FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

EnZo_85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EnZo_85 » 26 okt 2009, 15:52

Barney Stinson je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:Ovaj gore "škripar" sto zeli da bude veći Hrvat nego Stjepan Mesić, a inače je Bosanac-Hercegovac htio to ili ne upravo je banovan s foruma sportsport.ba. Konacno je banovan s foruma, pa vi samo nastavite s tim nacionalizmom
moze jedno pitanje ako ja napisem da sam hrvat a ti napises da si bosnjak je li to nacionalizam... jer citajuci ove postove gdje god se napise rijec hrvat proglasava se nacionalizmom :D :D
Ovo je tema F.K. Sarajevo i necu da ulazim ni u kakve nacionalne rasprave. Ja nisam ni Bošnjak, ni Hrvat, ni Srbin. Ja sam 100% Bosanac. A bosanac moze biti katolik, musliman, pravoslavac, jevrej itd. Hrvatom, Srbinom, Italijanom, Amerikancem.. mogu smatrat čovjeka koji je rođen u Hrvatskoj, Srbiji, Italiji pa sad primjera radi zivi u BiH. Ako tebi piše u ličnoj karti mjesto rođenja Široki Brijeg koji u BiH, a ti sebe nazivas pripadnikom druge nacije to je neki kompleks.

A sto se tice nacionalizma ako se spomene kao sto rece gore Hrvat, Bošnjak, Srbin ok, al ako na svaki mogući način i u svakom postu neko veliča drugu državu provocirajući ostale, onda je to širenje mrznje na ovom forumu, kao sto je ovaj banovani napisao Bog i Hrvati. Samim tim sto samo kod klubova većinom iz zapadne Hercgovine svaki klub ima predznak "hrvatski" dovoljno govori ko najvise provocira širi nacionalnu netrpeljivost. Ovo je tema
F.K Sarajevo i necu da pravim offtopic i zalazim dublje u politiku pozz svim dobronamjernim ljudima
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

alibi

Post Postao/la alibi » 26 okt 2009, 15:55

300 je napisao/la:ako ne dobiju mladost iz lisnice u zaostaloj tekmi jos vise zaostale nam lige, onda se ne trebaju ni vracati u SA!!!! :evil:
vedran nije uzalud izgubio svoj zivot i najmanje sto mogu je POGINUTI na terenu za toliko zeljenu pobjedu u Vedranovu cast!
sto se tice tekme sa svinjskim ko god je gledao tekmu sve mu je jasno, nazalost sudije ce dobiti max 2 tekme suspenzije, ako i to dobiju :( ili neku jos blazu kaznu :(
surova realnost surove premier lige bih

najvise krivim nasu upravu, jer su oni ti koji moraju obezbjediti posteno i korektno sudjenje nasem voljenom klubu i max se truditi da ko nas ubuduce ovako "zakolje" da mu zagorcaju zivot i da ga protjeraju sa zelenih terena zauvijek!!!!! :evil: :evil: ako hoces posteno sudjenje PRITISAK moras vrsiti na sudije, a nasa uprava ne zna, nece, ne zeli ili se prave jeb..i englezi!!! :evil:
pozdrav svima 8-)
Upravu si glede uprave i **** cale.Zna svaki intervju poceti sa kao JA NIKADA NE KOMENTARISEM SUDJENJE.Pa dragi cala onda ce nas j.e.bati konstantno i suci i svi redom.Vec reci kako jeste pa makar te suspendovali jer ova i ovakva liga zaista nema smisla.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 okt 2009, 16:04

EnZo_85 je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:
EnZo_85 je napisao/la:Ovaj gore "škripar" sto zeli da bude veći Hrvat nego Stjepan Mesić, a inače je Bosanac-Hercegovac htio to ili ne upravo je banovan s foruma sportsport.ba. Konacno je banovan s foruma, pa vi samo nastavite s tim nacionalizmom
moze jedno pitanje ako ja napisem da sam hrvat a ti napises da si bosnjak je li to nacionalizam... jer citajuci ove postove gdje god se napise rijec hrvat proglasava se nacionalizmom :D :D
Ovo je tema F.K. Sarajevo i necu da ulazim ni u kakve nacionalne rasprave. Ja nisam ni Bošnjak, ni Hrvat, ni Srbin. Ja sam 100% Bosanac. A bosanac moze biti katolik, musliman, pravoslavac, jevrej itd. Hrvatom, Srbinom, Italijanom, Amerikancem.. mogu smatrat čovjeka koji je rođen u Hrvatskoj, Srbiji, Italiji pa sad primjera radi zivi u BiH. Ako tebi piše u ličnoj karti mjesto rođenja Široki Brijeg koji u BiH, a ti sebe nazivas pripadnikom druge nacije to je neki kompleks.

