Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Heller
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Heller » 16 dec 2012, 18:11

raul-zakon je napisao/la:Mostarci, braćo, dajte mi neko tipično mostarsko prezime. Radim neku predstavu u jednom društvu, pa mi treba, ali neću da izmišljam, treba da bude 100% mostarsko.

Hvala ! :D
Šantić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sarajlijc@ je napisao/la:Da nama hoce doci neki DJ i da odrzi koncert da valja konacno 8-)
Kako to morete slusat ko me ko čekićem u vuglu udara :roll:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 18:21

Ma brate ja ti sve slusam pomalo :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 16 dec 2012, 18:23

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma brate ja ti sve slusam pomalo :mrgreen:
Uz tu muziku malo trave malo boba i laganica.A macko ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 16 dec 2012, 18:53

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ma brate ja ti sve slusam pomalo :mrgreen:
Uz tu muziku malo trave malo boba i laganica.A macko ?
pfff. jes' ovaj zaosto..(u razvoju)
Jedino ako si ti taj tip kome treba malo trave, malo boba i tako to...
Par forumaša me zna, također znaju da i ne pijem, a slušam to.
Poklopi se zato, ako može hermetički.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 16 dec 2012, 18:57

Amoxicillin je napisao/la: pfff. jes' ovaj zaosto..(u razvoju)
Jedino ako si ti taj tip kome treba malo trave, malo boba i tako to...
Par forumaša me zna, također znaju da i ne pijem, a slušam to.
Poklopi se zato, ako može hermetički.
Decko,ja ovdje nigdje ne vidim tvoj post.Stani da malo oci protrljam ah pa nisam tebe ni citirao.Tako da...
Ma koga briga znajul te ili ne,kontas ?
Namjerno sam malog citirao,jer je takav tip (huligan maji) ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 dec 2012, 19:03

sha vam je ba :lol: :P Prava muzika se danas vise ne pravi ! Vecina stvari koja dolazi iz vana je takodjer smece. Ako vec govorimo o tome sta je danas prava muzika na prostorima, onda tu mozemo navesti par umjetnika koji necemu valjaju. Dino Merlin, Eldin Huseinbegovic, Zeljko Joksimovic, Sergej Cetkovic, Oliver Dragojevic. A Zapad se totalno pogubio, to su vise one djecije furke, ako je s' zapada, onda je garant dobro :P A za eletkroniku ne trebaju bobe, vjeruj mi :lol: Bio sam na rave-ovima po 10h party, a nikad nisam uzimao bobe. Iako to nije umjetnost, ta elektronika. Mada se sa trance moze nesto i napraviti. Ali ja radije cu birat' sevdah nego neko sranje koje je precijenjeno. Cuj lady gaga, justin bieber i ostali marsovci :lol: :lol: :lol: To je prekucalo i jelenu karleusu :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 dec 2012, 19:03

Zamolio bih vas sve da prijavite ovaj profil: http://www.facebook.com/ModianaNet?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Rijec je o profilu koji je organizovao nagradnu igru u kojoj je poklanjao iPhone 5 ali su blokirali i izbrisali one koji su imali sanse da osvoje istu nagradu. Taj iPhone je trebao dobiti vloger BIlly Agic koji je imao preko 3.000 lajkova na razmjeni i isti je trebao prodati na licitaciji i novac uplatiit za lijecenje Adisa Becirovica iz Teslica kojem je HITNO potrebna TRANSPLATACIJA BUBREGA, ali kako vec napisah, organizatori nagradne igre su sve obmanuli i nakon zavrestka roka za nagradnu igru jednostavno poceli banovati sve one koji upitaju sta se desilo i zasto su sve izbrisali, za lijekova im trebalo!

Ponjeli su se totalno nekorektno, i najmanje sto mozemo ovde uraditi je prijaviti profil, te barem djelovati preventivno da se njihovi kupci ne nadju prevareni.

Jos jednom link profila koji treba prijaviti je: http://www.facebook.com/ModianaNet?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 dec 2012, 19:06

jos vjerujete u taj merhametluk preko fejsbuka :roll: :lol: Zao mi je tog momka kojem je potrebna transplatacija bubrega, ali ne mogu da vjerujem da se lajkova moze nesto postici :roll:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 16 dec 2012, 19:10

Pratim aktivno ove nagradne igre :) Par ih je bilo koje su prosle i sve ok, npr zadnja je od Telekoma, a prije toga je i Univerzalno poklonio par stvari, no i oni su mi mutni ;)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 dec 2012, 19:12

neo je napisao/la:Pratim aktivno ove nagradne igre :) Par ih je bilo koje su prosle i sve ok, npr zadnja je od Telekoma, a prije toga je i Univerzalno poklonio par stvari, no i oni su mi mutni ;)
cisto sumnjam, prosto ne vjerujem

