Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Nek ste nacionalisti napunili dzep, pa sljedece godine idite i na Cecu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja mu marke nisam dao , al da volim ponekad opustiti sa njegovim pjesmama , volim. Kako sam majstorski dzabaluka upao u VIP salon
... Uzeo foto papir isprintao press , doradio ga kako ,,treba da izgleda , folija , privjesak ha hu prosao lagano.Tuga koliko se raja nadrogirala.I nije otpjevao , pocnite bez mene , najjacu njegovu pjesmu. Jeblo ga "dodji gore" 16x pjevao.
raja ima li neko jak sa engleskim, a da je voljan pomoci da prevedem neki tekst ? hitno mi je 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Prvo legenda,sad Emir,nije lose za pocetak.LBJ MVP je napisao/la:
Jel se ovo đubre odaziva na ime Emir?
@ bagrcavi
Greska u koracima.
Dobar jutar raja.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jasko bih ja Bgm ali zurim sad , do kad ti treba , ako ti pase do veceras , salji na ppjasmin10 je napisao/la:raja ima li neko jak sa engleskim, a da je voljan pomoci da prevedem neki tekst ? hitno mi je
a evo brate ide nekakobavarian_bk je napisao/la:Jasko bih ja Bgm ali zurim sad , do kad ti treba , ako ti pase do veceras , salji na ppjasmin10 je napisao/la:raja ima li neko jak sa engleskim, a da je voljan pomoci da prevedem neki tekst ? hitno mi je
Neo ,sta je smijesnoneo je napisao/la:temeho-medo je napisao/la:Jesi neku svoju trebu ,ili neku kuravu ,i odakle si reci ,iz Tuzledon_burza je napisao/la:Ja nisam iz Zivinica![]()
al guzio sam tamo
Znaci placem...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Zna li ko neko dobru knjigu? I zna li ko gjde mogu skinuti pdf knjigu sultan Sulejman ?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samoradnik
- Kontakt:
likma
trebalo bi bit na baneprevoz.... Tu sam nalazio sve i svašta. Osim ako lik nije u ćuzi završio nakon onog priloga na dnevniku RTS od maja... Nisam odavno skidao knjige,tu bi moglo bit.
trebalo bi bit na baneprevoz.... Tu sam nalazio sve i svašta. Osim ako lik nije u ćuzi završio nakon onog priloga na dnevniku RTS od maja... Nisam odavno skidao knjige,tu bi moglo bit.
[youtube][/youtube]
Ma sipaaaaaaj,nek boli jos jace...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Taj sajt ne radi. Bio sam nasao knjigu ali nisam siguran je li to ta: Sulejman Velicanstveni- Sultanov Harem od Kolina Falkonera. Trebalo bi da je to ta knjigasamoradnik je napisao/la:likma
Neg ljudi, kakve veze ima STOMAKTOLOG sa zubima
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
potraži ovdje:likma23 je napisao/la:Zna li ko neko dobru knjigu? I zna li ko gjde mogu skinuti pdf knjigu sultan Sulejman ?
Kod: Označi sve
http://www.korisnaknjiga.com/elektronske-knjige- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo je strasno biloDevil je napisao/la:[youtube][/youtube]
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
HvalaazTer je napisao/la:potraži ovdje:likma23 je napisao/la:Zna li ko neko dobru knjigu? I zna li ko gjde mogu skinuti pdf knjigu sultan Sulejman ?
to je nova verzija baneprevoza, pošto je taj sajt podavno oborenKod: Označi sve
http://www.korisnaknjiga.com/elektronske-knjige
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ima li raja neko pravo jak sa engleskim
treba mi samo sad da mi preprica pric sa engleskog, na engleski 
Pa imam ja, išo sam kroz osnovnu i srednju na takmičenja iz engleskog , pa moglo bi se reć da znam , al ovisi kolika je ta priča?jasmin10 je napisao/la:ima li raja neko pravo jak sa engleskimtreba mi samo sad da mi preprica pric sa engleskog, na engleski
Smijesna mi je vasa konverzacijameho-medo je napisao/la: Neo ,sta je smijesno,a kako ba mozete slusati te nacionaliste nije bitno jeste li platili , neke stvari se ne smiju zaboraviti
Samo cu vam reci za Acu,profitijaner i nista drugo, osim da je i narkoman. Prije godinu dvije u nekom klubu u SA je dosao bez krsta, a u Istocnom Sarajevu s krstom
Evo jedan fin klip koji opisuje Acu the narkomana: [youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da nama hoce doci neki DJ i da odrzi koncert da valja konacno 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 9 gostiju.