said ide u zagreb,ovu spekulaciju sam maloprije procitaostorm_raider je napisao/la:Sto se Saida tice osim Espanjola imao je i konkretnu ponudu iz Poljske, ali je odbio. Hoce samo u neki od timova iz Liga Petice. Bez 200 000 eura ne ide. Sesar ide u Tursku i to je vec zavrsena stvar, koliko je meni poznato. Vidjet cemo koga cete dovesti, jer cete nekoga morati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
samosarajvo
- Kontakt:
ciza je napisao/la:said ide u zagreb,ovu spekulaciju sam maloprije procitaostorm_raider je napisao/la:Sto se Saida tice osim Espanjola imao je i konkretnu ponudu iz Poljske, ali je odbio. Hoce samo u neki od timova iz Liga Petice. Bez 200 000 eura ne ide. Sesar ide u Tursku i to je vec zavrsena stvar, koliko je meni poznato. Vidjet cemo koga cete dovesti, jer cete nekoga morati.
covijek odbio ponudu iz poljske za 250 milja godisnje i da ide u zagreb? ili si mislio dinamo? mada i to teskooooo
- ASD
- Kontakt:
Sto tesko,u Dinamu neki igraci imaju platu i preko 500 milja godisnje.samosarajvo je napisao/la:ciza je napisao/la:said ide u zagreb,ovu spekulaciju sam maloprije procitaostorm_raider je napisao/la:Sto se Saida tice osim Espanjola imao je i konkretnu ponudu iz Poljske, ali je odbio. Hoce samo u neki od timova iz Liga Petice. Bez 200 000 eura ne ide. Sesar ide u Tursku i to je vec zavrsena stvar, koliko je meni poznato. Vidjet cemo koga cete dovesti, jer cete nekoga morati.
covijek odbio ponudu iz poljske za 250 milja godisnje i da ide u zagreb? ili si mislio dinamo? mada i to teskooooo
-
samosarajvo
- Kontakt:
prvenstveno sam mislio tesko na zagreb kao klub, mada kolike su šanse da dinamo njemu ponudi vecu platu na pocetku a da i Sarajevo zadovolji transferom?
A svakako vidjeli smo da Said hoce u jaci klub da ide, plata i nije toliko bitna
A svakako vidjeli smo da Said hoce u jaci klub da ide, plata i nije toliko bitna
- ASD
- Kontakt:
Po meni je bolje za nejga da ostane u Sarajevo nego da ide u Dinamo ili Hajduk jer ovdje ima poseban status,a uostalom i hrvatska liga i nebi bila neki napredak s obzirom o kakvom se igracu radi.samosarajvo je napisao/la:prvenstveno sam mislio tesko na zagreb kao klub, mada kolike su šanse da dinamo njemu ponudi vecu platu na pocetku a da i Sarajevo zadovolji transferom?
Ne zivi se od statusa.ASD je napisao/la:Po meni je bolje za nejga da ostane u Sarajevo nego da ide u Dinamo ili Hajduk jer ovdje ima poseban status,a uostalom i hrvatska liga i nebi bila neki napredak s obzirom o kakvom se igracu radi.samosarajvo je napisao/la:prvenstveno sam mislio tesko na zagreb kao klub, mada kolike su šanse da dinamo njemu ponudi vecu platu na pocetku a da i Sarajevo zadovolji transferom?
Broj 2 Said zeli u tim iz lige 5 a to iz BiH tesko da ce ostvariti. Zato bi mu Hajduk i Dinamo valjali ali prvi ni drugi tim barem za sad nisu pokazali interesovanje. Jeste Hajduk prosle godine zapravo na pocetku sezone.
Sto se Sarajeva i hordi tice nije vas briga gdje ce otici. Ako ce Dinamo dati 300 a Bayern 100 hiljada za njega sumnjam ja da bi vama odgovaralo da ide u Bayern. Glupost se raspravljati gdje ce i gdje mu je bolje. Vazno je koliko ce se za njega uzeti.
Isto ko sto vas boli gdje ce Sesar samo se kontate koliko ce te uzeti tako treba i za Saida jer on nije nikakva legenda frajer je vise mit nego legenda. Da je dobar jeste a da je lijen isto tako jeste, i da nece uspjeti gdje god da ode i to je cinjenica. Vazno je pare uzeti.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dabogda on ne uspio i da nam se opet vrati
Ali za sad on nece nigdje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zagreb prodao igraca za 1,5 mil eura, mogu oni sada uzeti Saida i Zebu u paketu ako im je volja.samosarajvo je napisao/la:prvenstveno sam mislio tesko na zagreb kao klub, mada kolike su šanse da dinamo njemu ponudi vecu platu na pocetku a da i Sarajevo zadovolji transferom?
NO PYRO NO PARTY
A što Talović popljuva Rizvanovića i kompaniju na kantonalnoj,uh braćo mila
Einigkeit und Recht und Freiheit
A tebi drago no liferu. Vise se radujes tudjoj muci nego svom dobru.domorocki je napisao/la:A što Talović popljuva Rizvanovića i kompaniju na kantonalnoj,uh braćo mila
Mi nikada odustati necemo...
Pratim ove postove PL-BIH,stvarno covjek sve zna i to se vidi po njegovim postovima.Posto voli sam sebe da fali kako pise konstruktivne i pametne postove,moram se stvarno sloziti s njim.
Ako ima negdje da se glasa da ga stavimo da se takmici za najboljeg forumasa godine,jer stvarno je lik nema dalje.
