Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Do godine gledamo Bicakcica u bundes, jedino ako bas ne udju u neku crnu seriju do kraja prvenstva.. Najbitnije je da redovno igra a o igrama ne mogu puno reci jer nazalost nisam pratio utakmice Braunschweiga. Mada se mora naglasiti da imaju najbolju odbranu u cvajti, primili su samo 12 golova u 18 utakmica sto je podatak koji dosta toga govori. Nadam se da ce Erminov debi biti protiv janeza
http://www.gamingcounter.com/
- Goalgetter
- Kontakt:
Citam danas na goal.com, intervju sa Bicakcicem, kaze da se pored Bosnaskog i Njemackog, odlucio za Njemacko drzavljanstvo, jer puno zahvaljuje Njemackoj i sretan je sto zivi u Njemackoj i sto je drzavljanin Njemacke.Bicakcic: Ich bin hier groß geworden und fühle mich sehr wohl, habe Deutschland viel zu verdanken. Das war für mich ausschlaggebend. Manche Menschen sollten sich vielleicht mal Gedanken machen, bevor sie permanent schlecht über dieses Land reden. Nicht alles ist perfekt hier - aber was ist schon perfekt? Ich bin in jeder Hinsicht froh, hier zu leben und deutscher Staatsbürger zu sein.
Evo intervjua:
http://www.goal.com/de/news/3643/exklus ... lich-eine-
Nemoguce, laze goal.com, pa Susic tvrdi da je u kontaktu sw Bicakcicem i da ovaj slobodno vrijeme trosi na sredjivanje bosanskih papira !?
Sent from my Commodore 64
Ma mozda im baca kakve bombe sta znas , nije ni safet tako glup da prica o njemu da stvarno tako nije i to bas naglasio da su jedini on i hadzic to zapoceli . Sta ja znam **** bilo bi odlicno da igra za nas , al ako ne moze i nece **** ni prvi ni posljedni sta cemo ako momak nece 
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ako su dobro preveli ovi na sc (nisam baš toliko dobar sa njemačkim da sam prevedem ukoliko ima nekih zaškoljica tj riječi koje se mogu dvosmileno interpretirati) onda momak nije ništa loše rekao. Pitali su ga zašto se odlučio (prošlo vrijeme) za njemački pasoš. Čovjek se odlučio za njemački pasoš prije našeg kad nije bio u planovima Papeta niti je znao da će postati igra za repke i da nije dogurao dokel jeste tj do petencijala za repku sigurno bi ostavio njemački pasoš.Mislim čak da ga i sada može zadržati. Jedino je frka ako ima naš a hoće i njemački ili obratno nije ni bitno uglavnom pogrešno interpretirana izjava u naslovu teksta na sc da bi se dobilo na značaju tj čitanosti.
- maximusdecimus
- Kontakt:
čekaj,jel BiH ima potpisan sporazum sa Njemačkom o dvojnom državljanstvu? ako ima,onda ne vidim u čemu je problem.koliko vidim samo je rekao da je sretan što živi u Njemačkoj i što ima njemačko državljanstvo(90% nas bi isto tako bilo sretno da ima švapske papire i da tamo živi),nije ništa rekao o igranju za Njemačku i te stvari
Kako god on više ne može igrat za Njemačku jer je već igrao za njih za u18 selekciju pa za nasu u19.
Nebi škodilo malo profesionalzima na portalu tom.
ne citam taj portal nikada, al ovdje nisu napravili gresku. bicakcic je igro za njemacku mladu repku. ali samo prijateljske tekme, tako da ga njemacki savez nigdje nije morao registrovati kod fife i uefe. e onda je ermin preso da igra za BiH i tu je bijo registrovan za nasu repku, jer je nastupo u zvanicnim tekmama. znaci ako sada hoce da igra za njemacku mora predati sve papire i potpisati se. e onda je za BiH za stanlo izgubljen. znaci on ima jos prava na jednu promjenu drzave. kod njega je jedini problem sto nema BH pasosa i tako nemoze jos za nas nastupati. cim taj dobije moze igrati za nas bez ikakve promjene kod fife, jer je registrovan kao BH igrac. znaci on nikada nije mjenao sportsko drzavljanstvo posto nikad nije imo zvanicne nastupe za svabe.Zekoo je napisao/la:Kako god on više ne može igrat za Njemačku jer je već igrao za njih za u18 selekciju pa za nasu u19.
a valjda je i sam sposoban sada da to ne ucini jer nema sanse da on ikad zaigra za svabe. isti slucaj je i za kolasincem, ni on nema kvalitet za A-repku svaba.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mislim da si u pravu, u prošlom broju sporta je Bičakčić najavio da će sad za vrijeme pauze doći u Sarajevo radi vađenja našeg pasoša. Kaže da će, nakon toga, steći pravo igranja za našu repku. Vidjećemo koliko ima istine u svemu tome.Maestro je napisao/la:ne citam taj portal nikada, al ovdje nisu napravili gresku. bicakcic je igro za njemacku mladu repku. ali samo prijateljske tekme, tako da ga njemacki savez nigdje nije morao registrovati kod fife i uefe. e onda je ermin preso da igra za BiH i tu je bijo registrovan za nasu repku, jer je nastupo u zvanicnim tekmama. znaci ako sada hoce da igra za njemacku mora predati sve papire i potpisati se. e onda je za BiH za stanlo izgubljen. znaci on ima jos prava na jednu promjenu drzave. kod njega je jedini problem sto nema BH pasosa i tako nemoze jos za nas nastupati. cim taj dobije moze igrati za nas bez ikakve promjene kod fife, jer je registrovan kao BH igrac. znaci on nikada nije mjenao sportsko drzavljanstvo posto nikad nije imo zvanicne nastupe za svabe.Zekoo je napisao/la:Kako god on više ne može igrat za Njemačku jer je već igrao za njih za u18 selekciju pa za nasu u19.
a valjda je i sam sposoban sada da to ne ucini jer nema sanse da on ikad zaigra za svabe. isti slucaj je i za kolasincem, ni on nema kvalitet za A-repku svaba.
Badstuber, Boateng, Hummels, Howedes, Mertesaker itd itd
Mislim da stvarno moras biti bistar da kontas da ces se naci na spisku Njemacke, al eto nikad ne znas...
Mislim da stvarno moras biti bistar da kontas da ces se naci na spisku Njemacke, al eto nikad ne znas...
Ma covjek jednostavno rekao da voli i Svabiju kao zemlju koja mu je i dala utociste , sigurnost i mogocnost napredovanja u zivotu
On je nas buduci stoper to vam garantujem 100 %
On je nas buduci stoper to vam garantujem 100 %
Thomas Müller - Fußballgott
Jos uvijek raja vjeruje da Bicakcic sredjuje neke papire !?
Da, svakodnevno u Braunschweigu, tamo su sve nase institucije..
Lazi u supljaci..
Da, svakodnevno u Braunschweigu, tamo su sve nase institucije..
Lazi u supljaci..
Dvojno državljanstvo nemože imati, ili naše ili njihovo, jedino u specijalnim slučajevima ala Barba, i ekipa.
No, naš je Savez ( tadašnji ) zas.ro stvar, nisu mu dali potrebnu dokumentaciju da može imati dvojno državljanstvo ( Barbi ) i sada je čistokrvni Nijemac, vijori se njihova zastava pored njegovoga imena.
A za Bičakčića, pojma nemam, slabo sam upoznat sa njegovim igrama, iskren da budem samo ga statistički pratim.
No, naš je Savez ( tadašnji ) zas.ro stvar, nisu mu dali potrebnu dokumentaciju da može imati dvojno državljanstvo ( Barbi ) i sada je čistokrvni Nijemac, vijori se njihova zastava pored njegovoga imena.
A za Bičakčića, pojma nemam, slabo sam upoznat sa njegovim igrama, iskren da budem samo ga statistički pratim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne moze to Bicakcic dobiti bez dozvole Njemaca, a cinjenica da su ga natjerali da se odrekne naseg drzavljanstva ne daje puno nade.
Bicakcic ima sansu da igra za BiH (mada jos nije na taj niveau). Ako bude igrao i napredovao, mogli bi ga vidjeti za par godina u reprezentativnom dresu. Treba nam sto vise na tu poziciju. Plus je sto moze igrati i kao desni bek.
To bi trebalo znaciti da su Vranjes i Sunjic bolji stoperi od Bicakcica ?
Kakav Sunjicnihco je napisao/la:To bi trebalo znaciti da su Vranjes i Sunjic bolji stoperi od Bicakcica ?
Po meni su najbolji stoperi za reprezentaciju, Spahic, Pandza i Vranjes.
Vranjes je bio odlicno za repku, mada se prepao protiv Grka... Nadam se da ce igrati sto vise u novi klub, jer je sigurno bilo problema u Krasnodar.
Sunjic je standardni reprezentativac, po tebi, bolji je od Bicakcica !MrAmani96 je napisao/la:Kakav Sunjicnihco je napisao/la:To bi trebalo znaciti da su Vranjes i Sunjic bolji stoperi od Bicakcica ?![]()
Vranjes je bio odlicno za repku, mada se prepao protiv Grka... Nadam se da ce igrati sto vise u novi klub, jer je sigurno bilo problema u Krasnodar.
Vranjes je na stoperu unazadio sopstvenu karijeru, upravo ladi losih igara na toj poziciji je prodan.
protiv Grcke je dosta toga receno.
Tako su Sesar i Svraka standardni, a njih nebi trebalo biti... Isto tako i Sunjic nije kalibar za reprezentaciju.nihco je napisao/la:Sunjic je standardni reprezentativac, po tebi, bolji je od Bicakcica !MrAmani96 je napisao/la:Kakav Sunjicnihco je napisao/la:To bi trebalo znaciti da su Vranjes i Sunjic bolji stoperi od Bicakcica ?![]()
Vranjes je na stoperu unazadio sopstvenu karijeru, upravo ladi losih igara na toj poziciji je prodan.
protiv Grcke je dosta toga receno.
Vranjes je odigrao jednu losu utakmicu (protiv Grcke), i sve ostalo odigrao vrhunski. Znaci zbog jednu losu utakmicu ne treba igrati za reprezentaciju?
A ja sam rekao da je number one stoper Spaha, i number two Pandza... I ja mislim da su Pandza i Spaha bolji od Vranjesa, znaci po meni bi trebao biti na klupi.
PS. Da je Sunjic bolji od Bicakcica, ja ovdje ne bi pisao.
Ostale !? Protiv Litvanije !? Potrazi njegove nastupe na stoperu u Rusiji..MrAmani96 je napisao/la: Tako su Sesar i Svraka standardni, a njih nebi trebalo biti... Isto tako i Sunjic nije kalibar za reprezentaciju.
Vranjes je odigrao jednu losu utakmicu (protiv Grcke), i sve ostalo odigrao vrhunski. Znaci zbog jednu losu utakmicu ne treba igrati za reprezentaciju?
A ja sam rekao da je number one stoper Spaha, i number two Pandza... I ja mislim da su Pandza i Spaha bolji od Vranjesa, znaci po meni bi trebao biti na klupi.
Nema ova prica smisla jer tesko da ce Bicakcic igrati za nas, a da je bolji od Vranjesa, tu nema dileme. Medju 4 najbolja defanzivca cvajte, vec drugu godinu, iduce, 90% u bundesligi..
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Drum, iluzija, napapijri1987, nebeskasila i 17 gostiju.