A sto se tice nacionalizma ako se spomene kao sto rece gore Hrvat, Bošnjak, Srbin ok, al ako na svaki mogući način i u svakom postu neko veliča drugu državu provocirajući ostale, onda je to širenje mrznje na ovom forumu, kao sto je ovaj banovani napisao Bog i Hrvati. Samim tim sto samo kod klubova većinom iz zapadne Hercgovine svaki klub ima predznak "hrvatski" dovoljno govori ko najvise provocira širi nacionalnu netrpeljivost. Ovo je tema
F.K Sarajevo i necu da pravim offtopic i zalazim dublje u politiku pozz svim dobronamjernim ljudima
Ovaj tvoj post nema nikakve veze sa nazivom teme,da se razumijemo ,ne smao ovaj nego ima ih jos koji su napisani vec od strane vise forumasa,da nebi sve to brisao sada,zamolio bih vas da krenemo dalje bez rasprave,zbog koje je ovaj post i izbrisan.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

alibi

Post Postao/la alibi » 26 okt 2009, 16:42

The Game je napisao/la:Mislim da je sad u petak idealan momenat da Horde ponovo pocnu navijati za Bosnu, a naravno i da j.ebemu mamu ovim sto ce doc odozdo (mislim na igrace), svejedno ista su to vnago
LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.Ko hoce nek ide ali...........

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 okt 2009, 16:44

alibi je napisao/la:
The Game je napisao/la:Mislim da je sad u petak idealan momenat da Horde ponovo pocnu navijati za Bosnu, a naravno i da j.ebemu mamu ovim sto ce doc odozdo (mislim na igrace), svejedno ista su to vnago
LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.Ko hoce nek ide ali...........
Ma onako da im ebemo majku, ja bi svakako isao jer volim i Bosnu i kosarku

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 26 okt 2009, 16:46

Ma taj klub Siroki je maleni klubic bijedan vrhunac prolazak pretkola protiv nekih amatera a Zrinjski od Dudelangea ispada haha i oni se porede sa gigantima! Kako su nastali tako ce i nestati jer nemaju 2 navijaca bijednici u svom gradu bjeze od HZ i pise ovom opet ce stati haha sto niste stali nego ste bjezali misevi i dole smo vam dali batine! I jos nesto nek se nasi timovi odvoje i cao pa nek ovi njihovigiganti Posusje,Orasje,Zrinjski i listica igraju medju sobom bila bi posjeta 10 ljudi po utakmici, i onda neki play of angazovat strane sudije pa da vidimo nek se odvoje i nek igraju medju sobom posto su prejaki hahah bile bi strasne posjete da im nije nas nebi imali koga da gledaju!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 okt 2009, 17:50

avenija je napisao/la: ma vi da ste svjetski prvaci imate tu poganost skutorsku koja je nastajala godinama po pecinama hercegovine..
ADMINISTRATORI, gdje su kazne za ovakva pisanja i gluposti???

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 okt 2009, 17:55

Marin je napisao/la:
avenija je napisao/la: ma vi da ste svjetski prvaci imate tu poganost skutorsku koja je nastajala godinama po pecinama hercegovine..
Istina boli ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 okt 2009, 17:57

Marin je napisao/la:
jos bi i pravdu da ganjas ?

slika

nemoj druze ...evo ti argument odmah
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 26 okt 2009, 18:05

avenija je napisao/la:
Marin je napisao/la:

slika

A gdje je ovo napisano?

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 okt 2009, 18:10

r0djeni je napisao/la:
avenija je napisao/la:

slika

A gdje je ovo napisano?
Napisali njihovi rukometasi, ne znam jesu li seniori ili juniori na nekom gostovanju, Zavidovici ja mislim

alibi

Post Postao/la alibi » 26 okt 2009, 18:26

avenija je napisao/la:
Marin je napisao/la:

slika

Jadno da jadnije ne moze biti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 18:31

Marin je napisao/la:
Ko o cemu -vojnik o skracenju a kurava o postenju :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 okt 2009, 18:35

Šta si mi time ti dokazao??? Osim da genraliziraš i pokazuješ svoju mržnju pa ti ovi slučajevi legnu kao budali šamar!
Je li vidio netko da su napisali, ja samo znam da nisu ultrasi 100% jer nisu ni bili tu. Još je vijest iz Avaza pa me nebi čudilo da je netko to i namjerno napisao.
FTV izvještava da je sudce u Posušju napala publika, zaštitari, igrači,a u biti ih napala 4 igrača. Ne branim postupke igrača ali se radi o istom, tendencioznom i skandaloznom izvještavanju sa očitim ciljem izazivanja još većih tenzija i nereda.
Eno i danas u Sarajevo netko ubijen. Još malo pa će biti prosjek jedan ubijen svako sedam dana, pa se ni približno nije digla buka kao nakon onih sranja u ŠB.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 okt 2009, 18:38

