florenzi opet trci drama al dzaba kad je lik los samo tako,grk isto,ako se neko od njih dvojice ne izadje tesko cemo mi dobiti ovu tekmu,lamela na krilo pjanke umjesto florenzija,to bi bilo idealnoAdmir_Sa je napisao/la:zeman je idiot ako misli ovde uzeti tri boda sa ovom formacijom, ne uci frajer na greškama fakat. bolje stavi pirisa na krilo, a pjanica u vezni red jer ova trojica sto igraju su kreativna pravo![]()
odma se ovde mroa izbacit grk ili florenzi, a ubaciti destra il lamelu, pjanica vratit gdje je najbolji i bice drugacije
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
izgleda da ja jedini gotivim florenzija 

HAJDE ROMAAAAAAAAAA, PRINCU OBRADUJ ME
-
ddr 
ja cudne utakmice jbt . . .

ja cudne utakmice jbt . . .
Steta, gadna tekma i ona magla nije moglo dobro zavrsit...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
**** li ti zemane familiju onu ružnu, kakav si ti trenerski diletant da to nije normalno ebo li ti bredli i grk, a posebno osvaldo sve živo što imaš. kakva je tvoja trenerska filozifija idiote jedan da najboljeg igraca iz zadnje dvije tekme stavljaš na poziciju gdje je prije 3 tekme odigro najslabije poluvrijeme otkad je u klubu, a onda ga pola sata do kraja vadiš iz igre, a ocekuješ da ti jedan florenzi ili bredli napravi višak i odigra pas. pa onda vadiš tottija koji se pet puta više oznojio od klocine osvalda kojem još jednom ebem sve živo što ima nezainteresovano. eto zbog kakvih logicnih grešaka roma ispušta bodove iz godine u godinu
ovaj sudija umjesto da svira penal za romu, al ebga ne igra milan il juventus, tamo pušta igru i primamo go iz sumnjive situacije. al neka, drago mi je da smo izgubili ebem li mu sve ružno na svijetu što ima
ovaj sudija umjesto da svira penal za romu, al ebga ne igra milan il juventus, tamo pušta igru i primamo go iz sumnjive situacije. al neka, drago mi je da smo izgubili ebem li mu sve ružno na svijetu što ima
nema potpisa
-
jos jedna od onih utakmica koje cemo se sjetiti kada nam zafali 2 boda za plasman u LP.
budite pozdravljeni raja, admire ne sikiraj se previse
budite pozdravljeni raja, admire ne sikiraj se previse

Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 16 dec 2012, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Haman opet vam nesto Juve kriv cim ga spominjes, Zeman trenerski magAdmir_Sa je napisao/la:**** li ti zemane familiju onu ružnu, kakav si ti trenerski diletant da to nije normalno ebo li ti bredli i grk, a posebno osvaldo sve živo što imaš. kakva je tvoja trenerska filozifija idiote jedan da najboljeg igraca iz zadnje dvije tekme stavljaš na poziciju gdje je prije 3 tekme odigro najslabije poluvrijeme otkad je u klubu, a onda ga pola sata do kraja vadiš iz igre, a ocekuješ da ti jedan florenzi ili bredli napravi višak i odigra pas. pa onda vadiš tottija koji se pet puta više oznojio od klocine osvalda kojem još jednom ebem sve živo što ima nezainteresovano. eto zbog kakvih logicnih grešaka roma ispušta bodove iz godine u godinu

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma u pm vise,prvo nam se penal ne svira,onda iduci napad primamo gol iz ofsajda do kad vise ??? Koji k.... nam bergonzi sudi familiju mu jbm.Uvijek nas u crno zavije.Kakav teren,pa i magla,ma jbm ti ligu.
embrace the chaos
Znaci odigram samo da ce Roma dati gol,ajd da sam pobjedu igrao ,kad velikani ne mogu ni gola dati !
Admir_Sa je napisao/la:**** li ti zemane familiju onu ružnu, kakav si ti trenerski diletant da to nije normalno ebo li ti bredli i grk, a posebno osvaldo sve živo što imaš. kakva je tvoja trenerska filozifija idiote jedan da najboljeg igraca iz zadnje dvije tekme stavljaš na poziciju gdje je prije 3 tekme odigro najslabije poluvrijeme otkad je u klubu, a onda ga pola sata do kraja vadiš iz igre, a ocekuješ da ti jedan florenzi ili bredli napravi višak i odigra pas. pa onda vadiš tottija koji se pet puta više oznojio od klocine osvalda kojem još jednom ebem sve živo što ima nezainteresovano. eto zbog kakvih logicnih grešaka roma ispušta bodove iz godine u godinu

Unica grande amore
Kad vidim da u sredini terena iz tekme u tekmu igraju Bredli,Grk i Florenzi ja sam prezadovoljan sto imamo ovoliko bodova,mogli smo danas i s takvom sredinom opet dobiti ali posto je sudio Bergonzi moglo se ocekivati da cemo tesko dobiti ovu tekmu,lik kad je god svirao Romi Roma nije nikoga dobila.Penal za Romu on ne svira i onda sjeva kontra i Pellisier zabija gol iz cistog opsajda.Sada valja ganjati Inter i Lacio i tako ce izgleda biti citave sezone,jer kad god imamo priliku da pridjemo ekipi koja je na trecoj poziciji mi useremo stvar,sada treba dobiti Milana koji je u strasnoj formi pa onda idemo na megdan Napoliju u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva,bice tesko dobiti ove dvije tekme al ne i nemoguce jer sa ovom ekipom se nikad nista ne zna.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Šteta ovako "slabu" ekipu Chieva nismo dobili. Ako iduće kolo izgubimo od milana, nema nas nigdje. Drugo poluvrijeme nisam uspio ništa vidjeti od magle, ali ono što mi je ostalo zagonetno je odbijanje De Dossija da uzme kapitensku (dade Osvaldu). To mi nekako govori da će nas Daniele napustiti,a kako i ne bi kad je rezerva,a usvakoj ekipi na svijetu bi bio prva postava 

