FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da ne bude opet samouvjereno kao pred prvenstvenu tekmu,ovaj put ulazimo sa dozom opreza,ali sa samopouzdanjem da vas MORAMO dobiti bez primljenog gola tako da je računica jasna,čista pobjeda i ništa više.
A i ono što ste pokazali u prvenstvenoj utakmici je ništa,jedan šut i gol,ništa više niste ni imali.
A i ono što ste pokazali u prvenstvenoj utakmici je ništa,jedan šut i gol,ništa više niste ni imali.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Pa tako ce i sada biti. Zatvoriti se pa sta Bog da. Prosli put je uspjelo. Inace, Rudar igra i Kup RS pa je u tri takmicenja. Ne znam koji je njima, veliko je to trosenje igraca, finansija. Preostaje da se nadamo, da ce igrati srcem
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
samo mislim da smo mi ipak iskusniji za tu utakmicu upravo,da nećemo dopustiti da se na taj način opet izvučete,budite sigurniGrad je nas DS je napisao/la:Pa tako ce i sada biti. Zatvoriti se pa sta Bog da. Prosli put je uspjelo. Inace, Rudar igra i Kup RS pa je u tri takmicenja. Ne znam koji je njima, veliko je to trosenje igraca, finansija. Preostaje da se nadamo, da ce igrati srcem

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Jasno, jasno... u tome i jeste fora. 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Al je Radovanovic utanjio ko lakmus papir...u srijedu na njegovoj strani propuh (najjace je kad mu je mesanovic boga podero jer nije krenuo na dupli pas
)...sad u subotu sav zbunjen, ni centarsuta njegovog nije bilo...ako ne dodje sebi malo, mogla bi se nastaviti agonija na lijevoj strani...
Kako bi bilo divno kad bi Lazar dao gol, samo eto da vidimo da se i to moze desiti
da su ipak cuda moguca 

Kako bi bilo divno kad bi Lazar dao gol, samo eto da vidimo da se i to moze desiti

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- RK Gradacac
- Kontakt:
- RK Gradacac
- Kontakt:
- RK Gradacac
- Kontakt:
A covjeka, hajd zaboravi da sam te ista pitao. Sto si nervozan 

010 ISN'T JUST A CODE
Naravno da radi, uhvati se svojih hahara iz uprave i razguli. Sta se koji klinac javljas?!Gerrard je napisao/la:Gledajuci trenutno stanje , Nijaz Brkovic radi odlican posao za Osima i Zelju
Dosta kvalitetan i korektan post,a dopunicu ga informacijama koje ja imam.....Željovac je napisao/la:Ovako:
1. Crveni karton Velagića je trenutno nemoguće komentarisati jer pojma niko nema šta se dešavalo u hodniku.
2. Džafić dobio prvi žuti za povlačenje za dres. Znači, klasični prekršaj za karton, gdje se sudiji ne ostavlja mogućnost izbora. Onda pomoćni nije signalizirao faul na Džafiću(svirao ga je glavni). Ovaj se okreće prema pomoćnome i maše glavom u stilu "je li nije bio faul" i onda odmahuje rukom. Samo njih dvojica znaju šta je Džafić rekao. Ovaj zove glavnog i Džafić zarađuje drugi žuti.
3. Nakon toga Ibraković se zalijeće na sudiju, ko zna šta mu govori i dobija zasluženo crveni karton, tj. upućen je van terena.
Znači, ovi kartoni su komotno mogli biti pravedno dodijeljeni. Suđenje, uopšteno, opet na strani ŽELJE, s tim da fakat nisam vidio nikakav penal na Džafiću koji se spominje, pa čak ni dilemu neku.
Najveća sramota ŽELJE je bila što je bio apsolutno nemoćan na svome terenu sa jednim, odnosno 2 igrača više u određenim periodima.
DaBogda pomrle sve sudije i njihovi nalogodavci koji ikad igdje i izakoga šilje, pa i za ŽELJU!
