Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
OFF: Ovo meni liči na stadion Bešiktaša. Ne bih rekao da je Portugal u pitanju...crvenocrnitz je napisao/la:
Jedan od najstarijih portugalskih nogometnih klubova, lisabonski Belenenses, prodan je za točno 469 eura…
Trenutno vodeći klub druge portugalske lige kupila je tvrtka Codecity Sports Management (CSM) na čijem je čelu Rui Pedro, bivši direktor Portugalskog Telekoma. Belenenses je zbog duga većeg od sedam milijuna eura završio u bankrotu, a CSM je ponudio 0.001 euro po dionici. Ponuda je prihvaćena i nekad slavni klub, osnovan 1919. godine, prodan je za samo 469 eura.
Belenenses je, inače, tri puta osvajao Portugalski kup, 1942., 1960. i 1989. godine, a 1946. je osvojio Primeiru čime je do danas ostao jedan od tek dva kluba (drugi je Boavista) izvan velike trojke (Benfica, Porto, Sporting) kojem je to uspjelo.
malo je off ali ima indirektno veze s nama, mislim slicnosti
I ja mislim daje ovo inonu stadion u istanbulu.Zel je napisao/la:OFF: Ovo meni liči na stadion Bešiktaša. Ne bih rekao da je Portugal u pitanju...crvenocrnitz je napisao/la:
Jedan od najstarijih portugalskih nogometnih klubova, lisabonski Belenenses, prodan je za točno 469 eura…
Trenutno vodeći klub druge portugalske lige kupila je tvrtka Codecity Sports Management (CSM) na čijem je čelu Rui Pedro, bivši direktor Portugalskog Telekoma. Belenenses je zbog duga većeg od sedam milijuna eura završio u bankrotu, a CSM je ponudio 0.001 euro po dionici. Ponuda je prihvaćena i nekad slavni klub, osnovan 1919. godine, prodan je za samo 469 eura.
Belenenses je, inače, tri puta osvajao Portugalski kup, 1942., 1960. i 1989. godine, a 1946. je osvojio Primeiru čime je do danas ostao jedan od tek dva kluba (drugi je Boavista) izvan velike trojke (Benfica, Porto, Sporting) kojem je to uspjelo.
malo je off ali ima indirektno veze s nama, mislim slicnosti
Imal gdje pameti da se kupi?? uleticu za tebe milju ako treba..Buu je napisao/la:Ima li sta od te fuzije velikana i vucova ? I nastanak Fukova 2012 ?
sto se tice fuzije jos se nista nezna..medzutim,sto se tice tvog glumatanja nekakvog komedijasa na ovoj temi tu bi sve trebalo bit jasno....zato se nadam sabane da ti je ovo zadnji upis ovdje...zdraoooBuu je napisao/la:Ima li sta od te fuzije velikana i vucova ? I nastanak Fukova 2012 ?
pogodio sam zivac a?TzBulevar87 je napisao/la:Imal gdje pameti da se kupi?? uleticu za tebe milju ako treba..Buu je napisao/la:Ima li sta od te fuzije velikana i vucova ? I nastanak Fukova 2012 ?
izvini sultane nisam te prepoznaoSultanSulejman je napisao/la:I ovako urađen,ljepši od Šugavice 100xElegant je napisao/la:Boga pitaj koliko jos para treba da se cijeli stadion sredi kao sjever, jos kad uzmes u obzir da jednu tribinu grade cijelu vjecnost. Potrajat ce to ...
Boze samo zdravlja, za ostalo je vec kasno..Buu je napisao/la:pogodio sam zivac a?TzBulevar87 je napisao/la:Imal gdje pameti da se kupi?? uleticu za tebe milju ako treba..Buu je napisao/la:Ima li sta od te fuzije velikana i vucova ? I nastanak Fukova 2012 ?![]()
@staragarda
nikakvog komedijasa ne glumim, samo se raspitujem
Da se ne ljubimo.santafe je napisao/la: izvini sultane nisam te prepoznao![]()
![]()
![]()
![]()
proci ce jos puno vremena dok vi dobijete sansu da zaigrate na GRBAVICI:
Kakava frustracija, bravo. Žao mi je što je tako trebalo biti, e fucovi, fucovi.a Zeljo je les od tima,usm rdio se...davno vam je napisano da vam je prosperitet i uspjeh samo u bosn
kad se djeca docepaju internetadefter je napisao/la:mi nismo isfrustirovani.Vi ste!!!Vama je vkrivo sto necete imati i sto nemate BRKU OSIMA najboljeg menadera svih vremena u Bosni! nikada niste znali da igrate fudbali sada hocete da iz Sarajva uzmete olimpik pa da budete boli od nas zeljovaca.Sramota je to jer kada sam doselijo odmah sam cuo za ZELJU a, vas niko nespominje!!! :ugeek:
Sreća pa nemaš problema s gramatikom i pravopisom.defter je napisao/la:mi nismo isfrustirovani.Vi ste!!!Vama je vkrivo sto necete imati i sto nemate BRKU OSIMA najboljeg menadera svih vremena u Bosni! nikada niste znali da igrate fudbali sada hocete da iz Sarajva uzmete olimpik pa da budete boli od nas zeljovaca.Sramota je to jer kada sam doselijo odmah sam cuo za ZELJU a, vas niko nespominje!!! :ugeek:
defter je napisao/la:mi nismo isfrustirovani.Vi ste!!!Vama je vkrivo sto necete imati i sto nemate BRKU OSIMA najboljeg menadera svih vremena u Bosni! nikada niste znali da igrate fudbali sada hocete da iz Sarajva uzmete olimpik pa da budete boli od nas zeljovaca.Sramota je to jer kada sam doselijo odmah sam cuo za ZELJU a, vas niko nespominje!!! :ugeek:
A jes'ti tanak sa živcima, to prerasta u glupost, svaki post seljo, seljo...pa sto bi, pukla guma na traktoru ili babi neplanirano pobjeglo?trojan5 je napisao/la:cuj frustracija...
pa nije mi jasno sad ko dolazi gdje i ispoljave svoje frustracije.,na cijem forumu i kod koga ????
de vi malo Seljini navijaci,predstavnici,brkati,svakavi.,prodjite se recimo 'fucova,sto smo vam toliko zanimljivi ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.