SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

LBJ MVP
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la LBJ MVP » 15 dec 2012, 23:05

Jel se gleda rol razlika ili međusobni omjer.Jbt imamo isto bodova ko United i Hammersi,al lošija gol razlika :twisted: U stvari jednaki smo s Jedinstvom,ali bolji Čekićari :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 dec 2012, 23:07

@LBJ MVP
Poredak na tabeli odredjuje veci broj osvojeni bodova.Ako je broj osvojeni bodova isti za dalji poredak na tabeli prvo se gleda:

Tacka 1: Bolja gol razlika.

Tacka 2: Vise dati golova.

Tacka 3: Medjusobni susreti (Ako je nerjeseno racuna se ko je vise postigao golova u gostima)

Tacka 4: Ako i nakon Tacke 1,2 i 3 se nemoze odrediti ko je bolji na tabeli gledat ce se ko je bio bolji u 1. kolu te sezone.Ako i nakon toge se nemoze odrediti dalje se gleda 2.kolo pa tako redom (3,4,...18 kolo)dok se nedodje do tacnoga poretka.

Tacka 5: U tacki 4 se primjenjuju pravila iz Tacki 1,2 i 3.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 15 dec 2012, 23:09

Cestitke Premieru.
SAMO ČELIK !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 dec 2012, 23:17

Znači ekspresno iz prve u drajtu :roll: Moramo u rebuilding donnie :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 dec 2012, 23:21

LBJ MVP je napisao/la:Znači ekspresno iz prve u drajtu :roll: Moramo u rebuilding donnie :lol:
A i vi znaci sa nama. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 dec 2012, 23:28

Cartman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Znači ekspresno iz prve u drajtu :roll: Moramo u rebuilding donnie :lol:
A i vi znaci sa nama. :lol:
:lol: Aj šta fali sad se vraćamo 8-)

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 16 dec 2012, 01:19

tabele (desni klik -> open image in new tab - da bi vidjeli cijelu sliku :) ) prema nezvanicnim rezultatima:
FK Bilder:Zadnja Klupa 2:0 (el-fighter,suhakrpa)
FK Topnici:FK Delfin 1:1 (arelinho-123456)
Blue Train:FK Pjetlovi 1:0 (Nimla_RZ)
Gongashi:Crazy Legs 1:0 (*p!p!t@*)
Joint_fc:Green Dragons 3:0 (miky_hz x2, Monolog)

FK Formula:FC Ljuta Krajina 1:1 (Tribalian - LjumanM95)
Pivopije:Mislish United 3:1 (Faraon iz Visokog, RK Gradacac, NK/RK Krivaja - tevezito)
BH Fanaticos:Čekićari 0:0
Jedinstvo Manchester:SK Stolac Hercegovina 1:1 (forza - elninho_resTO)
FC Grizzlies:FK Garaže 2:1 (Donnie Darko, LBJ MVP - alacious)

La Vecchia Signora:FC Premier 0:3 SLU.
Red Bavarian:Backspace United 2:0 (effe_sa,ribery)
FK Kljusinari:NK Vukovi zla 1:0 (zjaka)
Spamm:Spartans FC 3:0 SLU.
FK Gromovi:FK Kockari 3:1 (BelminM23, zenicanin x2 - Maestro^^)
slika

slika

slika

sutra nekad sredim sve i postam zvanicne tabele i parove za baraz

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2012, 08:31

a da ga ****s,nije nas htjelo ovo zadnje kolo.Sve u gol,al se je vidjelo cim je prva tekma u Njemackoj zapocela da su gosti u teskoj poziciji,a to su potvrdili i Englezi i Villa sa 3 komada :oops: :oops: :oops:

I moram da izrazim svoje odusevljenje sto SK Stolac nije otisao u I ligu direktno iz 3 pa malo u 2 i odma u prvu,jer je sve vise klubova koji bljesnu na tren i onda izlete iz prve lige u tren oka.Tako da ce Stolac imati jos jednu sezonu za afirmaciju na ovaj "srednji" a ne amaterski rang takmnicanja i onda cemo u profesionalce
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 dec 2012, 10:32

Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 dec 2012, 11:00

Iskrene čestitke prvacima. Mi smo slavili duže negoli je trebalo i to nam se osvetilo. U pojedinim trenucima nismo imali ni sreće, al' to je sastavni dio ove igre. Naredne godine idemo po kup i vraćanje u prvu ligu. Jbt, pa mi smo obrnuta verzija Kaiserslauterna. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 dec 2012, 11:09

bistrikboy je napisao/la:Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
Čestitam vam na pobjedi i opstanku, mada je bilo više sretno al' hajde, da ne ispadnem papak. :mrgreen: Zaslužena pobjeda. :mrgreen:

Inače, velika hvala svima na čestitkama na tituli.

Mi (Pjetlovi) smo svoj cilj ispunili, žao mi je što ne postavismo rekord ( :( ) i završismo sezonu porazom ( :cry: ), no tugovanju nema mjesta. Malo smo popustili usljed nedostatka imperativa i preopušteno tipovali, što smo u ovom trenutku mogli sebi priuštiti. Sad nas čeka Superkup, sedmicu pred početak nove sezone, tako da smo u igri za još jedan trofej. Podsjećam suigrače da ne zaborave na to i da se dobro pripreme, jer to nam je, zapravo, prava kruna svega što smo uradili do sada. ;)

Do tada...

slika

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 16 dec 2012, 12:55

Svi zaboravili odigrati u našoj ekipi. :lol: :roll:

Moram se ovdje upisati na glavnu temu, da imam među postovima i da me podsjeća. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 dec 2012, 13:52

kad krece nova sezona ? necu valjda morati cekati do ljeta ?? :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 dec 2012, 15:03

bistrikboy je napisao/la:Cestitke sampionu!A cestitke i mojim saigracima koji su ovu bas glupu sezonu izgurali i uspjeli izboriti opstanak,svaka cas Zenicani!Potrudicu se u slijedecoj sezoni malo vise da se posvetim,ove nisam imao vremena od privatnih obaveza!Svaka vam cast!
Ne znam baš, ovaj @samocelik je pravo loš otkako je doš'o kod nas. Kakav Torres za njega. Ja bih njega na transfer listu. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 16 dec 2012, 15:13

@Nimla čuvaj me se,narušavaš pozitivne vibracije oko kluba ne budi bezobrazan :D :D :D slijedeća sezona je naša
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 dec 2012, 17:23

Moji Gromovi završiše sezonu s tri uzastopne pobjede... dovoljno za tek sedmo mjesto...

Zanimljivo da u zadnje tri tekme nisam zabio gola, a pobijedili smo... kad sam zabijao, obično je bila pljuska. :D :lol:

Nadam se da ekipa ostaje na okupu i da u sljedećem prvenstvu lovimo plasman u viši rang.
Hayley <3

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 dec 2012, 19:32

Kad pocinje 9 sezona?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 dec 2012, 22:10

Otelo je napisao/la:Kad pocinje 9 sezona?
valjda kad pocne proljetni dio sezone u ligama petice :D

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 17 dec 2012, 15:59

18. kolo - alacious (FK Garaže ) - Lazio-Inter 1:0 GOOL

Takodje Savez je na svojoj zadnjoj sjednoci donio odluku da tim La Vecchia Signora nije povrijedio niti jedan clan pravilnika.Odluka je bila jos teza jer je tim clana nasega Saveza indirektno bio upleten u sve ovo.To jeste svojim neodigranom utakmicom La Vecchia Signora je bez borbe obezbjedio FC Premier baraz za drugu ligu.

Obrazlozenje:Tim La Vecchia Signora nije povrijedio niti jedan clan pravilnika ss.ba lige.Svojim neodigravanjem su samo nanijeli sebi stetu.Ovakve stvari se nazalost desavaju i tokom sezone a i u KUP-u i jedina kazna za to je nula bodova i registrovana utakmica 3:0.Savez je odluku donio drzeci se pravilnika ss.ba lige.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 dec 2012, 16:10

slika

Ovako sad razmislja ostecena ekipa
Thomas Müller - Fußballgott

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []