Doktore granica je u Premieru 17,5 ili su to oni promijenili u medjuvremenu ? Da li da dodam njega uz ova 2 da probam vecerasdr.van nostrand je napisao/la:Ocekujem ponovo Duncana u overu 15,5Monolog je napisao/la:Demarcus Cousins over 18.5
Proslu ut. zabio im je 20 poena, moze ponovo prebaciti ovih 15,5
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Uša mazluminjo jedan.
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 17 dec 2012, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !
- vendeta1921
- Kontakt:
isto odigro' ovu trojicu i vidim za Dancana 17,5 i kontam bas da pitam za njega,uzeo si mi rijec iz ustakavaz_ je napisao/la:Doktore granica je u Premieru 17,5 ili su to oni promijenili u medjuvremenu ? Da li da dodam njega uz ova 2 da probam vecerasdr.van nostrand je napisao/la:Ocekujem ponovo Duncana u overu 15,5Monolog je napisao/la:Demarcus Cousins over 18.5
Proslu ut. zabio im je 20 poena, moze ponovo prebaciti ovih 15,5

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Ima li neko informaciju igraju li veceras Love, Rubio, Carmelo, Afflalo ?
Prođoše ova dva tipa...ako je neko ispratio čestitam...nime_tm87 je napisao/la:Deportivo X/X 4.70
Arsenal X/X 6.00
Deportivo 0-1 golova
Pokusati!
Ja sam uplatio Braunschweig-Union Berlin na 2.5 KM prelaz X/1... prošao, dobitak 10.50 KM... hajde barem sam vratio ulozeno za vikend...

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 17 dec 2012, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ispratio, zajeba nas hokej samoharry_90 je napisao/la:Almtuna -Leksand 2
Deportivo - Valladolid 0-2 gola
Braunschweig - Berlin 1
na 10 km

kazu da se Anthony vraca a Afflalo je upitan zbog ozljede gleznja..........STEVEN je napisao/la:Ima li neko informaciju igraju li veceras Love, Rubio, Carmelo, Afflalo ?
Orlando-Minnesota preko koševa na hr-lutriji pala kvota na 1,45,u premieru je jos 1,85...nisam ni to odavno vidio pa ko hoce nek proba,ne znam koji je razlog.................
- Milanista92
- Kontakt:
Cekam za 104 KM ... moze misljenje ko prati nba
Gragic under 14,5
B.Griffin under 19,5
STA MISLITE ???
Gragic under 14,5
B.Griffin under 19,5
STA MISLITE ???
Zadnja izmjena: Milanista92, dana/u 17 dec 2012, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko je sigurno da se taj Anthony vraca ?amarosim je napisao/la:kazu da se Anthony vraca a Afflalo je upitan zbog ozljede gleznja..........STEVEN je napisao/la:Ima li neko informaciju igraju li veceras Love, Rubio, Carmelo, Afflalo ?
Ako se on vraca jel izgledan ovaj Felton ispod 18 ?
garant nije ista granica, u premieru je 193,5amarosim je napisao/la:Orlando-Minnesota preko koševa na hr-lutriji pala kvota na 1,45,u premieru je jos 1,85...nisam ni to odavno vidio pa ko hoce nek proba,ne znam koji je razlog.................
da u pravu si,tamo je 184,5 moja greskapremier je napisao/la:garant nije ista granica, u premieru je 193,5amarosim je napisao/la:Orlando-Minnesota preko koševa na hr-lutriji pala kvota na 1,45,u premieru je jos 1,85...nisam ni to odavno vidio pa ko hoce nek proba,ne znam koji je razlog.................

- vedofeelgood
- Kontakt:
Reading - Arsenal 2 @1.60 - Zadnji voz za Wengera i drustvo, znamo sta to znaci za ovu ekipu.
Braunschweig - Union Berlin 1 @1.70 - Poklon kvota, i prilika da se domacin vrati na prvo mjesto na tabeli.
Rize - Buca zx2 @1.95 - zbroj golova 3 i vise, prvenstveno zbog toga sto su priblizno slicni timovi, pa nece biti taktiziranja.
Cowdenbeath - St.Johnstone 2 @1,40 - Skotski FA cup, cisto sumnjam u neka iznenadjenja, iako nije toliko sigurno, vjerujem u prolaz ovog para.
Kayseri - Kasimpasa pik X @1,55 - Imam neku šuhvu za ove pikove, tako da
Oklahoma - San Antonioz1 @1,85 - zbroj koseva -207,5+ - under, prve dvije ekipe se sastaju, nesto kontam da ce dobra odbrana biti presudna ovdje
Celta - Betis pik X @1.6 - opet ista šuhva
SVE ŠUHVE PROŠLE, SAMO GLUPI TURCI PA DAJ NE MOGU DA VJERUJEM, ULOG 3 I BILMEZI NE MOGU DA ZABIJU PAR GOLOVA
Braunschweig - Union Berlin 1 @1.70 - Poklon kvota, i prilika da se domacin vrati na prvo mjesto na tabeli.
Rize - Buca zx2 @1.95 - zbroj golova 3 i vise, prvenstveno zbog toga sto su priblizno slicni timovi, pa nece biti taktiziranja.
Cowdenbeath - St.Johnstone 2 @1,40 - Skotski FA cup, cisto sumnjam u neka iznenadjenja, iako nije toliko sigurno, vjerujem u prolaz ovog para.
Kayseri - Kasimpasa pik X @1,55 - Imam neku šuhvu za ove pikove, tako da
Oklahoma - San Antonioz1 @1,85 - zbroj koseva -207,5+ - under, prve dvije ekipe se sastaju, nesto kontam da ce dobra odbrana biti presudna ovdje
Celta - Betis pik X @1.6 - opet ista šuhva
SVE ŠUHVE PROŠLE, SAMO GLUPI TURCI PA DAJ NE MOGU DA VJERUJEM, ULOG 3 I BILMEZI NE MOGU DA ZABIJU PAR GOLOVA

