Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
aha e hvala ti, sta ti mislis koliki je talenat kad se uporedi sa sehicem ili nap gacicem..(negledajuci na pozicije nego nako ukupno)?
ovisnik je napisao/la:Da vidimo kojih 10 novih igrača iz inostranstva, koje Harun pominje u svojoj izjavi, će obući dres reprezentacije Bih/u svim kategorijama/, naveo je Nedima Đedovića, što je lijepa i ohrabrujuća vjesti, ko su ostali:omeragić, todorović, karahodžić, polutak, kerić?....,molim redovne forumaše i poznavaoce bh košarkaških prilika koji imaju "insajderske" informacije da ih podjele sa nama, pozzz
Harunu sam preporucio 2 igraca sa spiska njemacke rep,rekao je da preuzima odgovornost.
-
- Kontakt:
netrebaju se nikakva imena ovdje pisati, ionako ce se aBd na ljeto saznati sve 

nema igraca u Njemackoj (da valja) za koga on nezna vec,...lumani je napisao/la:ovisnik je napisao/la:Da vidimo kojih 10 novih igrača iz inostranstva, koje Harun pominje u svojoj izjavi, će obući dres reprezentacije Bih/u svim kategorijama/, naveo je Nedima Đedovića, što je lijepa i ohrabrujuća vjesti, ko su ostali:omeragić, todorović, karahodžić, polutak, kerić?....,molim redovne forumaše i poznavaoce bh košarkaških prilika koji imaju "insajderske" informacije da ih podjele sa nama, pozzz
Harunu sam preporucio 2 igraca sa spiska njemacke rep,rekao je da preuzima odgovornost.
Podavno je to bilo.Kvalitet ja nisam spominjao.
-
- Kontakt:
Ovaj mali (ili tako nešto) iz Leotara, može li igrati za nas na EP? Mislim da li je već igrao za Srbiju? Vidim 95 je.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 16 dec 2012, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
molim striktno da se nespomijnu imena ovde koja nisu osigurana za nas, ima dusmana na forumu

Zadnja izmjena: Livnjak, dana/u 16 dec 2012, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Evo izbrisao sam ime, ali mislim da ti dušmani ako je imalo talenat već znaju za njega. Ja sam samo pitao da li je već igrao za Srbiju, znam da jedan jeste.Livnjak je napisao/la:molim striktno da se nespomijnu imena ovde koja nisu osigurana za nas, ima dusmana na forumuzaboljisportuBiH je napisao/la:Ovaj mali Srđan Milanović (ili tako nešto) iz Leotara, može li igrati za nas na EP? Mislim da li je već igrao za Srbiju? Vidim 95 je.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
upravu je livnjak, pls nikakva imena 
svi su se ujedinili u otimanju nasih talenta, poserem im se u facu svima!!!

svi su se ujedinili u otimanju nasih talenta, poserem im se u facu svima!!!

