Ma kolega tvoj , ma znas gaFKKC1932 je napisao/la:Mladen Marić?
imao nervni slom 11.09.2001

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma kolega tvoj , ma znas gaFKKC1932 je napisao/la:Mladen Marić?

Malterego je napisao/la:Kakvi smo mi paćenici , mi navijači Reala.![]()
Zašto branite Mourinha , kad mu je čitava momčad van forme.Normalno da je on kriv za ovih minus 13 bodova.
Kmečite na sudije , a kad se nama svira penal vs Levante koji blago rečeno je napravljen na 2 metra od 16terca.
Kad naši igrači daju golove iz ofsajda , i ostala sranja.Tad se šuti i čeka kad će se Barca dati gol iz dvomilimetarskog ofsajda pa da možemo pričati o tome 77 dana.
Mourinho je kriv što mi kad gubimo , kratorsku palicu prepuštamo Pepeu , koji dugom loptom ne može pogoditi zgradu a kamoli igrača.On je kriv što primamo toliko golova iz prekida , što nam svaki tim može zabiti kad hoće gol.Stvar je taktike i uigranosti , a imao je dvije godine za to i nije uspio(pričam o ovoj sezoni).Madrid je preveliki zalogaj za njega.
Pa čovječe mi smo sebi dozvolili da protiv Vallodolida zadnjih 15ak minuta krademo vrijeme , premještamo kamermanske opreme samo da bi isčupali 3 boda.I vama je opet Mou dobar i nije do njega.
A ne nadam se boljem dok nas predvodi čovjek koji igra za ličnu statistiku , i kome je jedini cilj stići Messija po golovima.Lijepo ga dati šejkovima i počet igrat igru koja je nekad krasila Madridski tim.Sad smo jad , čemer, tuga i sve ostalo.Kad gubimo , izvuci nekog iz odbrane i nakamaraj ofanzivce.Ubaci Modrića,Kaku , Callejona stavi na lijevi bek.Nikakvog sistema igre , nikakve ideje.Samo nabijanje lopte.pisao bi danima ali mi se neda stvarno.
Ne vidite neke tako očite stvari.
Ma rekoh, po čemu je moj kolega relevantan, dakako da znam o kome se radiRaul_64 je napisao/la:Ma kolega tvoj , ma znas gaFKKC1932 je napisao/la:Mladen Marić?
imao nervni slom 11.09.2001

Samo bez HiddinkaL_blancos je napisao/la:Moji tipovi od tih dole su : Zidane, Karanka, Hiddink, Torril.
Ne bi on nikad prihvatio da ponovo trenira klub. Pogotovo ne dok je Cvjetko predsjednik.iDon je napisao/la:Ima tu dobrih kandidata, ali nema dvojbe da bi najsretniji bio kada bi se vratio señor Vicente "Šuma".
Nema potrebe da i ovdje pocinjemo.D10S je napisao/la:Jel' i ja moram svog rec?
Benitez je za Narkomana doktor nauka.M4kaveli je napisao/la:Guardiola slobodan a oni biraju izmedju ovih kvazi-strucnjaka.![]()
FKKC1932 je napisao/la:Ovi hohštapleri a la el bi džej em vi pi i iDon toliko žele odlazak Mourinha ovdje pred nama da to nije normalno, iako svi znamo da je i za njih Mourinho jedan i jedini. Jednostavno se ne mogu pomiriti sa činjenicom da će Posebni ostati u Real Madridu i nakon ljeta bez obzira na ove sudijske rezultate koji su produkt Platinijevog dekreta. A to je jasno i Perezu koji je za javno iznošenje podrške Mourinhu dobio aplauz dvije hiljade i još nekoliko desetina bitnih članova, odnosno sociosa kluba koji su očigledno spoznali namjere Marce da Mourinha što prije otjeraju iz Madrida jer ne mogu dobiti intervju koji bi tiražu povećao za nekih 50%.
Ono što je ovdje jako bitno napomenuti, jeste da ovi megalomani kao što je ovaj novi lik koji je pokupio svu pamet svijeta koja se kosi svim činjenicama, podacima i statistikama, jednostavno žude za novinama u klubu, pa makar to bio dolazak novog trenera ili novog pojačanja vrijednog 50 miliona eura.
Ne bih se čudio da čujemo komentare tipa - dovedimo Hazarda, dovedimo Falcaoa...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.