Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jbo te ona odbrana te jbo, godinu dana čovjek stoji i niko ga ne čuva.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj ne bi se on zvao Arsene Wenger da ne usere nesto, al ono bas bas bas, ne kontam gdje su izmjene ?????????????????????
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Evo im iskustva. 4:2 je sad Oba gola Gibbsova. Walcott - prodaj ga Arsene molim te.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Neutralan88
- Kontakt:
ipak evo 2:5
no sikiriki ba idete na 4 mjesto i liga prvaka
no sikiriki ba idete na 4 mjesto i liga prvaka
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Razocaran sam. Naravno primljenim golovima. I dalje smatram da Cazorla nije za playa, najbolja situacija kad mu Ox uzima loptu i suta. A da mu nije ovaj bi je jos bar 20 sekundi drzao u nogama i ovi bi se vratili.
Walcott dao gol, ali promasio bar 2 gola, bar, imao je jos koju dobru sansu, ali hajd necu sad pretjerivati.
Coquelin mora igrati, kako covjek igra na DMF; a kako samo igra naprijed, bice od njeg veliki igrac, ako Wenger mu da sanse, a ne znam zasto mu ne daje pa jedan Song je dobijao vise sansi.
I Jack je jednom ili dva puta usrao, sutaj covjece niko ti ne brani, trebao je ono kad je krenuo u dribling opaliti pa sta bude.
Gibbs 4 asistencije veceras, ali opet dobar je bio.
Sagna los, mislim solidan, ali navikao me na bolje tako da
Vermaelen dobra utakmica, Per opada pomalo u formi.
Walcott dao gol, ali promasio bar 2 gola, bar, imao je jos koju dobru sansu, ali hajd necu sad pretjerivati.
Coquelin mora igrati, kako covjek igra na DMF; a kako samo igra naprijed, bice od njeg veliki igrac, ako Wenger mu da sanse, a ne znam zasto mu ne daje pa jedan Song je dobijao vise sansi.
I Jack je jednom ili dva puta usrao, sutaj covjece niko ti ne brani, trebao je ono kad je krenuo u dribling opaliti pa sta bude.
Gibbs 4 asistencije veceras, ali opet dobar je bio.
Sagna los, mislim solidan, ali navikao me na bolje tako da
Vermaelen dobra utakmica, Per opada pomalo u formi.
Celik!3,2,2.
Odlicno! Igrali smo okomito prema golu i nije bilo puno onog dosadnog dodavanja Artete sa stoperima. Lukas i Santi najbolji danas, a ni TV5 nije bio los. Gibbs je usro i sefa zbog onog prvog primljenog gola.
Zadovoljan sam da nije bilo onog ne potrebnog opuštanja,bio bi prejako al i ovako nije loše,mislim da imamo dovoljnu širinu na klupi da preživimo ovo praznično ludilo kod Engleza i da izvučemo maximum u naredne 4 tekme....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Gdje ti nadje 4 asistencije kod Gibbsa??
Zar jos koga nerviraju duge lopte kapitena prema napadacu/krilima? Vidi dusmana, odma se nasli javljat lafo najslabija ekipa Reading ofo ono. A taj isti reading uvalio 3 komada Utd-u.
Meni se svidja ona prvobitna postava, strasno su igrali, a i strasne akcije su pravili, jbg opustili se malo primili golove, po meni Mertesacker snosi odgovornosti za oba, al nije samo njegova krivica, jbg jeste da je reding, al uzivao sam gledajuci akcije i kontre, jedna od ljepsih utakmica ove sezone
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa dvije za nase golove(ako je onaj komentator upravu) i 2 za njihove golove, tj. ono dodavanje i sranje kod ofsajda.Profesor je napisao/la:Gdje ti nadje 4 asistencije kod Gibbsa??Zar jos koga nerviraju duge lopte kapitena prema napadacu/krilima? Vidi dusmana, odma se nasli javljat lafo najslabija ekipa Reading ofo ono. A taj isti reading uvalio 3 komada Utd-u.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Vojčeh - nije bogzna šta danas, prima golove kako stigne, treba nam bolji golman
Sagna - prosječna utakmica
Mertesacker - Solidno
Vermaelen - prosječno
Gibbs - prvo poluvrijeme doktor ko A. Cole, drugo tragično ko Santos
Arteta - nit smrdi nit miriše danas
Jackie - zmajček, sjajno odigrano, par odličnih lopti prema naprijed, preuzimanje odgovornosti na sebe i velika borba i zalaganje na sredini terena
Cazorla - doktorski, motm definitivno
OX - ispočetka jako dobar, kasnije jako loš
Podolski - njegova najbolja utakmica u dresu Arsenala, dominirao
Walcott - i dalje levatine ali treba mu pruziti priliku jos par puta u napadu, trebao je danas zabiti makar još jedan
Kokolan - naš najbolji zadnji vezni, predviđam mu sjajnu budućnost, zaslužio da se nadje u prvih XI ispred Artete
Giroud - premalo igrao da bi ga ocijenio, ipak propustio jednu finu priliku
Ramsey - komedija i tragedija u jednom igraču.
