Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Ma moRe, hvala ti
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bi ovaj Aguero dodao loptu da je ne znam ti sta!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlicnu partiju Toure krunise pogotkom. Bas kada se cinilo da su Svrake blize poravnanju.
- Centre forward
- Kontakt:
Jasno se vidi da je kvalitet doš'o do izražaja. Volio bih da Džekson zabije i da zaključi dobru partiju Arapa 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Silva je top 5 na svijetu sigurno.
Yaya Toure igra sjajno naprijed, ali mi se cini da jedino ja primjecujem da je tanak nazad skroz !? Slabo markira igrace, slabo se krece, zanima me statistika koliko pretrci po utakmici. Sa Javi Garciom to bolje izgleda jer on ne igra ofanzivno nego samo obavlja defanzivne zadatke pa donekle prikriva tu Yayinu losu defanzivu... Moze biti da je Mancini bio upravu kada mu je trazio novu poziciju.
Uz to bih dodao da su bekovi qrcine, ajde Zabaleta je dobar, ali Kolarov i Klisi nemaju ni trunke samopouzdanja. Inace Silva-Nasri-Aguero-Tevez mogu dosta toga dobrog uciniti ako imaju odgovarajucu podrsku sredine i bekova.
Yaya Toure igra sjajno naprijed, ali mi se cini da jedino ja primjecujem da je tanak nazad skroz !? Slabo markira igrace, slabo se krece, zanima me statistika koliko pretrci po utakmici. Sa Javi Garciom to bolje izgleda jer on ne igra ofanzivno nego samo obavlja defanzivne zadatke pa donekle prikriva tu Yayinu losu defanzivu... Moze biti da je Mancini bio upravu kada mu je trazio novu poziciju.
Uz to bih dodao da su bekovi qrcine, ajde Zabaleta je dobar, ali Kolarov i Klisi nemaju ni trunke samopouzdanja. Inace Silva-Nasri-Aguero-Tevez mogu dosta toga dobrog uciniti ako imaju odgovarajucu podrsku sredine i bekova.
Na kraju jedva to nekako bi.Puno propustenih prilika u prvom i veliki problemi.Ono sto je pokazao ovaj mec da City ima timski duh.Od Sunderlanda ne ocekivat nista sanse da United izgubi bodove su u iducem kolu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
FUJ! Neki dan navijaci, danas igraci...Kolarov rasistički vrijeđao navijača koji je nosio albansku zastavu?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Odakle ti to ?neo je napisao/la:FUJ! Neki dan navijaci, danas igraci...Kolarov rasistički vrijeđao navijača koji je nosio albansku zastavu?
You'll never walk alone.
znači logika govori da 90% forumaša nema veze o fudbalu!BoBo89 je napisao/la:Svrha ovog posta je da provociras 90% forumasa koji ovdje napadaju MancinijaBigBigBang je napisao/la:Kada cujes sa tribina navijace kako pjevaju Manciiiiniiiiii OOOOOOOOO prosto budes sretan sto imas cast da gledas ekipu koju vodi proslavljeni strucnjak..
PS jest vam United nabio komplekse, mislim na navijace Liverpoola, pa evo cak i Arsenala
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Da mi hoce neko dat pola milijarde eura sastavio bi ekipu, ma sta pola od toga je dosta samo da igraju kao tim a ne kao Manchester city !Pa oni u 90 minuta, pola sata odigraju kvalitetno a ponekad ni tolko ! Kad pobjede to je vecinom barem ove sezone nazor ! Kladio sam da ce pojedit Dortmund sa nekim prijateljima !Nemmogu da vjerujem da su onako kriminalno odigrali u ligi sampiona! Ma Manicini je strucnjak on je birao ekipu nisam ja. Sta ja znam ja sam samo jedan forumas ! JEDAN od onih 90 posto koji pojma nemaju.
Strani mediji, a i nasi su prenjeli, imas na klixu. Ne bih se usudio da linkam pa potrazi samVolimLiverpool je napisao/la:Odakle ti to ?neo je napisao/la:FUJ! Neki dan navijaci, danas igraci...Kolarov rasistički vrijeđao navijača koji je nosio albansku zastavu?
"It's one of premier league's oldest lessons .
