Pa i tamo bi imao platu ko i kod vas sto ima, koja je razlika onda ?BoBo89 je napisao/la:Da je Robin isao samo za parama, izabrao bi drugi dio Manchestera.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- paranojafredy
- Kontakt:
Dosadilo momku da vas izvlaci,daje golove,daje maximum i na kraju bude 3,4 u LP ispadne u kupovima ispadne,a prima manju platu od one koju zasluzuje.Imao je komplex zvan Manchester United i znate kako ide ona ako ga ne mozes pobijedit pridruzi mu se,sto je veliki maestro i uradio.Sada zajedno sa njim jurisamo ka tituli,i pravo da vam kazem meni je Robin nesto u cemu uzivam dok gledam svoj klub,dao je neki novi smek,hvala vam,jos da vam uzmemo Wolcota,i ja zadovoljan...
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Malo Garyevog razmisljanja o Arsenalu
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ville.html

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ville.html
We should be applauding the fact a club have had a manager for 16 years in a world in which divorce rates get ever higher, in which loyalty isn’t valued and in which everyone demands everything instantly.
Sensible football people should be defending Arsene Wenger and fighting for him to build another great Arsenal team. And we certainly shouldn’t be sat here saying: ‘Arsenal will never win another title.’ To me, that seems absurdly reactive.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- paranojafredy
- Kontakt:
Igrac kada zavrsi karijeru,ljudi ga pamet po golovima,igrama koje je pruzao,i ono najvaznije titule koje je osvojio,rijetko ko prica o njegovoj plati,o tome sta je vozio koga je guzio i to.Arsenal Robinu nije mogao doonijeti titule,on je zaista prerastao Arsenal,zelio napravit iskorak u svojoj karijeri ipak nije u cvjetu mladosti dosao je u pravi,dosao je u najjaci klub.GGMU
City mu je nudio vecu platu, pa je odbio. Mozete vi pricat sat hocete al je cinjenica da se Robin izvukao na vrijeme, i usmjerio svoju karijeru u smijeru koji dolikuje takvom igracu. Vidite i sami sta se zadnjih godina desava s Arsenalom, i nismo mi krivi sto svoje najvece zvijezde prodajete konkurenciji, nego vasa uprava (mislim dovest se u situaciju da vasem najboljem igracu istice ugovor i da ga morate prodati za sicu
) A pogledajte odnos navijaca Arsenala prema bivsim igracima, pa svi su odjednom pi.kice, a pogledajte kakav status, medju navijacima United-a, imaju Nisterlooy, Ronaldo, Beckham...
- paranojafredy
- Kontakt:
Da bi bili dobar klub,morate se ugledati na nas u svim segmentima,ne samo vi vec svi oni koje zele uspjeh!!
Oćete da me uvjerite da Tottija i Di Natalea neće niko pamtit samo zato što nisu osvojili ništa sa klubom ?
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja konto ti promasio pdfparanojafredy je napisao/la:Da bi bili dobar klub,morate se ugledati na nas u svim segmentima,ne samo vi vec svi oni koje zele uspjeh!!
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Pa nece opet nista osvojiti,City je jaca ekipa od Uniteda a o ligi prvaka da ne pricamo,da se slucajno sastanu sa Barcelonom,Bajernom,Realom ili Juventusom bilo bi svega.paranojafredy je napisao/la:Igrac kada zavrsi karijeru,ljudi ga pamet po golovima,igrama koje je pruzao,i ono najvaznije titule koje je osvojio,rijetko ko prica o njegovoj plati,o tome sta je vozio koga je guzio i to.Arsenal Robinu nije mogao doonijeti titule,on je zaista prerastao Arsenal,zelio napravit iskorak u svojoj karijeri ipak nije u cvjetu mladosti dosao je u pravi,dosao je u najjaci klub.GGMU
-
BigBigBang
- Kontakt:
haj nemoj da lazes, City nije ni poslao ponudu za Robina Van Persia, eto bas im je falio i peti napadac...BoBo89 je napisao/la:City mu je nudio vecu platu, pa je odbio. Mozete vi pricat sat hocete al je cinjenica da se Robin izvukao na vrijeme, i usmjerio svoju karijeru u smijeru koji dolikuje takvom igracu. Vidite i sami sta se zadnjih godina desava s Arsenalom, i nismo mi krivi sto svoje najvece zvijezde prodajete konkurenciji, nego vasa uprava (mislim dovest se u situaciju da vasem najboljem igracu istice ugovor i da ga morate prodati za sicu) A pogledajte odnos navijaca Arsenala prema bivsim igracima, pa svi su odjednom pi.kice, a pogledajte kakav status, medju navijacima United-a, imaju Nisterlooy, Ronaldo, Beckham...
