Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Chat
Jasmine dragi kad ce ta janjetina iz Zdrave vode 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
ide janjetinaAgresivnoDjubre je napisao/la:Jasmine dragi kad ce ta janjetina iz Zdrave vode
**** ne mogu **** da vjerujem
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomas Müller - Fußballgott
[/quote]
Do sutra nista, imam Analgin i sutra cu kupit Neklofan i cekat ponedjeljak

Kad pocnem govorit: " De otvofi prozor da poletim "jasmin10 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
kod mene nije bilo nus pojava
ali ti si mladji od mene, pa nista ne garantujem
![]()
Do sutra nista, imam Analgin i sutra cu kupit Neklofan i cekat ponedjeljak
Saljes @legendi realajasmin10 je napisao/la:ide janjetinaAgresivnoDjubre je napisao/la:Jasmine dragi kad ce ta janjetina iz Zdrave vode![]()
jos kad bi znao kome je saljem
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Posalji @legendi u Banovice,predpostavljam da je gladan.To ga ja castim.jasmin10 je napisao/la: ide janjetina![]()
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
likma rece da si ti legendaAgresivnoDjubre je napisao/la:Posalji @legendi u Banovice,predpostavljam da je gladan.To ga ja castim.jasmin10 je napisao/la: ide janjetina![]()
Ja danas vidio da je neko na klixu otvorio temu "Ja sam gay",odma sam pomislio na legendu da je konačno odlučio izaći iz ormara 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Eh tako,posalji mu malo da jede,neuhranjen je.Znam da ima zato i kazem.jasmin10 je napisao/la: likma rece da si ti legendamada uvjeren sam da nisi
saljem druze
barem janjetine kod nas ima
sreca pa nisu Jablanicani skrticeAgresivnoDjubre je napisao/la:Eh tako,posalji mu malo da jede,neuhranjen je.Znam da ima zato i kazem.jasmin10 je napisao/la: likma rece da si ti legendamada uvjeren sam da nisi
saljem druze
barem janjetine kod nas ima
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam kako je neko mogao otici na koncert ovog nacionaliste
Ljudi jestel vi svjesni da nam je ostalo još 6 dana piskaranja i onda svi skupa odosmo s ove planete???
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Stvarno ne bih želio s nekim ljudima s ovog foruma otići s planeteDubravko je napisao/la:Ljudi jestel vi svjesni da nam je ostalo još 6 dana piskaranja i onda svi skupa odosmo s ove planete???
Jel se ovo đubre odaziva na ime Emir?
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 15 dec 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Čini ti seDubravko je napisao/la:Ljudi jestel vi svjesni da nam je ostalo još 6 dana piskaranja i onda svi skupa odosmo s ove planete???
NASA potvrdila da će 21.12.2012 oko 16.30 da dodje do postepenog pomračenja neba. Sunce će krenuti polako da nestaje!!! Ovaj fenomen se u narodu drugačije zove "NOĆ"
Emir je đubre
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
I bolje, ne trebam ispravljati ocjene u skoliDubravko je napisao/la:Ljudi jestel vi svjesni da nam je ostalo još 6 dana piskaranja i onda svi skupa odosmo s ove planete???
Ja do jutros nisam vjerovo da će išta od ovog najavljenog smaka biti,al kada sam vidio u gotovoj supi fidelinku u obliku lopate kojom su se služile drevne Maje,nije mi bilo nimalo dobro,reko haluciniram,pozovem i rođenu sestru,kad ona veli vidi stvarno,reko možda ne želi da mi kaže kako haluciniram,kad i mater kaže vidi stvarno...
Nije dobro,još sam gledao na Disaveriju neki dokumentarac,o nekakvoj Ici spomeniku Maja,jbt dva mjeseca ljudi se pokušali spustiti u neki 20metara dubok potok gdje su Maje bacala svoje žrtve i nije im se dalo,a voda ko da je čokoladno mlijeko... Ja mislim da ćemo svi ići .....

Nije dobro,još sam gledao na Disaveriju neki dokumentarac,o nekakvoj Ici spomeniku Maja,jbt dva mjeseca ljudi se pokušali spustiti u neki 20metara dubok potok gdje su Maje bacala svoje žrtve i nije im se dalo,a voda ko da je čokoladno mlijeko... Ja mislim da ćemo svi ići .....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Imate li informacije, slike, klipove iz Zetre? Jel bilo puno? Kakva je atmosfera bila? Gosti?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
upravo sam maloprije skontao da je aca lukas imao koncert u istom onom objektu/dvorani gdje i kemal monteno prije 15 dana...pa nek je sram i stid onih koji su to dozvolili

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Jest vala , i ja bas to kontam. Sta misli Kemo ko je on pa da nastupa kao predgrupa Aci Lukasu ...T-MAC je napisao/la:upravo sam maloprije skontao da je aca lukas imao koncert u istom onom objektu/dvorani gdje i kemal monteno prije 15 dana...pa nek je sram i stid onih koji su to dozvolili![]()
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
de de malo..prcajDushi_Rob je napisao/la:Jest vala , i ja bas to kontam. Sta misli Kemo ko je on pa da nastupa kao predgrupa Aci Lukasu ...T-MAC je napisao/la:upravo sam maloprije skontao da je aca lukas imao koncert u istom onom objektu/dvorani gdje i kemal monteno prije 15 dana...pa nek je sram i stid onih koji su to dozvolili![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.