Evo otima se par ljudi da ti daju pola milijarde da sastavis ekipu..... Da bi to dobio moras biti strucnjak i genijalac a ti to nisi, a signore Mancini jeste.... i tu sva prica zavrsava.... Jao koja je klasa covjek.....BosnaSTL je napisao/la:Da mi hoce neko dat pola milijarde eura sastavio bi ekipu, ma sta pola od toga je dosta samo da igraju kao tim a ne kao Manchester city !Pa oni u 90 minuta, pola sata odigraju kvalitetno a ponekad ni tolko ! Kad pobjede to je vecinom barem ove sezone nazor ! Kladio sam da ce pojedit Dortmund sa nekim prijateljima !Nemmogu da vjerujem da su onako kriminalno odigrali u ligi sampiona! Ma Manicini je strucnjak on je birao ekipu nisam ja. Sta ja znam ja sam samo jedan forumas ! JEDAN od onih 90 posto koji pojma nemaju.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Cautinho
- Kontakt:
A svašta.Hajd,valjda odleprša negdje...Mario Balotelli tuži City!
Maria je klub kaznio iznosom dvonedeljne plate (340.000 funti) zbog kršenja discipline u nekoliko navrata ove sezone.
Mario se nikako ne miri sa odlukom, pa je riješio da pravdu traži na sudu. On će pravnim putem pokušati da povrati novac.
Ovim potezom Balotelli mnogo rizikuje!
Keep walking.
Dobro si primjetio.L_blancos je napisao/la:Silva je top 5 na svijetu sigurno.
Covjek k'o da nikad nije bio defanzivni vezni.
Gledao sam dosta utakmica Citya ove sezone i uvijek je bio katastrofalan u odbrani.
Prelaze ga i pretrcavaju kako hoce ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kako su meni ne shvatljivi igraci kao Baloteli, mislim ne shvatiljivi kao ljudi.
On je pobjegao iz gladi, iz Afrike, usvojen spasen od torture, od zivotarenja. Kao da mu je sam Bog dao mogucnost da se proslavi. da se obogati sto je i uspio, a on se digao, radi sta mu volja a kada ga kazne nije mu jasno zbog cega.
Lik ima sve sto mu zivot moze ponuditi, a on naopak.
Mene neka tuga uhvati kada vidim kako debili imaju sve i uspjevaju u zivotu, a oni koji se bas trude i bore nemaju nista. (ovo generalno mislim za ljude, ne za fudbalere).
On je pobjegao iz gladi, iz Afrike, usvojen spasen od torture, od zivotarenja. Kao da mu je sam Bog dao mogucnost da se proslavi. da se obogati sto je i uspio, a on se digao, radi sta mu volja a kada ga kazne nije mu jasno zbog cega.
Lik ima sve sto mu zivot moze ponuditi, a on naopak.
Mene neka tuga uhvati kada vidim kako debili imaju sve i uspjevaju u zivotu, a oni koji se bas trude i bore nemaju nista. (ovo generalno mislim za ljude, ne za fudbalere).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
E ako je tačno ovo za Balotellia (a vjerovatno jeste), onda je on kreten veći nego što je iko mogao zamisliti. 
Što ga se prije riješe u Cityu, tim bolje po njih. On samo pravi razdor u ekipi. Puni naslovnice glupostima, skreće pažnju cijele ekipe na sebe.
Prodati ga, vratiti koliko - toliko uloženog novca (30 miliona plaćen). Nema šanse da im sada neko da toliki novac, a držati ga i dalje u ekipi je suludo. Što je najgore po njega, u zadnje vrijeme je totalno van forme. Prošle sezone je bar igrao koliko - toliko dobro i zabijao. Ali opet, poznavajući Mancinia, Mario će zaigrati uskoro kao starter.
Što ga se prije riješe u Cityu, tim bolje po njih. On samo pravi razdor u ekipi. Puni naslovnice glupostima, skreće pažnju cijele ekipe na sebe.
Prodati ga, vratiti koliko - toliko uloženog novca (30 miliona plaćen). Nema šanse da im sada neko da toliki novac, a držati ga i dalje u ekipi je suludo. Što je najgore po njega, u zadnje vrijeme je totalno van forme. Prošle sezone je bar igrao koliko - toliko dobro i zabijao. Ali opet, poznavajući Mancinia, Mario će zaigrati uskoro kao starter.
FK Pjetlovi
- King Kenny
- Kontakt:
Mlad,pun para,ne zna sta ce vise sa njima i sa zivotom,on ocigledno zivi od publiciteta..."ubio" se za Holivuda,zali Boze talenta koji mu je dragi Bog podario a kojeg ocigledno nece iskoristit do kraja.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Mario Balotelli: "Devojka mi je rekla, odigraj još samo jednu FIFA utakmicu i selim se!"
