ebo mu zupanija fam iliju
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ebo te ..pa koji je ovo smrad od novinara,pa pise ovako sijecanj.,nitko.,netko...
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
Meske je zajeban igrac prepotentno naduvan nikad mu se nezna sta misli i na sve spreman ubija se od para ali takvim je malo uvijek
- SultanSulejman
- Kontakt:
trojan5 je napisao/la:ebo te ..pa koji je ovo smrad od novinara,pa pise ovako sijecanj.,nitko.,netko...![]()
Da hoce se ovo rijesit pa da znamo makar na cemu smo. 
"Odlazim zbog lošeg statusa u klubu u minuloj polusezoni, zbog loše situacije u klubu i oko istog. Također, na moju odluku uticali su i pritisci od pojedinaca u Slobodi, kojim pripadaju zasluge što ću sa Tušnja, gdje sam proveo 10 godina igrajući u omladinskim selekcijama, nositi loše iskustvo", kaže za ... Almir Šmigalović.
Svoju fudbalsku karijeru brzonogi Šmigalović najvjerovatnije će nastaviti van granica naše zemlje.
"Postoje određeni kontakti od strane bh klubova. No, najvjerovatnije ću nastaviti igrati u inostranstvu, gdje imam već sad jednu konkretnu ponudu. O zemlji, kao i samom klubu, obavijestit ću vas pravovremeno", dodao je Šmigalović za naš portal.
Šmigalović je u Slobodu stigao početkom godine iz Sarajeva. Iako je tada imao jednu unosnu ponudu iz Makedonije, on se odlučio pomoći svom matičnom klubu u očuvanju premierligaškog statusa. Podsjetimo, Sloboda je čudnim spletom okolnosti u posljednjem kolu na koncu maja napustila elitni rang takmičenja nakon 43 godine.
Svoju fudbalsku karijeru brzonogi Šmigalović najvjerovatnije će nastaviti van granica naše zemlje.
"Postoje određeni kontakti od strane bh klubova. No, najvjerovatnije ću nastaviti igrati u inostranstvu, gdje imam već sad jednu konkretnu ponudu. O zemlji, kao i samom klubu, obavijestit ću vas pravovremeno", dodao je Šmigalović za naš portal.
Šmigalović je u Slobodu stigao početkom godine iz Sarajeva. Iako je tada imao jednu unosnu ponudu iz Makedonije, on se odlučio pomoći svom matičnom klubu u očuvanju premierligaškog statusa. Podsjetimo, Sloboda je čudnim spletom okolnosti u posljednjem kolu na koncu maja napustila elitni rang takmičenja nakon 43 godine.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Arena TUŠANJ (copy URL - new tab PASTE)

- King Kenny
- Kontakt:
Jos kad se zavrsi aBd ...ko bombona
.
Btw,ima li kakvih novosti..sta bi sa onom skupstinom sto se treba odrzat
.
Btw,ima li kakvih novosti..sta bi sa onom skupstinom sto se treba odrzat
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Boga pitaj koliko jos para treba da se cijeli stadion sredi kao sjever, jos kad uzmes u obzir da jednu tribinu grade cijelu vjecnost. Potrajat ce to ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- King Kenny
- Kontakt:
Jbg prijatelju tako je to,nema se para ...cini mi se da je i ovo do sada gradila sama opstina bez icije pomoci ,da se malo ukljuci kanton ili federacija brze bi to islo,ali opet je nezahvalno trazit kad ima jos puno takvih klubova kojima treba pomoc oko gradnje,sjever se malo po malo zavrsava.
Podrucje za gradnju istoka je puno ravnije i pogodnije za razliku od sjevera gdje se moralo dosta toga ocistiti srediti,samo malo $ i istok ce da "bukne"
.
Podrucje za gradnju istoka je puno ravnije i pogodnije za razliku od sjevera gdje se moralo dosta toga ocistiti srediti,samo malo $ i istok ce da "bukne"
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
pa da su se Olimpiske igre 84' odrzavale u Tuzli kojim slucajem.,
sigurno bi imali stadion,sa zavrsenim istokom,sjeverom,jugom,itd...