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 dec 2012, 19:13

Eto kad vidim ove Crnogorske rukometašice(njima svaka čast) padnem u depresiju kad usporedim stanje sa onim u Bosni i Hercegovini.
Susjedna "mala" Crna Gora sa nekih 600 hiljada stanovnika i ovakve sportske rezultate postiže a kod nas sportašica godine ona plivačica što su joj dobacili šlauf da se ne uguši na olimpijskim igrama :(
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 dec 2012, 19:37

nema mi nista mrze nego kad ne mogu da uradim neki zadatak iz fizike pa ne mogu dalje i onda se ebem po sata :evil: :evil:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 dec 2012, 19:41

ahmad_tz je napisao/la:nema mi nista mrze nego kad ne mogu da uradim neki zadatak iz fizike pa ne mogu dalje i onda se ebem po sata :evil: :evil:
Joj druze dat cu ti ja zadataka pa mi rjesavaj :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 dec 2012, 19:46

Sarajlijc@ je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:nema mi nista mrze nego kad ne mogu da uradim neki zadatak iz fizike pa ne mogu dalje i onda se ebem po sata :evil: :evil:
Joj druze dat cu ti ja zadataka pa mi rjesavaj :mrgreen: :mrgreen:
hhahaha :D

Imas dobar nacin koji sam skoro otkrio. Pocnes kucat pocetak zadatka na google, recimo prve dvije recenice i on ti nadje neke stranice gdje se to spominje. Tako ja radim kad bas nemam nikakvog izlaza :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2012, 20:04

hajmo svi po recenicu da prevedemo, osevapit cete se :D
Danski kralj iznenada umire, a nasljeđuje ga njegov brat Klaudije, koji se ženi udovicom pokojnog kralja. Sinu pokojnog kralja, Hamletu, javlja se duh njegova oca i otkriva mu da ga je Klaudije otrovao, čime traži osvetu.Hamlet posječuje majku i misleći da ga Klaudije prisluškuje, ubija Polonija koji se sakrivao iza zavjesa.Klaudije šalje Hamleta u Englesku.Saznavši za očevu smrt, Ofelija se ubija, a Laert traži osvetu za oca i sestru.Hamlet se vrača u Dansku i prihvaća dvoboj s Laertom. Kralj i Laert odluče, na prijevaru s otrovanim mačem, ubiti Hamleta.Kraljica ispije čašu s otrovom, namjenjenu Hamletu, te umire. Laert otkriva Hamletu spletku s kraljem, nakon čega ovaj ubija kralja.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 dec 2012, 20:09

Dylan Dog je napisao/la:Eto kad vidim ove Crnogorske rukometašice(njima svaka čast) padnem u depresiju kad usporedim stanje sa onim u Bosni i Hercegovini.
Susjedna "mala" Crna Gora sa nekih 600 hiljada stanovnika i ovakve sportske rezultate postiže a kod nas sportašica godine ona plivačica što su joj dobacili šlauf da se ne uguši na olimpijskim igrama :(
i kako se djevojke bore , svaka im cast . Nasi cim pocnu gubit ( bilo koji sport) to je odma propast. Odmah potonu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 dec 2012, 20:34

jasmin10 je napisao/la:hajmo svi po recenicu da prevedemo, osevapit cete se :D
Danski kralj iznenada umire, a nasljeđuje ga njegov brat Klaudije, koji se ženi udovicom pokojnog kralja. Sinu pokojnog kralja, Hamletu, javlja se duh njegova oca i otkriva mu da ga je Klaudije otrovao, čime traži osvetu.Hamlet posječuje majku i misleći da ga Klaudije prisluškuje, ubija Polonija koji se sakrivao iza zavjesa.Klaudije šalje Hamleta u Englesku.Saznavši za očevu smrt, Ofelija se ubija, a Laert traži osvetu za oca i sestru.Hamlet se vrača u Dansku i prihvaća dvoboj s Laertom. Kralj i Laert odluče, na prijevaru s otrovanim mačem, ubiti Hamleta.Kraljica ispije čašu s otrovom, namjenjenu Hamletu, te umire. Laert otkriva Hamletu spletku s kraljem, nakon čega ovaj ubija kralja.
To ti prvi razred srednje skole ,ja sam to prosle godine radio iz engleskog kratak sadrzaj hamleta ,a pokusaj na google translate
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2012, 20:36

meho-medo je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:hajmo svi po recenicu da prevedemo, osevapit cete se :D
To ti prvi razred srednje skole ,ja sam to prosle godine radio iz engleskog kratak sadrzaj hamleta ,a pokusaj na google translate
ja sam 4. razred :D radio sam i ja ovo :D treba osobi koja me zamolila da joj napisem kratak sadrzaj, a sto je najgore, ni ja sam ne znam kako cu :mrgreen:

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 16 dec 2012, 20:36

Jel bitno koji je razred,bitno je da se momku pomogne.Kao da on nije pokusavao na google translate-u.Ja bi rado pomogao al tanak sam sa engleskim.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 16 dec 2012, 20:38

AgresivnoDjubre je napisao/la:Jel bitno koji je razred,bitno je da se momku pomogne.Kao da on nije pokusavao na google translate-u.Ja bi rado pomogao al tanak sam sa engleskim.
podrzi me :mrgreen: preveo mi je bavarian prvi dio :D bice janjetine za ove koje mi pomognu :mrgreen: za tebe agresivni ide janjetina. znam ja da bi ti pomog'o da ti je engleski jaca strana :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: zemuntrg i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []