke prve velike utakmice u karijeri dok moras priznati,SParsi ipak imaju 2 reprezentativca sa par minuta u kvalifikacijama,juniorsku euroligu,A1 ligu iza sebe i PO iste...Nisu stariji ali jesu iskusniji sto jest jest,ako izmumemo Tanasilovica ali imaju i oni svog aduta Zlaju Halilbegovica koji je povukao u par navrata...Da li je Ahmedic materijal za reprezentaciju ili ne vidjet cemo,ono sto pokazuje u zadnje vrijeme je sigurno materijal reprezentativni,puno skokova u napadu,poboljsava se iz sezone u sezonu,gledam ga tri godine i ima u njemu ono nesto,makar instant napad s klupe..Sto se tice Sparsa ima tu materijala al nisu nam pobjegli 3 utakmice nego jednu,igra se i play off,nije Sloboda bez sansi da udje u ligu 13...Vidimo se dogodine u Sarajevu
PS ko je igrac sa brojem 5 u Sparsima ?
KK Play Off 68 - 76 OKK SlobodaZodiac je napisao/la:Protiv koga je sljedeća utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.