Ma kakvi, drze se CavsiSheldonCooper je napisao/la:dvije uzastopne greške JR i omjesto odlaska na +10 sad je +2nema odvajanja
Kidd 1-9 za tri, sreca pa je Novaka krenulo veceras
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma kakvi, drze se CavsiSheldonCooper je napisao/la:dvije uzastopne greške JR i omjesto odlaska na +10 sad je +2nema odvajanja
Još sudija preskoči loptuCarlo je napisao/la:Novak okupa ove iz prvog reda, jedva cekam sutrw gif hahaha
Sretno u gledanjuSheldonCooper je napisao/la:Još sudija preskoči loptuCarlo je napisao/la:Novak okupa ove iz prvog reda, jedva cekam sutrw gif hahaha![]()
Da te pozdravim, odo se izvrnut pa gledat, a mobitel mi prazan pa nemam pristup forumu
![]()
![]()
![]()
Tyson "Mr. Alley oop" Chandler![]()
Nadam se da je ovo konačno "malo odlijepljenje". Trebalo bi se ovo završit pozitivno
Vrati se na spavanje, svakako jos tri minute do krajaadriano_leite je napisao/la:Ebo ti ovo prespava tekmu.
40 sekundi +4 za vas. Moze biti svasta.Carlo je napisao/la:Vrati se na spavanje, svakako jos tri minute do krajaadriano_leite je napisao/la:Ebo ti ovo prespava tekmu.
Dobri su Cavsi, moram priznati.
Irving beze igračadriano_leite je napisao/la:Kakav kraj jbt. zamalo da bude TO. Cestitam na pobjedi. Irving imao zivotinjsku tekmu.
Suđenje je bilo uredu, ne znam jesu li sudije ijednom pogriješileadriano_leite je napisao/la:Carlo, kakve su bile sudije? Jesu li siljile za vas, onako realo, ako je moguce.
Znaci bilo je malo siljenjaCarlo je napisao/la:Suđenje je bilo uredu, ne znam jesu li sudije ijednom pogriješileadriano_leite je napisao/la:Carlo, kakve su bile sudije? Jesu li siljile za vas, onako realo, ako je moguce.
Ni nas vala ne maze sudije, posebno nisu na početku sezone, u zadnjih par tekmi su se popravili
Poraz po tvom ukusuadriano_leite je napisao/la:Znaci bilo je malo siljenjaCarlo je napisao/la:Suđenje je bilo uredu, ne znam jesu li sudije ijednom pogriješileadriano_leite je napisao/la:Carlo, kakve su bile sudije? Jesu li siljile za vas, onako realo, ako je moguce.
Ni nas vala ne maze sudije, posebno nisu na početku sezone, u zadnjih par tekmi su se popravili
. Ma nama ne sviraju faule, lupaju nas ljudi na ulazu, ali nista nam ne sviraju, sviraju one najocitije prekrsaje, da se glava ne izgubi, mada je sinoc Irving mogao glavu izgubiti. Nista, ja zadovoljan, jer ipak su i Irving i Andy usli roviti u tekmu, na kraju -1 je fantasticno, jos smo mogli i u OT da Andy bi prisebniji.
Ma tankiranje je, ali haman su momci usli nabrijani protiv Knicksa, jer ove contendere se zeli pobijediti. Ali postaje dosadno i jednodimenzionalno da nas sudije unistavaju. Nek nas unistavaju protiv Knicksa, Lakersa, ali Portland, Detroit wtf. Sve ce biti bolje ako prvi pick sleti u OhioCarlo je napisao/la: Poraz po tvom ukusuTankirajte, šta ima veze
Ma dobri ste fakat. Ja sam se iznenadio kako dobro igrate, kontao sam da ćemo vas lagano pobjediti, ali ništa od toga. Sreća pa su odmah udvojili Irvinga, da je šutao tricu to bi bila vaša pobjeda, sreća pa nije.adriano_leite je napisao/la:Ma tankiranje je, ali haman su momci usli nabrijani protiv Knicksa, jer ove contendere se zeli pobijediti. Ali postaje dosadno i jednodimenzionalno da nas sudije unistavaju. Nek nas unistavaju protiv Knicksa, Lakersa, ali Portland, Detroit wtf. Sve ce biti bolje ako prvi pick sleti u OhioCarlo je napisao/la: Poraz po tvom ukusuTankirajte, šta ima veze
.
Ma igramo u vecini tekmi kao i danas, ali jednostavno omjer koji imamo, nije pokazatelj kvalitete tima. U dosta utakmica sudije tankiraju za nas, jednostavno ne dozvoljavaju da pobijedimo i onda i moramo tankirati. Pogledaj tekmu kad god imas priliku, kad ne igraju Knicksi naravnoCarlo je napisao/la:Ma dobri ste fakat. Ja sam se iznenadio kako dobro igrate, kontao sam da ćemo vas lagano pobjediti, ali ništa od toga. Sreća pa su odmah udvojili Irvinga, da je šutao tricu to bi bila vaša pobjeda, sreća pa nije.adriano_leite je napisao/la:Ma tankiranje je, ali haman su momci usli nabrijani protiv Knicksa, jer ove contendere se zeli pobijediti. Ali postaje dosadno i jednodimenzionalno da nas sudije unistavaju. Nek nas unistavaju protiv Knicksa, Lakersa, ali Portland, Detroit wtf. Sve ce biti bolje ako prvi pick sleti u OhioCarlo je napisao/la: Poraz po tvom ukusuTankirajte, šta ima veze
.
Gledaću ako bude linkova, sreća pa ste igrali protiv Knicksa pa je biloadriano_leite je napisao/la: Ma igramo u vecini tekmi kao i danas, ali jednostavno omjer koji imamo, nije pokazatelj kvalitete tima. U dosta utakmica sudije tankiraju za nas, jednostavno ne dozvoljavaju da pobijedimo i onda i moramo tankirati. Pogledaj tekmu kad god imas priliku, kad ne igraju Knicksi naravno, pa ces vidjeti o cemu pricam. Stvarno nije lijepo da igracima po dolasku u NBA odmah sudije pokazuju da su sudije zapravo bogovi lige. Previse su sebi uzeli furseta, a vidim i u ostalim tekmama, ne samo kada Cavsi igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.