BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH Talenti u Evropi
Znam , pročitao sam nekad nešto o njemu u nekim novinama, dok je još imao 10 godina , kako je veliki talenat i traže ga neki italijanski klubovi ovo ono... 
-
edinjo-bih
- Kontakt:
iako ima puno laznih talenta miralem ramic je uz alena halilovica i mirzu mustafica nas najveci talenat!!
Ma daj, lik ima 12 godina. Talenat se postaje od 15-16 godina, a sa 12 godina jedino moze bit dijete koje igra nogomet. I ne spominjite Messia molim vas, takav se radja jednom u 100 godina, i ne radja se u Kalesiji.edinjo-bih je napisao/la:iako ima puno laznih talenta miralem ramic je uz alena halilovica i mirzu mustafica nas najveci talenat!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Istina to što kažeš , pa i ja sam sa 12 godina igrao fudbal ko Maradona , pa opet nisam u nikakvom Arsenalu, ali što sam govorio , puno djece u tim godinama igra isto tako dobro. Jednostavno fizičke sposobnosti se mnogo jače razviju kada uđeš u 15 - 16te godine , te kad igraš fudbal to izgleda mnogo drugačije nego prije , nije na onaj fazon , jedno dijete dribla i izvodi finte nad djecom koja samo stoje i misle da će lopta doskakat do njih..
Koliko samo takvih dječaka po 12 godina ima u Bosni , koji su "novi Messiji" jer znaju igrat fudbal naspram neravnopravnih protivnika..
Koliko samo takvih dječaka po 12 godina ima u Bosni , koji su "novi Messiji" jer znaju igrat fudbal naspram neravnopravnih protivnika..
- velez_mostar
- Kontakt:
Smijesno, kakav talent, dijete malo drugacije od onih njegovog uzrasta suta loptu, i to je sve!Dabogda on postao novi Messi, ali nema od tog nista.
Halilovic je talent, igrac koji sa 16 godina odigra za prvi tim, koji protiv sebe ima iskusne igrace, a opet pokazuje kvalitet, i na njega treba obratit paznju, ova djecica nisu vrijedna spomena.
Halilovic je talent, igrac koji sa 16 godina odigra za prvi tim, koji protiv sebe ima iskusne igrace, a opet pokazuje kvalitet, i na njega treba obratit paznju, ova djecica nisu vrijedna spomena.
Upravu si ti,ali ne treba zanemariti ni Ramica. Treba pratiti njegov razvoj,nikad se ne zna.velez_mostar je napisao/la:Smijesno, kakav talent, dijete malo drugacije od onih njegovog uzrasta suta loptu, i to je sve!Dabogda on postao novi Messi, ali nema od tog nista.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nisam ja rekao da mali ne postoji, ti si mene vjerovatno pogrešno pročitao.
Nego govorim glasom razuma, kao i @ Cartman, i @velez_mostar
Nego govorim glasom razuma, kao i @ Cartman, i @velez_mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nek' on ode u neki normalan evropski klub sa dobrom akademijom, pa nek ga zovu i poljoprivrednikom a ne talentom što se mene tiče.Veće šanse za uspjeh ima ako bude trenirao sa vršnjacima istog talenta, nego da trenira u Kalesiji.A onda je sve na njemu, hoće li uspjeti ili neće.
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
O Ramicu se govori vec neko vrijeme, zovu ga iz raznih klubova po Evropi da ga vide a nasi bosanski klubovi gledaju sve to i pitaju se hoce li biti padavina danas ili nece.
Ne znam koliko je talentovan, gledao sam neke klipove i to je to ali ako nasi klubovi ikada planiraju preci iz amaterizma u profesionalizam onda nebi smjeli dopustiti da im promaknu talentovani igraci ispred nosa.
Ne znam koliko je talentovan, gledao sam neke klipove i to je to ali ako nasi klubovi ikada planiraju preci iz amaterizma u profesionalizam onda nebi smjeli dopustiti da im promaknu talentovani igraci ispred nosa.
Pa @calcio, ti bi prije u Želju ( no hard feelings, samo uzeh za primjer ) nego u Arsenal ?
A malog traži pola Evrope, a on se nećka

Da je trenirao sa Arsenalom, sigurno ne bi bio u Adidas-trenerci.
Eto, nije trenirao.
Možda preferira Adidas opremu, ali je morao da obuče dres kada su ga slikali za Arsenal news da ne dođe do sukoba interesa. 
Eto je.Sheyi je napisao/la:Eto, nije trenirao.
Na jednom portalu je pisalo da u dresu Milana ide u kamp od Arsenala (mislim wrf xD)
Ja se nadam da će bit od njega nešto
Ja se nadam da će bit od njega nešto
Mogo bi ovaj mali u Arsenal komotno
Makar postoji za razliku od raznih naših talenata po evropskim gigantima
http://www.klix.ba/sport/nogomet/bosans ... 21219050#3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/bosans ... 21219050#3" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Armin Mrguda, 20-godišnji lijevi bek i Selmir Mahmutović, mlađi brat Aidina Mahmutovića boravili su na probi u Teplicama gdje se zadovoljili ukuse struke ovog češkog kluba, ali zbog velikog broja stranaca potpisali su predugovor s timom sa Na Stinadlecha gdje će se vratiti na ljeto i potpisati ugovor.
Ove Teplice prava bosanska kolonija, stvarno zagrizli za naše igrače ....
Kontaju, utopili Džeku za dobre pare, pa sada misle da je svaki Bosanac novi Džeko
Šalu na stranu, dobra je stvar da se naši igrači cijene u nekoj zemlji u EU, i da takvi klubovi postaju određena vrsta odskočne daske našim igračima ka jačim ligama.
Svaka im čast.
Kontaju, utopili Džeku za dobre pare, pa sada misle da je svaki Bosanac novi Džeko
Šalu na stranu, dobra je stvar da se naši igrači cijene u nekoj zemlji u EU, i da takvi klubovi postaju određena vrsta odskočne daske našim igračima ka jačim ligama.
Svaka im čast.