"Rekao sam joj, sačekaj 8 minuta i pomoćiću ti da spakuješ torbe."
Sad neznam je istina
"Rekao sam joj, sačekaj 8 minuta i pomoćiću ti da spakuješ torbe."
Sad neznam je istina
Visca el Barça ! Mes que un club !
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cestitke don Robertu na tri godine uspjesnog vodjenja Man Citya od prosjecnog kluba do samog svjetskog vrha!
On 19 December 2009, it was announced that former Inter boss Roberto Mancini had agreed to become City’s new manager.
An FA Cup, a Premier League title and three years later, the Italian’s stock has never been higher, so what better time to look at some of Mancini's key Premier League stats as City boss to celebrate his three year anniversary?
Winning mentality: Roberto Mancini has won 70 of his 114 Premier League games in charge of the Blues (61.40%).
Isolated incident: City have only lost back to back Premier League games once under Mancini, which were against Arsenal and Wolves back in October 2010.
Goal rush: City have only failed to score on 22 occasions under Mancini in the Premier League. (19.30% of matches).
Rotation method: Roberto has named 61 different players in his Premier League matchday squads since Dec 09’
Small margins: The last time City were beaten by more than a single goal under Mancini was in April 2011 (a 3-0 loss away to Liverpool at Anfield).
Captain fantastic: Vincent Kompany has started 102 Premier League games under Roberto (89.47%).
Lucky charm: Of players to have played over 50 games for City under Mancini in the Premier League, Joleon Lescott has the highest win percentage of 71.21% (P66, W47, D10, L9).
Long rangers: 37 of the 226 Premier League goals scored under Roberto in the Premier League have been netted from outside the penalty area (16.37%).
Away days: 95 of the 226 goals scored under Mancini have come away from home (42.04%).
Taking initiative: City have taken the lead 110 times under Roberto Mancini in his 114 matches in charge.
Demolition jobs: Roberto's biggest win is 6-1, occurring 3 times, all away from home v Burnley, Manchester United and Norwich City.
Thank you to @OptaCity for providing us with the figures, now join us in toasting the boss over on Twitter, letting us know your favourite Mancini moments using the hashtag: #ManciniMoments and we’ll retweet some of the best.
Forza Mancini!
http://mcfc.co.uk/News/Team-news/2012/D ... nniversary
On 19 December 2009, it was announced that former Inter boss Roberto Mancini had agreed to become City’s new manager.
An FA Cup, a Premier League title and three years later, the Italian’s stock has never been higher, so what better time to look at some of Mancini's key Premier League stats as City boss to celebrate his three year anniversary?
Winning mentality: Roberto Mancini has won 70 of his 114 Premier League games in charge of the Blues (61.40%).
Isolated incident: City have only lost back to back Premier League games once under Mancini, which were against Arsenal and Wolves back in October 2010.
Goal rush: City have only failed to score on 22 occasions under Mancini in the Premier League. (19.30% of matches).
Rotation method: Roberto has named 61 different players in his Premier League matchday squads since Dec 09’
Small margins: The last time City were beaten by more than a single goal under Mancini was in April 2011 (a 3-0 loss away to Liverpool at Anfield).
Captain fantastic: Vincent Kompany has started 102 Premier League games under Roberto (89.47%).
Lucky charm: Of players to have played over 50 games for City under Mancini in the Premier League, Joleon Lescott has the highest win percentage of 71.21% (P66, W47, D10, L9).
Long rangers: 37 of the 226 Premier League goals scored under Roberto in the Premier League have been netted from outside the penalty area (16.37%).
Away days: 95 of the 226 goals scored under Mancini have come away from home (42.04%).
Taking initiative: City have taken the lead 110 times under Roberto Mancini in his 114 matches in charge.
Demolition jobs: Roberto's biggest win is 6-1, occurring 3 times, all away from home v Burnley, Manchester United and Norwich City.
Thank you to @OptaCity for providing us with the figures, now join us in toasting the boss over on Twitter, letting us know your favourite Mancini moments using the hashtag: #ManciniMoments and we’ll retweet some of the best.
Forza Mancini!
http://mcfc.co.uk/News/Team-news/2012/D ... nniversary
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.