Lijepo odigrana utakmica gdje smo pametno koristili naša krila i bekove ubacujući lopte za napadače i veznjake koji su se jako često ubacivali iz drugog plana. Ipak igrali smo protiv najlošije ekipe tako da uopšte nisam impresioniran ovom pobjedom. Tek protiv Wigana vidjet ćemo da li popravljamo formu ili je opet sve isto.
Sagna - prosječna utakmica
Mertesacker - Solidno
Vermaelen - prosječno
Gibbs - prvo poluvrijeme doktor ko A. Cole, drugo tragično ko Santos
Arteta - nit smrdi nit miriše danas
Jackie - zmajček, sjajno odigrano, par odličnih lopti prema naprijed, preuzimanje odgovornosti na sebe i velika borba i zalaganje na sredini terena
Cazorla - doktorski, motm definitivno
OX - ispočetka jako dobar, kasnije jako loš
Podolski - njegova najbolja utakmica u dresu Arsenala, dominirao
Walcott - i dalje levatine ali treba mu pruziti priliku jos par puta u napadu, trebao je danas zabiti makar još jedan
Kokolan - naš najbolji zadnji vezni, predviđam mu sjajnu budućnost, zaslužio da se nadje u prvih XI ispred Artete
Giroud - premalo igrao da bi ga ocijenio, ipak propustio jednu finu priliku
Ramsey - komedija i tragedija u jednom igraču.
Lijepo odigrana utakmica gdje smo pametno koristili naša krila i bekove ubacujući lopte za napadače i veznjake koji su se jako često ubacivali iz drugog plana. Ipak igrali smo protiv najlošije ekipe tako da uopšte nisam impresioniran ovom pobjedom. Tek protiv Wigana vidjet ćemo da li popravljamo formu ili je opet sve isto.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nesta se kapiten i Sagna zakacili na kraju utakmice
Dobar mec..odmah po prvih 10 min sam imao nekakav filing da bi mogli ovo lako dobiti..
Da nije Federico onoliko branio bilo bi jos vise za Arsenal, Walcott stvarno prestrasen, treba covjek stravu saliti pa onda doc da igra lopte..Podolski svaka cast, Wilshere odlicno igrao, ali moze bolje uvijek
, Cazorla u svom stilu, samo mi fale oni sutevi ko iz Malage :S :O
Dovesti jos 1 napadaca u Januaru i zadnjeg veznog u ocekivanja da Jackie i Santi budu igrali dobro.
Da nije Federico onoliko branio bilo bi jos vise za Arsenal, Walcott stvarno prestrasen, treba covjek stravu saliti pa onda doc da igra lopte..Podolski svaka cast, Wilshere odlicno igrao, ali moze bolje uvijek
Dovesti jos 1 napadaca u Januaru i zadnjeg veznog u ocekivanja da Jackie i Santi budu igrali dobro.
@Marshal sve je dobro osim to za Woju,Ove sezone je fenomenalan, ovu utakmicu nije nešto al ne treba nam novi golman....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Arteta je bas dobro odigro nije imao gresaka a ubijao je dugim pasovima u prvom poluvremenu, vukao je loptu naprijed, a i imao je kome dodavati za razliku od proslih utakmica
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Ajde da se i ja takvog sistema ocjenjivanja poslužim jednom.
Szczesny: Jedan ispad, bez posljedica. Golovi nisu njegova krivica. Prolazna, al' ništa više.