Godinama nije bilo šiljenja na Grbavici, ali u ove dvije utakmice protiv Veleža je bilo osjetno. Opet, ne tako brutalno kakvo smo imali priliku vidjeti na terenima širom BiH.
Da sumiram, ovaj prvi crveni i drugi žuti za Džafića su upitni i malo ko trenutno zna da li su opravdani, zato ih nemojte komentarisati kao krađu!
O "igri" ŽELJE ne želim. Imali smo više prilika, s tim da smo eto imali više igrača u pravo puno vremena. Velež nije ništa naročito pokazao, osim Džafića u par navrata. Ima brzine i ističe se. Kod nas se Stanić pomalo istakao. Ne koliko je mogao i morao.
Kao prvo velezovci znaju zasto im sudija Golac onako sudi....OSTALI SU MU DUZNI PARE NA NEKOJ OD TEKMI U VRAPCICIMA KADA JE VISE NEGO OFIRNO SUDIO ZA NJIH.....toliko,samo da se zna.
Kao drugo Velagic je u tunelu nakon poluvrmena psovao pomocnom sudiji "dijete u kolijevci" i jos je i vjeru ukljucio a ja to ovom prilikom ne zelim spominjati.
Trece drugi zuti za Dzafica;posto sjedim odmah iza cuo sam kao i svi oko mene da mu je yebo mater jer nije maho faul,a pomocni sviro,i na kraju pravila kazu da svaki ulazak trenera u teren znaci automatski crveni.
evo neka realni sami izvuku misljenje.
Oko tekme...mislim da je prvo poluvrijeme jedno od ljepsih koje sam ove jeseni gledao u DOLINI,i potpuno zasluzeno vodstvo ZELJE.Da bogdom nije bilo ovih iskljucenja mislim da bi mi lakse priveli tekmu kraju i zabili mozda jos jedan ili dva gola.
Na kraju Velez se pokazao kao dobra ekipa,posebno napadacki orjentisana,i na tome im svaka cast,ali ubjedjen sam da i oni pocevsi od revansa kupa nisu poceli glumiti neke zrtve i neku teoriju zavjere,da su bili koncentriraniji na igru,mogli su nas dobiti glat,jer imaju sigurno bolju ekipu od nas u ovom momentu.
Za kraj pricao sam sa Pikom poslije tekme,onako stao je sa grupom navijaca,i kaze da je najveci minus ove tekme sto su ciljani igraci dobili kartone i nema ih iduce kolo...ja ne znam skim igraju,ali nije im sigurno to do ZELJE,neka se zapitaju malo gdje su i kada nagu-zili ovog Golaca...
Monci je napisao/la:Dosta kvalitetan i korektan post,a dopunicu ga informacijama koje ja imam.....Željovac je napisao/la:Ovako:
1. Crveni karton Velagića je trenutno nemoguće komentarisati jer pojma niko nema šta se dešavalo u hodniku.
2. Džafić dobio prvi žuti za povlačenje za dres. Znači, klasični prekršaj za karton, gdje se sudiji ne ostavlja mogućnost izbora. Onda pomoćni nije signalizirao faul na Džafiću(svirao ga je glavni). Ovaj se okreće prema pomoćnome i maše glavom u stilu "je li nije bio faul" i onda odmahuje rukom. Samo njih dvojica znaju šta je Džafić rekao. Ovaj zove glavnog i Džafić zarađuje drugi žuti.
3. Nakon toga Ibraković se zalijeće na sudiju, ko zna šta mu govori i dobija zasluženo crveni karton, tj. upućen je van terena.
Znači, ovi kartoni su komotno mogli biti pravedno dodijeljeni. Suđenje, uopšteno, opet na strani ŽELJE, s tim da fakat nisam vidio nikakav penal na Džafiću koji se spominje, pa čak ni dilemu neku.
Najveća sramota ŽELJE je bila što je bio apsolutno nemoćan na svome terenu sa jednim, odnosno 2 igrača više u određenim periodima.