Re: AW: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci B
Općenito se za neke igrače uopće sazna kroz na primjer ovaj forum!
-
- Kontakt:
tacno, nasa naivnost i nase misljenje "ako mi nikome neradimo zlo, nece onda niko ni nama zlo ciniti"...uh kako mi je poznata ova recenica....
-
- Kontakt:
Re: AW: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci B
Nisam znao da im je toliko loš skauting, ali evo neću više spominjati. Pitat ću na pp ako ste informisani?Livnjak je napisao/la:Općenito se za neke igrače uopće sazna kroz na primjer ovaj forum!
-
- Kontakt:
Bariša Krasić 15 peona,4 skoka,3asistencije
Jozo Brkić 0poena,1skok,1 asistencija
Boris Savović 14 peona,12skokova,2asistencije
Ratko Varda 10poena,2skoka
Filip Adamović 5poena,4skoka,4asistencije
Ante Mašić 2poena,1skok ,1asistencija
Nemanja Gordić 8poena,1skok,2asistencije
Alen Omić 10poena,4skoka
Milan Milošević 1poen,1skok
Dalibor Peršić 0poena,3skoka,1asistencija
Josip Naletilić 0poena,0 skokova,1ukradena
Jusuf Nurkić -nije nastupio
Emir Sulejmanović-nije nastupio
Jozo Brkić 0poena,1skok,1 asistencija
Boris Savović 14 peona,12skokova,2asistencije
Ratko Varda 10poena,2skoka
Filip Adamović 5poena,4skoka,4asistencije
Ante Mašić 2poena,1skok ,1asistencija
Nemanja Gordić 8poena,1skok,2asistencije
Alen Omić 10poena,4skoka
Milan Milošević 1poen,1skok
Dalibor Peršić 0poena,3skoka,1asistencija
Josip Naletilić 0poena,0 skokova,1ukradena
Jusuf Nurkić -nije nastupio
Emir Sulejmanović-nije nastupio
Zadnja izmjena: merdanovic, dana/u 17 dec 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jusuf ni minute.
Aco, dije vnago, ublehasu.
kao sto sam ranije pisao, aco je dobar za reprezentaciju, ali nije dobar za rad sa mladim igracimafloyd je napisao/la:Jusuf ni minute.
sa te strane gledano velika je steta za jusufa sto nije radio sa maljkovicem do kraja sezone
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Ma onaj konobar23 je bio upravu.Qrac Aco i rad sa mladima.floyd je napisao/la:Jusuf ni minute.
Sinanovića i Kikanovica možemo očekivati u repki,prije ce Jozo Brkic uletiti nego Nurkić jednostavno čovjek ne zna i to je to.To se može da promijeni ali on se boji rizikovati ili nešto pa ga ubaciva na +20 ili na -20 i opet ne drži ga do kraja.Ja sam rekao bolje je Nurkiću u Široki otići ili u Zadar nego ovako trnuti u Cedeviti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Halllooo kakva su vam to razmisljanja,fakat mi niste jasni??merdanovic je napisao/la:Ma onaj konobar23 je bio upravu.Qrac Aco i rad sa mladima.floyd je napisao/la:Jusuf ni minute.
Sinanovića i Kikanovica možemo očekivati u repki,prije ce Jozo Brkic uletiti nego Nurkić jednostavno čovjek ne zna i to je to.To se može da promijeni ali on se boji rizikovati ili nešto pa ga ubaciva na +20 ili na -20 i opet ne drži ga do kraja.Ja sam rekao bolje je Nurkiću u Široki otići ili u Zadar nego ovako trnuti u Cedeviti.

Sinoc Alen Omic odigrao fenomenalnu rolu u zadnjem produzetku i mogu slobodno reci prelomio utakmicu u korist Olimpije...Nak kraju je je imao index 18, 10 poena i 4 skoka...
Pravda za Papeta!
Eto kada vodi 20 razlike sta tada cuva, sto mu ne da 5 minuta da odigra, ili kada vec gubi 20, siguran poraz, moze se i sam skinuti i zaigrati opet isto.NEZALAGANJE je napisao/la:Halllooo kakva su vam to razmisljanja,fakat mi niste jasni??merdanovic je napisao/la:Ma onaj konobar23 je bio upravu.Qrac Aco i rad sa mladima.floyd je napisao/la:Jusuf ni minute.
Sinanovića i Kikanovica možemo očekivati u repki,prije ce Jozo Brkic uletiti nego Nurkić jednostavno čovjek ne zna i to je to.To se može da promijeni ali on se boji rizikovati ili nešto pa ga ubaciva na +20 ili na -20 i opet ne drži ga do kraja.Ja sam rekao bolje je Nurkiću u Široki otići ili u Zadar nego ovako trnuti u Cedeviti.Pa covjek nastoji da sacuva svoj posao i svoj 'hljeb',a ne da napravi igraca od nekog klinca,pa makar to bio i nas Jusuf!?Ionako ga ne placamo u repki,sad nam jos treba razvijati Nurkica zarad svog posla??U losoj je seriji i logicno je da se oslanja na iskusnije igrace ne bi li ostvario neki rezultat,a ne da igra klinca od 19 god!Boze sacuvaj,kakvih mozgova ima...
Sve sto je @merdanovic rekao stoji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- maximusdecimus
- Kontakt:
zato što,kad bi mu dao 5 minuta da igra ti bi se pitao što mu nije dao 10. kad skontaš da strani klubovi ne služe za razigravanje bh reprezentativaca biće ti lakše.Jusuf će dobiti onoliko koliko zasluži, ništa manje,ništa više.ako mu je do minutaže treb'o je doći u propalu Bosnu,a ne u Cedevitu.samo što onda plata ne bi bila redovna.još je on klinac, ima vremena za njega...bhsport je napisao/la: Eto kada vodi 20 razlike sta tada cuva, sto mu ne da 5 minuta da odigra, ili kada vec gubi 20, siguran poraz, moze se i sam skinuti i zaigrati opet isto.
Sve sto je @merdanovic rekao stoji.