Sagna: Nigdje ga nije bilo u napadu, u odbrani je nešto k'o i radio. Dva minus. Odgovaraće sledeću utakmicu da odbrani prolaznu ocjenu.
Mertesacker: Prosječna utakmica, meni ne tako dobar kao u nekim prijašnjim utakmicama.
Vermaelen: Meni bio najbolji od četri igrača pozadi. Al' i dalje dvojka.
Gibbs: Pao na popravni. Ima sledeći vikend novi rok. Vidjećemo šta će biti.
Arteta: Meni fina utakmica, posebno ofanzivno. Daleko od vrhunskog. Trojka.
Wilshere: Borbeno do bola, defanzivno odlično. U napadu nešto i vezao, čuvao loptu, širio igru. Ok, može tri minus.
Cazorla: Njegova najbolja utakmica dosada, ali je i fulao nekoliko prilika. Četri minus.
Podolski: Njegova najbolja utakmica do sada. Četri minus.
Walcott: Promašio sve što se dalo promašiti samo da bi dao onaj jedan gol. Igrao na ekipnu štetu. Dosta vremena se nije ni vidio. Tri mu je dosta.
Coquelin, Ramsey i Giroud: bez nekih posebnih uloga. Dva plus.
Za peticu zna samo onaj gor'. A za četvorku ja - profesor, Santi i Podolski, al' je Lukasu i Santiju minus, jer ipak ne znaju k'o ja.
Nisam zadovoljan sa dva primljena gola. Bolji mi je rezultat 3-0 nego 5-2.
Szczesny: Jedan ispad, bez posljedica. Golovi nisu njegova krivica. Prolazna, al' ništa više.
Sagna: Nigdje ga nije bilo u napadu, u odbrani je nešto k'o i radio. Dva minus. Odgovaraće sledeću utakmicu da odbrani prolaznu ocjenu.
Mertesacker: Prosječna utakmica, meni ne tako dobar kao u nekim prijašnjim utakmicama.
Vermaelen: Meni bio najbolji od četri igrača pozadi. Al' i dalje dvojka.
Gibbs: Pao na popravni. Ima sledeći vikend novi rok. Vidjećemo šta će biti.
Arteta: Meni fina utakmica, posebno ofanzivno. Daleko od vrhunskog. Trojka.
Wilshere: Borbeno do bola, defanzivno odlično. U napadu nešto i vezao, čuvao loptu, širio igru. Ok, može tri minus.
Cazorla: Njegova najbolja utakmica dosada, ali je i fulao nekoliko prilika. Četri minus.
Podolski: Njegova najbolja utakmica do sada. Četri minus.
Walcott: Promašio sve što se dalo promašiti samo da bi dao onaj jedan gol. Igrao na ekipnu štetu. Dosta vremena se nije ni vidio. Tri mu je dosta.
Coquelin, Ramsey i Giroud: bez nekih posebnih uloga. Dva plus.
Za peticu zna samo onaj gor'. A za četvorku ja - profesor, Santi i Podolski, al' je Lukasu i Santiju minus, jer ipak ne znaju k'o ja.
Nisam zadovoljan sa dva primljena gola. Bolji mi je rezultat 3-0 nego 5-2.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 17 dec 2012, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Sa ovom pobjedom smo stigli do 5. mjesta sa 27 bodova. Isto toliko imaju Everton i WBA ali gol razlika je na nasoj strani. Pred nama su kokoške yidsi sa 29 i Chelsea sa isto toliko bodova (utakmica manje). Sljedeca tekma je sa Wiganom (sub, 13:45). Nadajmo se da dolaze bolji dani za Arsenal.
In Wenger we trust!
Fak ramiz, santos i gervinho
COYG!
In Wenger we trust!
Fak ramiz, santos i gervinho
COYG!
za 50 KM me sjeba to što je Giroud ušo na kraju utakmice ,ja stavio da će dat gol
al sve u svemu zadovoljan sam
-
arminarsenal
- Kontakt:
Mene Deportivo 85 KM,idioti fulili 217 zicera,ja ih vadim iz opasne zone,oni nece da izadju ccc hahaRosicky je napisao/la:za 50 KM me sjeba to što je Giroud ušo na kraju utakmice ,ja stavio da će dat gol![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.