Kad sam ovo pogledao, necu sigurno vise nikad sanjati bananemaler1312 je napisao/la:
Zene su cudo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Chat
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Famfulje životom.vedofeelgood je napisao/la:Kad sam ovo pogledao, necu sigurno vise nikad sanjati bananemaler1312 je napisao/la:
Zene su cudo
Ugasila se i rapidserbia, a finog materijala je bilo tamo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sarajlijc@ je napisao/la:Zna li neko kada ce biti rezultati za stipendije od IKRE?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Puma je napisao/la:Ugasila se i rapidserbia, a finog materijala je bilo tamo.
šteta velika,odličnog materijala za sve i svakog...
inače ne znam pratite li vijesti u Kini nekoliko desetina ljudi uhapšeno zato što se brinulo o smaku svijeta,dakle cenzura i socijalizam traju,slobodna misao se zataškava i udara... demokratije nema... Danas čovjek ne može i ne smije ni pričati o jednom takvom stanju planete,haos. Ovim je moja briga šta će biti za 4 dana još veća,inače kog bi se vraga zatvarali svi oni koji se takođe plaše smaka?! Nikakav zločin to nije...
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Drago mi je vidjeti da jos neko osim mene ima to instalirano na racunaru.Head je napisao/la:Jel' ko skino ovaj shollym patch?
Kako sa Saraj'vom derem guzove.
6-ica majka
Call the coroner!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma kolega idi popij kafu,sok,pivu,izadji malo sa drustvom zafrkavaj se umjesto sto gledas te gluposti,gdje se ko skriva,hocel biti smak svijeta ili nece.Pa sta ti tu mozes promjenit,nista.Ako vec vjerujes da ce biti idi se provodi,a ne da ti zadnji dani zivota ostanu na ovom forumu.
Zadnja izmjena: AgresivnoDjubre, dana/u 17 dec 2012, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Fakat si posto dosadan, imaš tamo negdje temu o smaku svijeta i opleti, nemoj i ovdje peglatDubravko je napisao/la:Puma je napisao/la:Ugasila se i rapidserbia, a finog materijala je bilo tamo.
šteta velika,odličnog materijala za sve i svakog...
inače ne znam pratite li vijesti u Kini nekoliko desetina ljudi uhapšeno zato što se brinulo o smaku svijeta,dakle cenzura i socijalizam traju,slobodna misao se zataškava i udara... demokratije nema... Danas čovjek ne može i ne smije ni pričati o jednom takvom stanju planete,haos. Ovim je moja briga šta će biti za 4 dana još veća,inače kog bi se vraga zatvarali svi oni koji se takođe plaše smaka?! Nikakav zločin to nije...
DRUG NEBI TI PUNCA
Dubravko - jedini čovjek na zemlji 
Meni je više smiješno to sa smakom svijeta , jer sve teorije koje nailaze su toliko površne i lako se potuku sa nekim racionalnim mišljenjima... Ja ne znam jel ima više neko da ozbiljno shvata taj neki smak svijeta , ja se sa jaranima podjebavam oko toga
Inače ne vjerujem u proročanstva i nikakve bogove , apsolutno su mi glupe te priče.
Jedini smak svijeta je onaj da naša planeta iz godine u godinu se uništava, a tako i ljudska vrsta. Jedini smak svijeta je taj da će ljudska vrsta izumrijeti jednog dana, i to mnogo ranije nego što mi mislimo . Na koji način , ne znam , ali postoji dosta mogućnosti .. Sad ima bezbroj nekih asteroida ,ali najveća mogućnost je da dođe do nekih velikih ratova , gladi , i uništavanja planeta.. Neće nikakvi bogovi bacati i bljuvati vatru okolo . Majanski kalendar je također smiješna stvar jer on bukvalno prelazi iz jedne ere u drugu eru na taj datum , i ljudi su se prepali zbog toga. To je isto ko kad nama kalendar završava 31.12 xy godine , ne postoji 32.12 već dolazi nova "era" tj u ovom slučaju godina , i prelazi se u novi mjesec. Tako je kod njih sa 21im. Sve priče kako će neki asteroidi , planeti i sranja udarit su najveće gluposti jer da je nešto veliko blizu zemlji , to bi se moglo vidjet već na 2 godine prije.