-
zvanicna izjava u vezi toga je da navodno postoji neko pravilo po kojem prije utakmice moras odrediti kapitena i zamjenika kapitena U PRVIH 11. ddr je usao s klupe tako da je osvaldo primio kapitensku. iskren da budem prvi put cujem za ovako nesto . . . ono sto nas treba vise brinuti je cinjenica da je castan suspendovan za milan a marquinhos je zaradio neku povredu (vise o tome sljedecih dana) 

-
- Kontakt:
Neko je napisao da je Osvaldo dobio cerku, pa mozda je kapitenska traka bila poklon, tj.nadam se da jesteAlen1987 je napisao/la:Šteta ovako "slabu" ekipu Chieva nismo dobili. Ako iduće kolo izgubimo od milana, nema nas nigdje. Drugo poluvrijeme nisam uspio ništa vidjeti od magle, ali ono što mi je ostalo zagonetno je odbijanje De Dossija da uzme kapitensku (dade Osvaldu). To mi nekako govori da će nas Daniele napustiti,a kako i ne bi kad je rezerva,a usvakoj ekipi na svijetu bi bio prva postava

-
- Kontakt:
los teren ,lose vrijeme
a i ovi sminkeri nisu nesto posebno odigrali ali kao sto sam reko uslovi losi ,nadam se da ce milana dobiti

Rekao sam da ne budete optimistični, a vi navalili
Nije da branim Zemana
ali ovu postavu sam očekivao. Imali smo 4 poluspremna igrača, a sva četiri jako važna. Zeman je odlučio da jedan igra (Pjanić) a trojicu ubaci u drugom poluvremenu da prelome utakmicu. I to je po meni logično.
Pitanje je: zašto smo loše odigrali drugo poluvrijeme? Možda je razlog što nije bilo kreativca raspoloženog, što znači da DDR i Lamela nisu odigrali svoj dio kako treba. Druga dva kreativca su bili već na klupi i to potpuno zasluženo. S Pjanićem se nije moglo riskirati zbog povrede, a Totti je ruku na srce izgubio najviše lopti na utakmici. Drugi mogući razlog za lošu igru su teren koji je takav kakav je i ta magla. Ne može se sa sigurnošću reći je li ona bila onako gusta kako se činila, no ako je logično je da je više odgovarala timu koji se brani. Iritirajuća je činjenica da Roma odigra daleko najviše utakmica koje su na rubu regularnosti. Ovo je već druga u sezoni, sjetite se Parme i lopte koja je stala u lokvi i omogućila da Parma povede.
Nadam se i da će neko pronaći dobar snimak one situacije sa Balzaretijem i mogućeg ofsajda kod gola Chieva.
Eto, utakmica s Milanom se nameće kao ta koja će odrediti nastavak sezone, iako se s Romom nikad ne zna.

Nije da branim Zemana

Pitanje je: zašto smo loše odigrali drugo poluvrijeme? Možda je razlog što nije bilo kreativca raspoloženog, što znači da DDR i Lamela nisu odigrali svoj dio kako treba. Druga dva kreativca su bili već na klupi i to potpuno zasluženo. S Pjanićem se nije moglo riskirati zbog povrede, a Totti je ruku na srce izgubio najviše lopti na utakmici. Drugi mogući razlog za lošu igru su teren koji je takav kakav je i ta magla. Ne može se sa sigurnošću reći je li ona bila onako gusta kako se činila, no ako je logično je da je više odgovarala timu koji se brani. Iritirajuća je činjenica da Roma odigra daleko najviše utakmica koje su na rubu regularnosti. Ovo je već druga u sezoni, sjetite se Parme i lopte koja je stala u lokvi i omogućila da Parma povede.
Nadam se i da će neko pronaći dobar snimak one situacije sa Balzaretijem i mogućeg ofsajda kod gola Chieva.
Eto, utakmica s Milanom se nameće kao ta koja će odrediti nastavak sezone, iako se s Romom nikad ne zna.
NAPRIJED NARODE!
-
kako znam za romu bili su ekipa koja je mogla dobiti najtezeg protivnika i izgubiti od najslabijeg (izuzev sampionske sezone kada je postojala odredjena konstanta) tako da ne me ne iznenadjuju svi ovi rezultati. pa pisali smo i mi ovdje na forumu kako cemo kiksati protiv fiorentine jer uvijek kiksamo kada trebamo napraviti taj iskorak. doduse, kiks je dosao utakmicu kasnije ali . . . dzaba se nervirate jer nije ova ekipa jos zrela za top 3 i svako ko misli da mozemo do LP osjetice gadno razocarenje na kraju sezone. treba biti realan pa priznati da smo se cijelu sezonu mucili sa ekipama koje se brane i cekaju nas na kontre a chievo je to odradio mozda i najbolje od svih nasih protivnika jer nismo akcije napravili kako treba. dovodjenjem zemana i podmladjivanjem ekipe smo morali znati sta nas ocekuje a to definitivno nije dominacija 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za jučerašnji poraz na Bentegodiu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.