Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKC1932
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 22:27

Zašto je ovaj D1OS uvijek ovako bezobrazan :mrgreen:

Polako, gušiš ga. Čovjek mora "probaviti" sve te informacije, a ti ga već uništavaš.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 dec 2012, 22:31

Malterego je napisao/la:
D10S je napisao/la: Al je bitno da si ti od 50 recenica izvukao jednu potpuno nevezanu za raspravu i tog se uhvatio ko pijan plota.
Pa od 50 rečenica, ta je najbitnija.Ja volim nogomet, ti statitiku.Dosta od mene prika , bacio si me na koljena svojim argumentima.Idem zagrlit svog medu i utonut u lagani san.
Ti mu lijepo kažeš da je CR igrač koji ganja statistiku( ja da sam igrač isto bi je ganjao), on kaže da nisi u pravu i izbaci ti statistiku koja njega samog demantuje.... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 22:32

DANTES je napisao/la:
Malterego je napisao/la:
D10S je napisao/la: Al je bitno da si ti od 50 recenica izvukao jednu potpuno nevezanu za raspravu i tog se uhvatio ko pijan plota.
Pa od 50 rečenica, ta je najbitnija.Ja volim nogomet, ti statitiku.Dosta od mene prika , bacio si me na koljena svojim argumentima.Idem zagrlit svog medu i utonut u lagani san.
Ti mu lijepo kažeš da je CR igrač koji ganja statistiku( ja da sam igrač isto bi je ganjao), on kaže da nisi u pravu i izbaci ti statistiku koja njega samog demantuje.... :mrgreen:
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 dec 2012, 22:32

Mozda momak nema vremena k'o ti Portillo pa da po citav dan brani Real i Ronalda.
Covjek je napisao istinu koja te pogodila, a ti se uhvatio Ronalda.
Msm, opet ubijas argumentima. :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 17 dec 2012, 22:38

Ronaldu se mogu prigovoriti neke stvari kao npr. da se previse oslanja na pomoc sudija ili da mu nije mrsko pasti u bilo kojem trenutku, ali to je jedan od igraca koji najpostenije i najkrvavije zaradjuje svoju platu. Mozda on na kraju krajeva i nije toliko vezan za Real, ali na terenu se ponasa profesionalno i nema sumnje da u svakom trenutku provedenom na terenu daje sve od sebe da doprinese ekipi i rezultatima.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 dec 2012, 22:47

E prateci komentare i graficke analize Salgada i ostalih sinoc na Al Jeziri - ljudi se u potpunosti slazu da je za drugi primljeni gol Reala jedini krivac C.Ronaldo koji se u momentu leta lopte odmakao od igraca koji je tu loptu spustio iza Ikerovih ledza. Jel i to laz ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 17 dec 2012, 22:51

Real osvaja Primeru ! al svake prestupneeeeeee.

-13 na kraju nećete ni u LP koliko ste loša ekipa ustvari uvijek ste bili loša ekipa prošle godine vam sudije navukle ligu sad plačete što ne mogu i ove.
-13 -13 -13 -13 -13 -13
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 22:55

Vandelanoitte je napisao/la:Real osvaja Primeru ! al svake prestupneeeeeee.
32 - 21.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 dec 2012, 22:59

Pa ne postoji primera 120 g.
Najvise domacih prvenstava na kontinentu, jedino Ajax blizu.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 17 dec 2012, 23:01

Perez odgovorio Mourinhu na izjavu da je liga skoro izgubljena u stilu "Jedan od principa Real Madrida je da nikada ne odustaje bez obzira kakva je prepreka pred 'njim' ".

Takodjer, odrzana je i Bozicna vecera i neka akcija za djecu:

Portugalski klan:
slika

Argentinski sto':
slika

Spanski skup:
slika

Pokret nesvrstanih:

slika
slika
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 dec 2012, 23:02

ZAr je Begic Portugalac
a Chacho Rodiguez Argentinac ? :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 17 dec 2012, 23:07

L_blancos je napisao/la:Pa ne postoji primera 120 g.
Svaka čast imate najviše otetih titula na svijetu.Sve je to Mladen Marić lijepo objasnio pa igračima Barce je bila smrtna kazna određena ako osvoje prvenstvo mene bi bilo stid navijat za Real.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 dec 2012, 23:11

Vandelanoitte je napisao/la: Svaka čast imate najviše otetih titula na svijetu.Sve je to Mladen Marić lijepo objasnio pa igračima Barce je bila smrtna kazna određena ako osvoje prvenstvo mene bi bilo stid navijat za Real.
Hvala generalu Francu sto je izgradio Nou Camp.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 dec 2012, 23:12

Odakle izviru..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 17 dec 2012, 23:13

Hahaha, Mladen Maric :lol: , pa njegova ciljana grupacija gledatelja su ovce, jer samo njima moze prodavati onakve priloge.

@Raul

Nisu mi toliko poznate ostale face, ne pratim puno kosarku, ali evo sad kada bolje pogledam, bome Begic, vidi se taj balkanski inteligentni pogled :mrgreen:

A sto se tice tog' "ćaće" za argentinskim stolom na prvu sam pomislio da im je Metzelder dosao u posjetu.

slika
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 17 dec 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 dec 2012, 23:14

Morihno bi trebao probati slijedece, dok god nema Benzeme i Higuaina:

Di Maria- Ozil - Kaka
-------Ronaldo--------

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 17 dec 2012, 23:14

Vandelanoitte je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Pa ne postoji primera 120 g.
Svaka čast imate najviše otetih titula na svijetu.Sve je to Mladen Marić lijepo objasnio pa igračima Barce je bila smrtna kazna određena ako osvoje prvenstvo mene bi bilo stid navijat za Real.
E ako je Mladen Maric rekao, onda vrijedi. Cuj Mladen Maric hahahah, ko je Mladen Maric? Paralele? hahahaha :lol:

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 dec 2012, 23:17

Ukradene da :D
Nema potrebe dalje da citiras ni mene a vjerujem ni nikog na ovoj temi osim bparene, nece te niko ozbiljno shvatiti . :D

Vidi klanova po tim slikama, svaka nacija posjeduje jedan stol. Ala se to meni i ne svidja.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 dec 2012, 23:22

Raul_64 je napisao/la:Ma Mourinho mora ostati ako hocemo napraviti ista u ovoj sezoni..
a na kraju godine sumirati stvari i vidjeti kako dalje
ako donese LP kupio si je ogroman kredit

al bit ce bitna igra u nastavku sezone jer ovo do sada je bilo negledljivo..
Ma Mourinho mora ostati jos par godina, a ne do kraja sezone. Volio bih vidjeti hoce li mu djeparosi pjevati na nou campu u el-calsicu ostani Mourinho, mi te volimo...pri ganjanju rezultata :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 17 dec 2012, 23:25

Mladen Marić?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.