Polako, gušiš ga. Čovjek mora "probaviti" sve te informacije, a ti ga već uništavaš.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zašto je ovaj D1OS uvijek ovako bezobrazan
Polako, gušiš ga. Čovjek mora "probaviti" sve te informacije, a ti ga već uništavaš.
Ti mu lijepo kažeš da je CR igrač koji ganja statistiku( ja da sam igrač isto bi je ganjao), on kaže da nisi u pravu i izbaci ti statistiku koja njega samog demantuje....Malterego je napisao/la:Pa od 50 rečenica, ta je najbitnija.Ja volim nogomet, ti statitiku.Dosta od mene prika , bacio si me na koljena svojim argumentima.Idem zagrlit svog medu i utonut u lagani san.D10S je napisao/la: Al je bitno da si ti od 50 recenica izvukao jednu potpuno nevezanu za raspravu i tog se uhvatio ko pijan plota.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:Ti mu lijepo kažeš da je CR igrač koji ganja statistiku( ja da sam igrač isto bi je ganjao), on kaže da nisi u pravu i izbaci ti statistiku koja njega samog demantuje....Malterego je napisao/la:Pa od 50 rečenica, ta je najbitnija.Ja volim nogomet, ti statitiku.Dosta od mene prika , bacio si me na koljena svojim argumentima.Idem zagrlit svog medu i utonut u lagani san.D10S je napisao/la: Al je bitno da si ti od 50 recenica izvukao jednu potpuno nevezanu za raspravu i tog se uhvatio ko pijan plota.
Mozda momak nema vremena k'o ti Portillo pa da po citav dan brani Real i Ronalda.
Covjek je napisao istinu koja te pogodila, a ti se uhvatio Ronalda.
Msm, opet ubijas argumentima.
Covjek je napisao istinu koja te pogodila, a ti se uhvatio Ronalda.
Msm, opet ubijas argumentima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ronaldu se mogu prigovoriti neke stvari kao npr. da se previse oslanja na pomoc sudija ili da mu nije mrsko pasti u bilo kojem trenutku, ali to je jedan od igraca koji najpostenije i najkrvavije zaradjuje svoju platu. Mozda on na kraju krajeva i nije toliko vezan za Real, ali na terenu se ponasa profesionalno i nema sumnje da u svakom trenutku provedenom na terenu daje sve od sebe da doprinese ekipi i rezultatima.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
E prateci komentare i graficke analize Salgada i ostalih sinoc na Al Jeziri - ljudi se u potpunosti slazu da je za drugi primljeni gol Reala jedini krivac C.Ronaldo koji se u momentu leta lopte odmakao od igraca koji je tu loptu spustio iza Ikerovih ledza. Jel i to laz ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Real osvaja Primeru ! al svake prestupneeeeeee.
-13 na kraju nećete ni u LP koliko ste loša ekipa ustvari uvijek ste bili loša ekipa prošle godine vam sudije navukle ligu sad plačete što ne mogu i ove.
-13 -13 -13 -13 -13 -13
-13 na kraju nećete ni u LP koliko ste loša ekipa ustvari uvijek ste bili loša ekipa prošle godine vam sudije navukle ligu sad plačete što ne mogu i ove.
-13 -13 -13 -13 -13 -13
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
32 - 21.Vandelanoitte je napisao/la:Real osvaja Primeru ! al svake prestupneeeeeee.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Pa ne postoji primera 120 g.
Najvise domacih prvenstava na kontinentu, jedino Ajax blizu.
Perez odgovorio Mourinhu na izjavu da je liga skoro izgubljena u stilu "Jedan od principa Real Madrida je da nikada ne odustaje bez obzira kakva je prepreka pred 'njim' ".
Takodjer, odrzana je i Bozicna vecera i neka akcija za djecu:
Portugalski klan:

Argentinski sto':

Spanski skup:

Pokret nesvrstanih:

Takodjer, odrzana je i Bozicna vecera i neka akcija za djecu:
Portugalski klan:

Argentinski sto':

Spanski skup:

Pokret nesvrstanih:

Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
ZAr je Begic Portugalac
a Chacho Rodiguez Argentinac ?
a Chacho Rodiguez Argentinac ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Svaka čast imate najviše otetih titula na svijetu.Sve je to Mladen Marić lijepo objasnio pa igračima Barce je bila smrtna kazna određena ako osvoje prvenstvo mene bi bilo stid navijat za Real.L_blancos je napisao/la:Pa ne postoji primera 120 g.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Hvala generalu Francu sto je izgradio Nou Camp.Vandelanoitte je napisao/la: Svaka čast imate najviše otetih titula na svijetu.Sve je to Mladen Marić lijepo objasnio pa igračima Barce je bila smrtna kazna određena ako osvoje prvenstvo mene bi bilo stid navijat za Real.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Odakle izviru..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hahaha, Mladen Maric
, pa njegova ciljana grupacija gledatelja su ovce, jer samo njima moze prodavati onakve priloge.
@Raul
Nisu mi toliko poznate ostale face, ne pratim puno kosarku, ali evo sad kada bolje pogledam, bome Begic, vidi se taj balkanski inteligentni pogled
A sto se tice tog' "ćaće" za argentinskim stolom na prvu sam pomislio da im je Metzelder dosao u posjetu.

@Raul
Nisu mi toliko poznate ostale face, ne pratim puno kosarku, ali evo sad kada bolje pogledam, bome Begic, vidi se taj balkanski inteligentni pogled
A sto se tice tog' "ćaće" za argentinskim stolom na prvu sam pomislio da im je Metzelder dosao u posjetu.

Zadnja izmjena: iDon, dana/u 17 dec 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Morihno bi trebao probati slijedece, dok god nema Benzeme i Higuaina:
Di Maria- Ozil - Kaka
-------Ronaldo--------
Di Maria- Ozil - Kaka
-------Ronaldo--------
- tyler durden
- Kontakt:
E ako je Mladen Maric rekao, onda vrijedi. Cuj Mladen Maric hahahah, ko je Mladen Maric? Paralele? hahahahaVandelanoitte je napisao/la:Svaka čast imate najviše otetih titula na svijetu.Sve je to Mladen Marić lijepo objasnio pa igračima Barce je bila smrtna kazna određena ako osvoje prvenstvo mene bi bilo stid navijat za Real.L_blancos je napisao/la:Pa ne postoji primera 120 g.
Ukradene da 
Nema potrebe dalje da citiras ni mene a vjerujem ni nikog na ovoj temi osim bparene, nece te niko ozbiljno shvatiti .
Vidi klanova po tim slikama, svaka nacija posjeduje jedan stol. Ala se to meni i ne svidja.
Nema potrebe dalje da citiras ni mene a vjerujem ni nikog na ovoj temi osim bparene, nece te niko ozbiljno shvatiti .
Vidi klanova po tim slikama, svaka nacija posjeduje jedan stol. Ala se to meni i ne svidja.
Ma Mourinho mora ostati jos par godina, a ne do kraja sezone. Volio bih vidjeti hoce li mu djeparosi pjevati na nou campu u el-calsicu ostani Mourinho, mi te volimo...pri ganjanju rezultataRaul_64 je napisao/la:Ma Mourinho mora ostati ako hocemo napraviti ista u ovoj sezoni..
a na kraju godine sumirati stvari i vidjeti kako dalje
ako donese LP kupio si je ogroman kredit
al bit ce bitna igra u nastavku sezone jer ovo do sada je bilo negledljivo..
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Mladen Marić?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.