240k funti nema ni Yaya Toure, tako da cak i da je istina ta laz da je City nudio Van Persiju ugovor ne bi opet dobio platu ko u Unitedu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
vedofeelgood je napisao/la:Ja konto ti promasio pdfparanojafredy je napisao/la:Da bi bili dobar klub,morate se ugledati na nas u svim segmentima,ne samo vi vec svi oni koje zele uspjeh!!
hahahhahhahahahah koji car
U njihovim karijerama ce ostati zal sto nisu osvojili nesto veliko, pa makar i sa drugim klubovimaRosicky je napisao/la:Oćete da me uvjerite da Tottija i Di Natalea neće niko pamtit samo zato što nisu osvojili ništa sa klubom ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
rvp je obicna fufara koja ne zasluzuje da se spomije na ovoj temi, fufara nad fufarama veca nego i nasry i clichy zajedno
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Oni su svi otišli dalje od engleske lige misliš da bi imali takvu dobru reputaciju da su otišli u arsenal ili chelsea ?BoBo89 je napisao/la:City mu je nudio vecu platu, pa je odbio. Mozete vi pricat sat hocete al je cinjenica da se Robin izvukao na vrijeme, i usmjerio svoju karijeru u smijeru koji dolikuje takvom igracu. Vidite i sami sta se zadnjih godina desava s Arsenalom, i nismo mi krivi sto svoje najvece zvijezde prodajete konkurenciji, nego vasa uprava (mislim dovest se u situaciju da vasem najboljem igracu istice ugovor i da ga morate prodati za sicu) A pogledajte odnos navijaca Arsenala prema bivsim igracima, pa svi su odjednom pi.kice, a pogledajte kakav status, medju navijacima United-a, imaju Nisterlooy, Ronaldo, Beckham...
evo jedna radosna :
Jack Wilshere will provide a huge boost to ailing Arsenal — and under-pressure manager Arsene Wenger — by signing a £20million, five-year contract in the next month.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2FDYHFCig" onclick="window.open(this.href);return false;
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
Jack Wilshere will provide a huge boost to ailing Arsenal — and under-pressure manager Arsene Wenger — by signing a £20million, five-year contract in the next month.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2FDYHFCig" onclick="window.open(this.href);return false;
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Cautinho
- Kontakt:
Kako samo mozete nezahvalni biti.Pa čovjek,ej,da nije njega,ne bi vi LP vidili ove sezone,a po svemu sudeci,i necete ni ove.Vratio je istom mjerom kao i što mu je klub dao.On nije otišao jer mrzi Arsenal,nego želi pomak u karijeri,želi trofeje.Uz dužno poštovanje,nemate ga pravo vrijeđati.I vi bi isto napravili,ne boj'te se.Harun93 je napisao/la:rvp je obicna fufara koja ne zasluzuje da se spomije na ovoj temi, fufara nad fufarama veca nego i nasry i clichy zajedno
Keep walking.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trofeji? Giggs ih ima vise od Dennisa Bergkampa, a ovaj drugi je x puta kvalitetniji igrac bio. Totti ima jednu titulu Serie A, ali zato moze u klubu raditi sta hoce, i ko ga nece upamtiti? Vise mislim da ga ne bi upamtili da je presao u Juventus,Milan ili Inter nego ovako.
@Cautinho A ko je dao njemu priliku da igra nakon sto bi ga 99% ekipa otpisalo? Wenger i Arsenal, i onda on to ovako vrati i ti ga lafo pravdas? Jesi ti smijesan covjek.
@Cautinho A ko je dao njemu priliku da igra nakon sto bi ga 99% ekipa otpisalo? Wenger i Arsenal, i onda on to ovako vrati i ti ga lafo pravdas? Jesi ti smijesan covjek.
Celik!3,2,2.
Cautinho je napisao/la:Kako samo mozete nezahvalni biti.Pa čovjek,ej,da nije njega,ne bi vi LP vidili ove sezone,a po svemu sudeci,i necete ni ove.Vratio je istom mjerom kao i što mu je klub dao.On nije otišao jer mrzi Arsenal,nego želi pomak u karijeri,želi trofeje.Uz dužno poštovanje,nemate ga pravo vrijeđati.I vi bi isto napravili,ne boj'te se.Harun93 je napisao/la:rvp je obicna fufara koja ne zasluzuje da se spomije na ovoj temi, fufara nad fufarama veca nego i nasry i clichy zajedno
Mi njemu 7 godina bolnice on nama jednu godinu obavljanja svoga posla
- Cautinho
- Kontakt:
Dobro,razumijem,Arsenal mu je puno dao,ali kako ga mozete tako govoriti o njemu,ne želite ga ni spomenuti.Baš me zanima,kakvi bi bili da je otišao recimo u Italiju,daleko od Arsenala,nakon 2-3 godine bi ga zaboravili i ne bi ga nikad zamrzili.

Keep walking.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je otisao bilo gdje, bilo bi ruzno opet ti kazem 7 godina povreda za jednu igranja, nije bas fer, ali bar bi otisao negdje, ovako je tu u druge najvece rivale otisao, e tu nastaje problem.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.