DaBogda pomrle sve sudije i njihovi nalogodavci koji ikad igdje i izakoga šilje, pa i za ŽELJU!
Godinama nije bilo šiljenja na Grbavici, ali u ove dvije utakmice protiv Veleža je bilo osjetno. Opet, ne tako brutalno kakvo smo imali priliku vidjeti na terenima širom BiH.
Da sumiram, ovaj prvi crveni i drugi žuti za Džafića su upitni i malo ko trenutno zna da li su opravdani, zato ih nemojte komentarisati kao krađu!
O "igri" ŽELJE ne želim. Imali smo više prilika, s tim da smo eto imali više igrača u pravo puno vremena. Velež nije ništa naročito pokazao, osim Džafića u par navrata. Ima brzine i ističe se. Kod nas se Stanić pomalo istakao. Ne koliko je mogao i morao.
Kao prvo velezovci znaju zasto im sudija Golac onako sudi....OSTALI SU MU DUZNI PARE NA NEKOJ OD TEKMI U VRAPCICIMA KADA JE VISE NEGO OFIRNO SUDIO ZA NJIH.....toliko,samo da se zna.
Kao drugo Velagic je u tunelu nakon poluvrmena psovao pomocnom sudiji "dijete u kolijevci" i jos je i vjeru ukljucio a ja to ovom prilikom ne zelim spominjati.
Trece drugi zuti za Dzafica;posto sjedim odmah iza cuo sam kao i svi oko mene da mu je yebo mater jer nije maho faul,a pomocni sviro,i na kraju pravila kazu da svaki ulazak trenera u teren znaci automatski crveni.
Oko tekme...mislim da je prvo poluvrijeme jedno od ljepsih koje sam ove jeseni gledao u DOLINI,i potpuno zasluzeno vodstvo ZELJE.Da bogdom nije bilo ovih iskljucenja mislim da bi mi lakse priveli tekmu kraju i zabili mozda jos jedan ili dva gola.
Na kraju Velez se pokazao kao dobra ekipa,posebno napadacki orjentisana,i na tome im svaka cast,ali ubjedjen sam da i oni pocevsi od revansa kupa nisu poceli glumiti neke zrtve i neku teoriju zavjere,da su bili koncentriraniji na igru,mogli su nas dobiti glat,jer imaju sigurno bolju ekipu od nas u ovom momentu.
Za kraj pricao sam sa Pikom poslije tekme,onako stao je sa grupom navijaca,i kaze da je najveci minus ove tekme sto su ciljani igraci dobili kartone i nema ih iduce kolo...ja ne znam skim igraju,ali nije im sigurno to do ZELJE,neka se zapitaju malo gdje su i kada nagu-zili ovog Golaca...
Sve to stoji...ali bi li tako sudio u vrapcicima...nebi 1000%!
Nije to samo u vrapcicima...pogledaj juce zrinjski-sarajevo, da je kojim slucajem igrano na kosevu, sarajevo bi zasluzeno pobjedilo sa nekoliko golova razlike, a zrinjskom bi bio ponisten gol, igro bi cjelo 2 poluvrijeme sa igracem manje!Po meni nasa liga nema smisla...volio bi da nas u evropi predstavlje najbolja ekipa, pa taman ako je zeljo bolji od veleza...ali nema smisla da modrica bude prvak, onda rasprodaju igrace, i sramote nas u evropi!
Barem mi nadu ulijevaju nasi zmajevi masAllah!
Pozz
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dace ga Lazar zivota miSeyo_TM je napisao/la:Al je Radovanovic utanjio ko lakmus papir...u srijedu na njegovoj strani propuh (najjace je kad mu je mesanovic boga podero jer nije krenuo na dupli pas![]()
)...sad u subotu sav zbunjen, ni centarsuta njegovog nije bilo...ako ne dodje sebi malo, mogla bi se nastaviti agonija na lijevoj strani...
Kako bi bilo divno kad bi Lazar dao gol, samo eto da vidimo da se i to moze desitida su ipak cuda moguca

Mirko je umoran al' pravo,nadam se da ce naci nacina da se odmori trebace nam jos,dok ne dovedemo nekog boljeg,samo nas xabi koci

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
vidis ti moj brate nedaju ni da ih covjek nesto lijepo pita a ja taman htjeo pitat jel iko informisan koliko je kostala utakmica protiv velez sad moze zamislit sta ce meni napisatdrug je napisao/la:Naravno da radi, uhvati se svojih hahara iz uprave i razguli. Sta se koji klinac javljas?!Gerrard je napisao/la:Gledajuci trenutno stanje , Nijaz Brkovic radi odlican posao za Osima i Zelju

E to i jeste nas najveci problem,sto svi dizemo frku,tek kada nas zaboli.....ali nema kluba koji ne sapira sudije,znaci OK je da ga ti platis kada tebi treba i on silji do bola za tebe,ali ako to neko drugi radi,onda je fuj,sramota itd...svi mi u isto pusemo,nazalost,samo ne kontam raju sto se ovako glupo prepucavaju,kada svi sve znamo.Ada je napisao/la:Monci je napisao/la:Dosta kvalitetan i korektan post,a dopunicu ga informacijama koje ja imam.....Željovac je napisao/la:Ovako:
Sve to stoji...ali bi li tako sudio u vrapcicima...nebi 1000%!
Nije to samo u vrapcicima...pogledaj juce zrinjski-sarajevo, da je kojim slucajem igrano na kosevu, sarajevo bi zasluzeno pobjedilo sa nekoliko golova razlike, a zrinjskom bi bio ponisten gol, igro bi cjelo 2 poluvrijeme sa igracem manje!Po meni nasa liga nema smisla...volio bi da nas u evropi predstavlje najbolja ekipa, pa taman ako je zeljo bolji od veleza...ali nema smisla da modrica bude prvak, onda rasprodaju igrace, i sramote nas u evropi!
Barem mi nadu ulijevaju nasi zmajevi masAllah!
Pozz
Neki kazu udruzenje ligasa,ali klubovi koji najvise stele nece udruzenje ligasa.koliko ja znam ZELJO je bio jedan od inicijatora ovoga projekta,i sigurno smo za to.
U pravu si neka zmajeva,i oni su za sada svjetlo na kraju tunela,svaka im cast,samo me strah sta bi se moglo desiti ako ne prodjemo baraz.......
Zar vas nije taj Golać uništio protiv Jedinstva u Vrapčićima kad ste ga pretukli? Tako su bar neki govorili ovdje na forumu.Ada je napisao/la:Sve to stoji...ali bi li tako sudio u vrapcicima...nebi 1000%!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa znas sta ce biti...nevalja ciro, nevalja dzeko...al ja se nadam akBogDa najboljem, a ako i neprodjemo, siguran sam da nase tek dolazi, strasno smo mlada repka!
Tako je, svugdje se sudi domacinima, sve zavisi koliko das, vise das-vise penala...
kavo udruzenje.., ma ja bi donio zakon, svi premijer ligasi moraju dozvoliti tv prenos inace out!Gledaoci neka biraju prenose, kazniti domace timove da igraju bez gledalaca ukoliko se zacuju parole ubi ovog, onog, ovo hrvaska, ovo srbija...sramota da nacionalisti koriste utakmicu na drzavnoj tv. da nama patriotima porucuju da ovo nije bosna itd., zaboli mene sta oni pjevaju, ali nekoga ce zabolit, ko je uzgubio nekoga radi takvih pjesama....pozz manijak
Tako je, svugdje se sudi domacinima, sve zavisi koliko das, vise das-vise penala...
kavo udruzenje.., ma ja bi donio zakon, svi premijer ligasi moraju dozvoliti tv prenos inace out!Gledaoci neka biraju prenose, kazniti domace timove da igraju bez gledalaca ukoliko se zacuju parole ubi ovog, onog, ovo hrvaska, ovo srbija...sramota da nacionalisti koriste utakmicu na drzavnoj tv. da nama patriotima porucuju da ovo nije bosna itd., zaboli mene sta oni pjevaju, ali nekoga ce zabolit, ko je uzgubio nekoga radi takvih pjesama....pozz manijak
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Manje više sve je rečeno oko tekme s Veležom. Ovo za Velagića je tačno, malo sam se raspit'o.
