Mislim da bi obojica oni mogli na All-Star, jer vjerujem da su i treneri vidjeli o kakvim igracima se radi. Nama bi dobro bilo i da Andy mozda ide na All-Star prije Irvinga, jer nije isto imati u ekipi All-Star igraca i nemati ga. Odmah je i interesovanje vece, pa i sudjenje je bolje za nekog All-Star igraca, a i kod trejdanja ce biti vise zainteresiranih timova.Carlo je napisao/la:Gledaću ako bude linkova, sreća pa ste igrali protiv Knicksa pa je biloadriano_leite je napisao/la: Ma igramo u vecini tekmi kao i danas, ali jednostavno omjer koji imamo, nije pokazatelj kvalitete tima. U dosta utakmica sudije tankiraju za nas, jednostavno ne dozvoljavaju da pobijedimo i onda i moramo tankirati. Pogledaj tekmu kad god imas priliku, kad ne igraju Knicksi naravno, pa ces vidjeti o cemu pricam. Stvarno nije lijepo da igracima po dolasku u NBA odmah sudije pokazuju da su sudije zapravo bogovi lige. Previse su sebi uzeli furseta, a vidim i u ostalim tekmama, ne samo kada Cavsi igraju.
![]()
![]()
Šalu na stranu, ako ništa vrijedi Irvinga pogledati i naravno Varejaa. Ako ovako nastavi mogao bi i na all-star
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: New York Knicks
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Veceras u MSG dolaze Lin i Houston. Melo je game-time decision sto znaci ukoliko ne bude igrao, Cope ili White ce biti starteri, tako je Woody najavio.
Sheed je out za veceras, Camby je upitan.
Najljepsa stvar koju sam danas procitao je to da ce Amare sutra poceti s treninzima s ekipom sto znaci da bi mogao i trebao biti spreman za Bozic i Lakerse.
GoNYGo!

Amare u životnoj formi!
Sheed je out za veceras, Camby je upitan.
Najljepsa stvar koju sam danas procitao je to da ce Amare sutra poceti s treninzima s ekipom sto znaci da bi mogao i trebao biti spreman za Bozic i Lakerse.
GoNYGo!

Amare u životnoj formi!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ne igra Melo, ali moramo dobiti uz Božiju pomoć

Bolje da se odmori nego da se muči s povredom cijelu sezonu.Tina Cervasio @TinaCervasio
Carmelo will not play tonight. He feels he's just not ready. Copland will start again at the 4. Amar'e has been CLEARED to practice! #Knicks
Marc Berman @NYPost_Berman
Stoudemire will practice with D-League team Thursday also and be reevaluated.
OpalaIan Begley @IanBegley
Woodson wants to see how Amar'e makes it out of his initial practice before determining when he'll return. He did not rule out Fri or Sun.
http://www.thefirstrow.eu/sport/basketball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvijek ces nasi ovdje
Uvijek ces nasi ovdje
Thomas Müller - Fußballgott
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Znam, ali nisu nešto kvalitetni.
Drago mi jeIan Begley @IanBegley
Loud ovation for Jeremy Lin during pregame intros. #Knicks
Hvala Dejo
Kako loša odbrana, čovječe... Chandler nije više help-man u mjeri kao prošle sezone, barem u ovim utakmicama gdje je opuštena atmosfera, to me malo nervira.
Kakva serija samo, JR u 4 minute 10 poena
Kakva serija samo, JR u 4 minute 10 poena
- SheldonCooper
- Kontakt:
Loša odbrana, od extra odbrane ekipa postade napadačka
Bit će teška utakmica skroz, borba za neporaženost u MSG.
Lin odigrao super kao i Felton.
JR je preuzeo ulogu Carmela, al pravi previše prekršaja
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Previše je agresivan, a Harden je kao što reče Mike Breen, jedan od igrača koje je haman nemoguće čuvati, trebao je staviti Whitea na njega obzirom da je tad bio na terenuSheldonCooper je napisao/la:Loša odbrana, od extra odbrane ekipa postade napadačkaBit će teška utakmica skroz, borba za neporaženost u MSG.
Felton odličan, ali fakat odličan samo da smanji te turnovere. Uredu, svaki play pravi turnovere, ali neka ih Ray smanji na što je moguće manji broj. Kidd i JR odlični.
haha kako se Woody izgalami na J.R.-a koji je bio bez promašaja...
sad kad se vrati neće ništa pogodit imam filing
Felton 3 T0
, ali i 10 koševa 
sad kad se vrati neće ništa pogodit imam filing
Felton 3 T0
#Ausilio OUT
Mislim da moyemo dobiti samo ako JR nastavi ovako jer u odsustvu Mela on je glavni napadac, Novak mora pogoditi koju tricu i to je za mene kljuc ove utakmice, naravno da ostali daju svoj standardan doprinos kao sto to sada cine.
I odbranu moramo pojacati.
I odbranu moramo pojacati.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ne možemo pogoditi nikakvog šuta, čak ni slobodnog bacanja, a ni polaganja i pri tome Woody ne zove time-out.
koji je ovaj Brewer kloc.... kakvi sve likovi mogu igrati u NBA dođe mi da plačem
#Ausilio OUT
Breweru treba zabraniti da dira loptu u napadu. Odličnu odbranu igra, ali to mu ne daje za pravo da glumi neku ofanzivnu igračinu. 2 TO u dva napada i milion promašenih šuteva. Jedva čekam da se vrati Shump i da ovaj leti iz rotacije.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Chandler kad ne ubi Lina
Flagrant faul zaslužen. Ne leže Rocketsi Knicksima nikako, ovo i nekako se drži spram one prve utakmice
I'm not insane, my mother had me tested!
Oni i Toronto nam ne leže nikako, ali ova utakmica se može i mora dobiti.SheldonCooper je napisao/la:Chandler kad ne ubi LinaFlagrant faul zaslužen. Ne leže Rocketsi Knicksima nikako, ovo i nekako se drži spram one prve utakmice
Slobodna 1/6Jericho je napisao/la:šut Knicksa u 2.-oj četvrtini 4/20ccc...
dobra gluma Lina...
3 lične Chandler i J.R.... nevidim kako ovo možemo dobit...
4/24 šut u drugoj.... BRUKAAA
3 lične Chandler i J.R.... nevidim kako ovo možemo dobit...
4/24 šut u drugoj.... BRUKAAA
#Ausilio OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.