Meni je više smiješno to sa smakom svijeta , jer sve teorije koje nailaze su toliko površne i lako se potuku sa nekim racionalnim mišljenjima... Ja ne znam jel ima više neko da ozbiljno shvata taj neki smak svijeta , ja se sa jaranima podjebavam oko toga
Jedini smak svijeta je onaj da naša planeta iz godine u godinu se uništava, a tako i ljudska vrsta. Jedini smak svijeta je taj da će ljudska vrsta izumrijeti jednog dana, i to mnogo ranije nego što mi mislimo . Na koji način , ne znam , ali postoji dosta mogućnosti .. Sad ima bezbroj nekih asteroida ,ali najveća mogućnost je da dođe do nekih velikih ratova , gladi , i uništavanja planeta.. Neće nikakvi bogovi bacati i bljuvati vatru okolo . Majanski kalendar je također smiješna stvar jer on bukvalno prelazi iz jedne ere u drugu eru na taj datum , i ljudi su se prepali zbog toga. To je isto ko kad nama kalendar završava 31.12 xy godine , ne postoji 32.12 već dolazi nova "era" tj u ovom slučaju godina , i prelazi se u novi mjesec. Tako je kod njih sa 21im. Sve priče kako će neki asteroidi , planeti i sranja udarit su najveće gluposti jer da je nešto veliko blizu zemlji , to bi se moglo vidjet već na 2 godine prije.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I ti cekas a ?ZZtop10 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Zna li neko kada ce biti rezultati za stipendije od IKRE?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma ja. DObra je to finansijska injekcija 
I onda kada više ne bude me ovdje
Ljudi kakva je ovo magla u Sarajevu :O pa Skoro da ne vidim susjedovu kucu a nisam na brdu
Ne sjecam se kada je bila ovako gusta magla.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dje nijeZZtop10 je napisao/la:Ma ja. DObra je to finansijska injekcija
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj showa i postova madriste i dylana u zadnjih par stranica
trebao sam ranije citati ovaj chat
Svega na ovom forumu ima 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jeftinije si od onih eskort dama sa stupa. I ti i sarajlijicaAgresivnoDjubre je napisao/la:Djubre,ne Emir.bagrcavi je napisao/la:Probo je Emir sve
@ sarajlijica
Nije losa
Vidi, vidi. Kao i upuceni smo, a ustvari, blage veze nemas :ugeek:AgresivnoDjubre je napisao/la:Jesam ja negdje napisao da islam brani sport ? Jednostavno se ne zamaram tim,nisam neki vjernik,ustvari moze se reci nikakav.Postujem sve i Bozic i Bajram i Uskrs i Vaskrs,ma sve.Ne zamaram se smakom svijeta,tako da mi je svejedno.Pojedem ponekad koji komad prsuta,cvaraka pa sta.Popijem koje pivo pa sta.Sad ce napadi krenuti,nismo svi isti.Vecina danasnjih muslimana popije za vikend,psuje sve redom,kladi se... al on je musliman (usput necu ja krmetine meni je to zabranjeno,a radi sve navedeno).On to postuje,ide samo na dzumu ili klanja samo Bajram.Ma daj ljudi,opustite se.Svako ima svoje,mene nikad to nije zanimalo,pogotovo kad me neko pocne tusiti i filovat me ladno ga otjeram u ........
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- EdenHazard
- Kontakt:
magla, ptice pjesice idu 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
telemah 1.2 MB/s, gotiva
Nego, gdje mogu kupit onaj dodatak za slusalice, da mogu slusalice za nokiju na samsungu koristit. Ozbiljno.
Nego, gdje mogu kupit onaj dodatak za slusalice, da mogu slusalice za nokiju na samsungu koristit. Ozbiljno.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sunce ti , malo je rec da sam pripek'o...u solarijumi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.