Međutim, činjenica je da sa Željom više nema zaj.eb.ancije kao što je bilo prethodnih godina. Naviklo se bilo gdje kad dođemo da s nama papci rade šta god hoće i unaprijed računaju tri boda, a i na Grbavici da je bodova i evropskog suđenja. E nema više, kurko. Zna se koje Juventus ove lige. Samo još malo dok se pojačamo i gotovo je sijelo. Je.bi.ga opustila se ova liga opasno. Sad kad mi malo zube pokažemo, pišti se na sve strane. Dosta je bilo, što se zaje.baval.o zaje.bav.alo, država Željo se probudila.
Međutim, činjenica je da sa Željom više nema zaj.eb.ancije kao što je bilo prethodnih godina. Naviklo se bilo gdje kad dođemo da s nama papci rade šta god hoće i unaprijed računaju tri boda, a i na Grbavici da je bodova i evropskog suđenja. E nema više, kurko. Zna se koje Juventus ove lige. Samo još malo dok se pojačamo i gotovo je sijelo. Je.bi.ga opustila se ova liga opasno. Sad kad mi malo zube pokažemo, pišti se na sve strane. Dosta je bilo, što se zaje.baval.o zaje.bav.alo, država Željo se probudila.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Ma dajte pustite vise ovo sa velezom,bilo i proslo,nego kad je tekma protiv rudara i u koliko sati tacno znali neko?
Ma to sam brate i ja rekao,ali najgori su mi ovi nasi lafo navijaci koji kontra ZELJE pisu i govore...ne znaju kako je bilo samaranja po svlacionicama,pa i izvlacenja pistolja na nase igrace,a sad ovo lafo nesto lajbe i ne ljava....čamac je napisao/la:Manje više sve je rečeno oko tekme s Veležom. Ovo za Velagića je tačno, malo sam se raspit'o.
Uglavnom dobili smo veleza dva puta u tri dana,nismo igrali sjajno,bice bolje,to ti je ko Juve,i kad tanko igras pobjedjujes.Nema vise zeganja ZELJE iz provnicije,lagano mi idemo ka vrhu gdje nam je mjesto,ne samo rezultatski,nego i organizaciono,logisticki,i u svim segmentima.Lijepo protiv veleze,puna loza sudija,delegata,kontrolora,svi bi sada da su tu negdje blizu

sta si "htjeo" pitat? Vidis da te niko ne benda ni 5%. Nema smisla da odgovaram na pitanje o kupovini kad ti i tvoji to najbolje znate...reci cu samo Siroki i tekma 3:2. **** mi se za taj klub, navodim primjer kradje. I mi smo ih dobili 3:2, prije 2 sezone, preokrenuli posteno. Njihov trener rekao "da je vise ovakvih tekmi". Fin si mi brate dragi, dobar ti nik pravo. Mrzis ulizice, palamudis po netu, i kukas s jaranima. Nestalo para pa bojkot.mrzim_ulizice je napisao/la:vidis ti moj brate nedaju ni da ih covjek nesto lijepo pita a ja taman htjeo pitat jel iko informisan koliko je kostala utakmica protiv velez sad moze zamislit sta ce meni napisatdrug je napisao/la:Naravno da radi, uhvati se svojih hahara iz uprave i razguli. Sta se koji klinac javljas?!Gerrard je napisao/la:Gledajuci trenutno stanje , Nijaz Brkovic radi odlican posao za Osima i Zelju![]()
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 40 gostiju.