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
Nemoj mi se samo ti sikirat'.Elegant je napisao/la:Boga pitaj koliko jos para treba da se cijeli stadion sredi kao sjever, jos kad uzmes u obzir da jednu tribinu grade cijelu vjecnost. Potrajat ce to ...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Isto bi bilo kao i sa npr. Kosevom, jest da je u to vrijeme 1984. to bilo super moderno a vidi sada ne ispunjava te famozne uslove UEFA. Bas sam nesto gledao na internetu sada oni namjeravaju da postroze te uslove, pa je vrlo moguce da i Bilino Polje vise ne bude pogodno za igru. Sta bi onda nasa reprezentacija ?trojan5 je napisao/la:pa da su se Olimpiske igre 84' odrzavale u Tuzli kojim slucajem.,
Generalno gledajuci da nije bilo glupog rata svi bi gradovi imali super stadione, ali to je druga prica.
Imas mahanje.VolimTz je napisao/la:Nemoj mi se samo ti sikirat'.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- SultanSulejman
- Kontakt:
I ovako urađen,ljepši od Šugavice 100xElegant je napisao/la:Boga pitaj koliko jos para treba da se cijeli stadion sredi kao sjever, jos kad uzmes u obzir da jednu tribinu grade cijelu vjecnost. Potrajat ce to ...
- champions1921
Ma ko te to napravio takvog pametnog rodila te majka.. I onda kazete Zeljo trebao igrati za vas u Trebinju.. Zbog takvih kao sto si ti i nije mi krivo sto se sad patite po nekim provincijskim livadama.. Covjek te nicim nije uvrijedio a ti nesto "sugavica".. Jeli te stid imalo?SultanSulejman je napisao/la:I ovako urađen,ljepši od Šugavice 100xElegant je napisao/la:Boga pitaj koliko jos para treba da se cijeli stadion sredi kao sjever, jos kad uzmes u obzir da jednu tribinu grade cijelu vjecnost. Potrajat ce to ...
BUDI ŽELJO !!!
Bezveze kuhate.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Nije.champions1921 je napisao/la: Ma ko te to napravio takvog pametnog rodila te majka.. I onda kazete Zeljo trebao igrati za vas u Trebinju.. Zbog takvih kao sto si ti i nije mi krivo sto se sad patite po nekim provincijskim livadama.. Covjek te nicim nije uvrijedio a ti nesto "sugavica".. Jeli te stid imalo?
@MakeTZ;
imal` kakvih novosti u/oko kluba,niko ništa ne priča?
Ima li sta od te fuzije velikana i vucova ? I nastanak Fukova 2012 ?
NO PYRO NO PARTY
- champions1921
Trebalo bi da te bude.. Uzivaj.. Imat cete najbolji stadion u kantonalnoj ligi..SultanSulejman je napisao/la:Nije.champions1921 je napisao/la: Ma ko te to napravio takvog pametnog rodila te majka.. I onda kazete Zeljo trebao igrati za vas u Trebinju.. Zbog takvih kao sto si ti i nije mi krivo sto se sad patite po nekim provincijskim livadama.. Covjek te nicim nije uvrijedio a ti nesto "sugavica".. Jeli te stid imalo?
BUDI ŽELJO !!!
- SultanSulejman
- Kontakt:
Dok štrumfete dižu prašinu,evo jedne slikice

OFF: Ovo meni liči na stadion Bešiktaša. Ne bih rekao da je Portugal u pitanju...crvenocrnitz je napisao/la:
Jedan od najstarijih portugalskih nogometnih klubova, lisabonski Belenenses, prodan je za točno 469 eura…
Trenutno vodeći klub druge portugalske lige kupila je tvrtka Codecity Sports Management (CSM) na čijem je čelu Rui Pedro, bivši direktor Portugalskog Telekoma. Belenenses je zbog duga većeg od sedam milijuna eura završio u bankrotu, a CSM je ponudio 0.001 euro po dionici. Ponuda je prihvaćena i nekad slavni klub, osnovan 1919. godine, prodan je za samo 469 eura.
Belenenses je, inače, tri puta osvajao Portugalski kup, 1942., 1960. i 1989. godine, a 1946. je osvojio Primeiru čime je do danas ostao jedan od tek dva kluba (drugi je Boavista) izvan velike trojke (Benfica, Porto, Sporting) kojem je to uspjelo.
malo je off ali ima indirektno veze s nama, mislim slicnosti
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.