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Milanista92
- Kontakt:
Cekam za 104 KM ... moze misljenje ko prati nba
Gragic under 14,5
B.Griffin under 19,5
STA MISLITE ???
Gragic under 14,5
B.Griffin under 19,5
STA MISLITE ???
bravo...stomaklija je napisao/la:21:00 Reading - Arsenal(zg) (4+) 2,20
--------------------------------------
Ulog: 10KM
Payout: 22KM
- dr.van nostrand
- Kontakt:
15,5 Duncan u BH Play, 17,5 je vec razlika, moguce ali ne smijem nista tvrditi,kavaz_ je napisao/la:Doktore granica je u Premieru 17,5 ili su to oni promijenili u medjuvremenu ? Da li da dodam njega uz ova 2 da probam veceras
Nadam se da prebaci ovih 15p

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Milanista92
- Kontakt:
Gragic under 14,5dr.van nostrand je napisao/la:15,5 Duncan u BH Play, 17,5 je vec razlika, moguce ali ne smijem nista tvrditi,kavaz_ je napisao/la:Doktore granica je u Premieru 17,5 ili su to oni promijenili u medjuvremenu ? Da li da dodam njega uz ova 2 da probam veceras
Nadam se da prebaci ovih 15p
B.Griffin under 19,5
sta mislis za ovu dvojicu ...
Za sutra:

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nadam se da moderatori nece izbrisati ovaj post, a pisem ga zbog sopstvene potrebe da se osvrnem na ovu danasnju izbrisanu raspravu.
Kao prvo, ovaj podforum je sigurno broj jedan sto se kladionicarskih foruma tice u BiH a sigurno je i medju prvih 5 u regionu. Ovo znam po nekim prijateljima iz susjednih zemalja koji ga redovno prate. Moj prijedlog moderatorima i ljudima zaduzenim za ovaj dio foruma, da, u skladu sa reputacijom, ipak uvedu neke promjene i malo osvjeze stvari. Dakle, prema mom prijedlogu, postojale bi 3 glavne teme:
- Ova, koja bi sluzila za postove tipa: Arsenal 1, Chelsea 1, Real1 ..., Cekam Lakerse, misljenja? ,a u isto vrijeme koja bi sluzila kao chat, gdje bi forumasi raspravljali o cemu hoce vezanim za kladionicu;
- Tema Analize , gdje bi dosli do izrazaja ljudi kao sto je dr.van nostrand i jos nekoliko njih, koji se odlikuju odlicnim informacijama vezanim za neke parove i dogadjaje. Dakle, ovdje bi bilo obavezno da se o paru kaze pa bar 3-4 kvalitetne recenice;
- Tema Dobitni listici, gdje bi se vidjeli pobjednici.
Podforum bi izgledao uredno, pregledno i imao bi i vise poklonika nego sada.
Pozdrav!
Kao prvo, ovaj podforum je sigurno broj jedan sto se kladionicarskih foruma tice u BiH a sigurno je i medju prvih 5 u regionu. Ovo znam po nekim prijateljima iz susjednih zemalja koji ga redovno prate. Moj prijedlog moderatorima i ljudima zaduzenim za ovaj dio foruma, da, u skladu sa reputacijom, ipak uvedu neke promjene i malo osvjeze stvari. Dakle, prema mom prijedlogu, postojale bi 3 glavne teme:
- Ova, koja bi sluzila za postove tipa: Arsenal 1, Chelsea 1, Real1 ..., Cekam Lakerse, misljenja? ,a u isto vrijeme koja bi sluzila kao chat, gdje bi forumasi raspravljali o cemu hoce vezanim za kladionicu;
- Tema Analize , gdje bi dosli do izrazaja ljudi kao sto je dr.van nostrand i jos nekoliko njih, koji se odlikuju odlicnim informacijama vezanim za neke parove i dogadjaje. Dakle, ovdje bi bilo obavezno da se o paru kaze pa bar 3-4 kvalitetne recenice;
- Tema Dobitni listici, gdje bi se vidjeli pobjednici.
Podforum bi izgledao uredno, pregledno i imao bi i vise poklonika nego sada.
Pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.