Marin je napisao/la:Šta si mi time ti dokazao??? Osim da genraliziraš i pokazuješ svoju mržnju pa ti ovi slučajevi legnu kao budali šamar!
Je li vidio netko da su napisali, ja samo znam da nisu ultrasi 100% jer nisu ni bili tu. Još je vijest iz Avaza pa me nebi čudilo da je netko to i namjerno napisao.
FTV izvještava da je sudce u Posušju napala publika, zaštitari, igrači,a u biti ih napala 4 igrača. Ne branim postupke igrača ali se radi o istom, tendencioznom i skandaloznom izvještavanju sa očitim ciljem izazivanja još većih tenzija i nereda.
Eno i danas u Sarajevo netko ubijen. Još malo pa će biti prosjek jedan ubijen svako sedam dana, pa se ni približno nije digla buka kao nakon onih Sranja u ŠB:
marine ne lupetaj.. avaz ne volim licno ali ne namjesta kao vasi mediji.... nadam se da ti je poznata slika gdje su navijacima sarajeva montirani pistolji u rukama... ti marine ne vidis dalje od svog nosa...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 okt 2009, 18:45

Slušaj , ja sam ranije napisao da ne volim ni Večernjak ni Avaz jer su to političke novine i da im ni rezultate ne vjerujem kad napišu,a ne nešto drugo. Opet ti sa vaši i naši!??!
A to za montiranje pištolja ne znam, samo znam da je netko ranio čovjeka, mještanina u ŠB propucavši ga kroz obje noge ispred njegove kuće. Mislim da se to ne može sa pištoljem iz photoshopa, šta ti misliš?

Uostalom, koliko je puta netko prešarao npr. tuđi grafit pa se potpiše sa HZ ili TM, a ovi negiraju jer nemaju veze sa tim? Zar je nemoguće da se to i ovdje desilo???
Ja znam ,da vi vidite Ultrase i manje-više sve Hrvate na isti način ali ja će napisati šta mislim, svidjelo se to nekome ili ne!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 26 okt 2009, 18:55

E ovako ultrasi instant navijaci vas drot na tekmi kaze kad je nas sluso Ultrasi su nikakvi navijaci svojim usima cuo moze neko ovo potvrditi! Pjevali ustaske pjesme protiv turaka bla blča mi i pored svega nikakve nacionalisticke pjesme nismo pjevali nit posvali ustase,hrvate ili sat ja znam i time samo pokazujemo velicinu nema veze doce to sve na svoje!A za ove pistolje Marine imas fotomontaze sta su sve spremni da rade a ti mi pokazi i dokazi da smo imali pistolj recu ti odma javno da si upravu i da smo mi **** najveca na svijetu ako mi to dokazes a ne da se sluzite ovakvim jadnim radnjama da bi nas svi zamrzili i dokazali na silu neku da smo mi neki teroristi a ne navijaci koji zive za svoj klub i koji ga bodre svaku tekmu bez izljeva mrznje prema hrvatima i srbima!A spominjs ubistva Sarajevu kakve veze to ima pricamo o ubistvu na fudbalskim terenima ovdje se ubijaju ljudi sve to stoji al nikad nikom nije dlaka sa glave falila kad dodje da se gleda tekma od nase murije!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 okt 2009, 19:07

Ja u klin ti u ploču! Nema smisla raspravljati ali nisi mi rekao čime je priostrijeljen Zadro iz ŠB?
Ja sam bio na stajanju i znam da Ultrasi ni jednoim nisu spominjali nikave turke,a ti vjeruje šta god hoćeš. Pa hebem mu mater bio je prijenos na televiziji valjda je još netko čuo osim tog drota!
I vi uveliko mješte nacionalizam sa politikom tj. mišljenjhem o političkoj situaciji u državi.
Hajde zdravo sad, ovo nema smisla.

Tropik
Kontakt:

Post Postao/la Tropik » 26 okt 2009, 19:07

aha cuo sma i ja i jso kad je reko ovi ultrasi su bas smijesna skupina :lol: :lol: :lol:

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 26 okt 2009, 19:09

Kao prvo spominjali ste turke imate neki kompleks od njih samo problem je sto mi nismo turci svi su culi culo se i na tv poslacu ti link, a i svi su vidjeli i na tv kako se navija nebrini vidio si i ti!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Google Adsense [Bot], perodeformero, pjankesarajevo, rimljanin90, Seipronto, Varijantas8 i 105 gostiju.