Ako je istina sto je ovo pisao za Saida,a kako je upucen decko vjerovatno je istina,onda bi Vi mogli uzeti finih para. I konacno utrositi na nesto pametno. U svakom slucaju sretno
Ako ima negdje da se glasa da ga stavimo da se takmici za najboljeg forumasa godine,jer stvarno je lik nema dalje.
Ako je istina sto je ovo pisao za Saida,a kako je upucen decko vjerovatno je istina,onda bi Vi mogli uzeti finih para. I konacno utrositi na nesto pametno. U svakom slucaju sretno
Nema ni Said ni Sesar nikakve ponude jedina ponuda koja je stigla je za Emira Hadžića i biće prihvaćena po svemu sudeći. Sad nastavite dalje namaštavati
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
A, inace Tala je veliki zaljubljenik u bordo boju, svaki mjesec kao clan UO je u klub namakeo 50.000 KM i on je tak toji s pravom pljuje. E, pasa moj, nas klupski fudbal jest u banani i skijasi i drugi nmas trpaju upravo zbog toga sto je jedan od onih koji vedri i oblaci istim taj Talovic. Cuj, treneri dobijaju profi licence u skoli u kojoj je Tala glavni, da nije zalosno bilo bi smijesno.domorocki je napisao/la:A što Talović popljuva Rizvanovića i kompaniju na kantonalnoj,uh braćo mila
Premalo je 250 000 € za Saida al bas premalo 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
ako se Irfan vrati,bar na još pola godine onda mom veselju nema kraja10.Skoro je napisao/la:A tebi drago no liferu. Vise se radujes tudjoj muci nego svom dobru.domorocki je napisao/la:A što Talović popljuva Rizvanovića i kompaniju na kantonalnoj,uh braćo mila
Da, premalo je, ali u onoj stvari. Upravo zbog toga sto vas glavni misli da je premalo, sjajno trguje u posljednje vrijeme. Zebu nije dao za tu lovu, a sad ce ga pustiti za 50.000, Svraku ne moze podvaliti nikom ni za tih 250.000, a za Adila ce se uzeti 100.000, kad se sve strane zadovolje. Nije to premalo, uzeti za ove nase igracine 200.000 ili jos malo vise, je idealna trgovina.ZZtop10 je napisao/la:Premalo je 250 000 € za Saida al bas premalo
pitanje je ko će ih i uzeti,mislim na lovucikac je napisao/la:Da, premalo je, ali u onoj stvari. Upravo zbog toga sto vas glavni misli da je premalo, sjajno trguje u posljednje vrijeme. Zebu nije dao za tu lovu, a sad ce ga pustiti za 50.000, Svraku ne moze podvaliti nikom ni za tih 250.000, a za Adila ce se uzeti 100.000, kad se sve strane zadovolje. Nije to premalo, uzeti za ove nase igracine 200.000 ili jos malo vise, je idealna trgovina.ZZtop10 je napisao/la:Premalo je 250 000 € za Saida al bas premalo
A za koliko će otići tika-taka pročitat će se uskoro
Znam, trazi ga Bull Red i nudi pola miliona eura :lol, još ga i na probu zovu, onako gratis.domorocki je napisao/la:pitanje je ko će ih i uzeti,mislim na lovucikac je napisao/la:Da, premalo je, ali u onoj stvari. Upravo zbog toga sto vas glavni misli da je premalo, sjajno trguje u posljednje vrijeme. Zebu nije dao za tu lovu, a sad ce ga pustiti za 50.000, Svraku ne moze podvaliti nikom ni za tih 250.000, a za Adila ce se uzeti 100.000, kad se sve strane zadovolje. Nije to premalo, uzeti za ove nase igracine 200.000 ili jos malo vise, je idealna trgovina.ZZtop10 je napisao/la:Premalo je 250 000 € za Saida al bas premalo
A za koliko će otići tika-taka pročitat će sad uskoro
-
samosarajvo
- Kontakt:
Baš haha, nego je li ko upratio, sta je prico?cikac je napisao/la:A, inace Tala je veliki zaljubljenik u bordo boju, svaki mjesec kao clan UO je u klub namakeo 50.000 KM i on je tak toji s pravom pljuje. E, pasa moj, nas klupski fudbal jest u banani i skijasi i drugi nmas trpaju upravo zbog toga sto je jedan od onih koji vedri i oblaci istim taj Talovic. Cuj, treneri dobijaju profi licence u skoli u kojoj je Tala glavni, da nije zalosno bilo bi smijesno.domorocki je napisao/la:A što Talović popljuva Rizvanovića i kompaniju na kantonalnoj,uh braćo mila
Jest brate, ali kad uzmes u obzir njegove kile i stim da ide iz BiH i da vise nema 19 godina (ko kad je otisao prvi put) i plus duzina ugovora....ZZtop10 je napisao/la:Premalo je 250 000 € za Saida al bas premalo
Da on odigra jos pola godine u Sarajevu(samim tim i jos smrsa i poradi na kondiciji, napravi koji dobar potez i gol), produzi ugovor na godinu i po ili dvije, upise makar jednu dvije tekme za A tim, na ljeto bi otisao za 600 milja eura sto mu je i realna cijena
Pored svega ovoga je ja mislim ipak ugovor, tj njegova duzina najveci problem i ovi klubovi znaju da se u formu moze uci, da je kvalitet, to se odma prepozna...ali...
Ma da je on u Partizanu ili Dinamu otiso bi za milionsku cifru. Mi najbolje igrace prodamo za sicu , a Partizan uzme 7 miliona € za onog Savica 
I onda kada više ne bude me ovdje
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, OzmoodPinglewood, zagorski i 27 gostiju.