Veceras ne smijemo kiksati. Bologna je za nas uvijek bila nagazna mina.
Sretno momci!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mazzari je trebao na kraju prosle sezone dobiti otkaz. Ako ADL zeli iskorak, a zeli, onda se mora rijesiti doticnog.Raul_64 je napisao/la:I opet hazarderska taktika se obila o glavu..
prerastao je Napoli Mazaria , dobar trener ali jednodimenzalan i predvidljiv
bez kapaciteta da uradi neke korekcije
Nije se iskoristio kiks Intera i Rome , vec su Fiorentinu i Lazio vratili za vrat..
Ma Juve je daleko najjaci u Italiji, to treba priznati. Da nije Mazzari na klupi mi bi hladno na kraju bili drugi, ali... Mada ni konkurenti nisu nista bolji.Sportfanatik je napisao/la:Veliki kiks i odlazak Juvea u borbi za Scudetto. Do kraja sezone se samo boriti za 3.mjesto i odlazak u LP ali bit će jako teško
Vjeruj mi i ja ne vjerujem i osjećam se tako kao ti. Ovako smo popušili bodove i protiv Torina i Milana tako da je Napoli u yebenoj situacijiBegAx je napisao/la:Ma Juve je daleko najjaci u Italiji, to treba priznati. Da nije Mazzari na klupi mi bi hladno na kraju bili drugi, ali... Mada ni konkurenti nisu nista bolji.Sportfanatik je napisao/la:Veliki kiks i odlazak Juvea u borbi za Scudetto. Do kraja sezone se samo boriti za 3.mjesto i odlazak u LP ali bit će jako teško
Teska srca se slazem sa tobom. Nesto kao Falcao u Atl. Madridu.Prescritto je napisao/la:i ovako i onako kavani na kraju sezone ide iz napolija, to se odavno zna, bez obzira kako zavrsila ova sezona, neam nista protiv napolija, al kavani je predobar igrac da u ovakvom klubu provodi najbolje godine karijere
To su ispricane price. Odavno se o tome ovde govorilo. Yebale ga 3-5-2 i 3-4-3, sa sve tromim odbranama i kontranapadima. Covek sve i jednu utakmicu zatvara tako sto igra kontre, a loptu pusta protivniku.Raul_64 je napisao/la:I opet hazarderska taktika se obila o glavu..
prerastao je Napoli Mazaria , dobar trener ali jednodimenzalan i predvidljiv
bez kapaciteta da uradi neke korekcije
Nije se iskoristio kiks Intera i Rome , vec su Fiorentinu i Lazio vratili za vrat..
Klub nije umesan, ali je kaznjen. To je ta Italija.terabajt je napisao/la:Nadam se da klub nije umijesan u ovu aferu i da su u pitanju pojedninacni igraci. Ja bi im od ledja to odbio .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.