deno_TM87 je napisao/la: Braunschweig - Union Berlin(SP) 1 1.90 4:3![]()
Reading - Arsenal GG i 3+ DA 2.05 2:5![]()
Pas Giannina - PAOK 3+ 2.35 1:3![]()
AGOW - Almere City GG i 3+ DA 1.65 4:0![]()
Deportivo - Valladolid GG i 3+ NE 1.55 0:0![]()
Almtuna - Leksands 2 1.50 3:3![]()
Kvota: 37.22 na 1.00 KM
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
107-93amarosim je napisao/la:OKC-Spursi 1 1,65 s.p.
Gosti bez Ginobilija zbog ozljede ledja,sto je veliki hendikep buduci da im jos uvijek nedostaje Leonard i Jackson tako da je rotacija vrlo slaba,OKC su uz Miami mozda i najbolja domacinska ekipa tako da moj pick ide vcrs na njih......
Wright 14,5 više premier
Cedeviti dolazi Siroki,ispali su iz EL pa će se sada maksimalno koncentrirati na Aba ligu,Cedevita ce vcrs biti bez Tomasa i Babica a Gelabale je otisao u Valenciju,vjerujem da ce Wright uzeti vcrs jedno 15 suteva,cuvat ce ga Sutalo koji je dobar obrambeni igrac ali se ove sezone zbog vece uloge vise cuva za napada.........
Cousins 16,5 vise premier
Sacramento ide Phoenixu,sinoc su izgubili od Denvera 20raz a uz to ozlijedio se Evans i 99posto nece igrati vcrs jer je u pitanju koljeno,zadnje tri utak je propustio i Thorthon..Cousins sinoc 19 poena za 33min uz sut 5-14,iako ga cuva Gortat,on moze preko ove granice jer je bez ove dvojice jedina prva napadacka vrijednost u Sacramenta(u wwinu je granica 18,5 a u hr-lutriji 17,5 i vec je pala na 1,55).....
Za hrabrije:
Strasbourg-le Mans 1 2.00
Domacini vrlo dobri ove sezone,vracaju im se nakon ozljeda dva igraca iz prve petorke Fitch i Aijnca a prije 10tak dana su doveli jos dva igraca(Duport i Shurna) koji su se pokazali kao prva pojacnja,kvota vec polako na njih
pada....Gosti dijele prvo mjesto ali su u losoj formi,zadnje kolo poraz kuci od Boulzaca(najlosija ekipa u ligi) pa u Eurocupu od Rige.....
Lin 10,5 više premier
Jeremy se vraca na mjesto zlocina i vjerujem da ce zeljeti da se pokaze u najboljem svijetlu u Madisonu,domacini ce biti bez Anthonya pa gosti imaju dobre sanse,iako igra kriminalno ove sezone uz povremene bljeskove,vrijedi pokusati,u hr-lutriji granica je 12,5......
19
9
83-63
22
Willy je napisao/la:Braunschweig - Union Berlin(s.t.) 17.12. 20:15 1 1,95![]()
Pas Giannina - PAOK 17.12. 18:30 X2 1,33![]()
Apollon Smyrnis - Kallithea 17.12. 18:00 1 1,60![]()
Reggina - Cittadella 17.12. 19:00 1X 1,29![]()
Dep.La Coruna - Valladolid 17.12. 20:00 1X 1,34![]()
Rize - Buca 17.12. 19:00 1X 1,25![]()
Cedevita - Široki WWin(+11,5) 17.12. 18:30 2 1,85![]()
Klosterneuburg - Oberwart 17.12. 19:00 1 1,20![]()
Efes - Mersin(+13,5) 17.12. 18:00 1 1,85![]()
Guif - Malmo 17.12. 19:00 1 1,25![]()
kvota: 46.03
Citizen-X je napisao/la:yebo to igraj hjuston kv 5.00
Karlsruher SC - SC Freiburg 2 @ 1.75
Karslue 2. tim u 3. ligi igraju dobro (7 pobjeda u nizu) ali mislim da nemaju ekipu da se bore na dva fronta, te mislim da im je vaznije izboriti plasman u ligu iznad, Frajburg 5. na tabeli fenomenalan uspjeh do sada, mislim da nisu sigurni da ce tu ostati do kraja, povrede, mali broj kvalitetnih igraca u odnosu na druge jake timove, te mozda bolje da iskoriste svoju trenutnu formu i probaju u kupu doci do kraja. Mislim da je ovo dvica, value bet je i ja sam uplatio ovo.
jos jedna slicna situacija a dobra kvota:
Eibar(3 liga) - Malaga(1 liga) 2 @ 1.80
sretno?
Karslue 2. tim u 3. ligi igraju dobro (7 pobjeda u nizu) ali mislim da nemaju ekipu da se bore na dva fronta, te mislim da im je vaznije izboriti plasman u ligu iznad, Frajburg 5. na tabeli fenomenalan uspjeh do sada, mislim da nisu sigurni da ce tu ostati do kraja, povrede, mali broj kvalitetnih igraca u odnosu na druge jake timove, te mozda bolje da iskoriste svoju trenutnu formu i probaju u kupu doci do kraja. Mislim da je ovo dvica, value bet je i ja sam uplatio ovo.
jos jedna slicna situacija a dobra kvota:
Eibar(3 liga) - Malaga(1 liga) 2 @ 1.80
sretno?
Semper Fidelis
Vidis da gospodi smeta nema ih ovdje neko vrijeme i onda bi oni da uredjuju temu po svom ukusu,jer Boze dragi ne mogu se snaci da nadju neki par,duse drage nesposobne,pa im smetaju moji paroviibra_barca je napisao/la: zasto nebi pisali, kome se ne svidja to sto vi pisete, ili ja ili huso haso, neka ne cita, i neka ne prati, ima i drugih forumasa, mislim da bi trebali nastaviti, ja cesce pratim, manje komentarisem, urijetko, ali sam vidio da ste vi jedni od boljih, i jedni ste od rijedjih koje vrijedi pratiti...

@Citizen_X
Jarugaa cestitamm

@STEVEN
Slobodno,niko ti ne brani..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Vidis da gospodi smeta nema ih ovdje neko vrijeme i onda bi oni da uredjuju temu po svom ukusu,jer Boze dragi ne mogu se snaci da nadju neki par,duse drage nesposobne,pa im smetaju moji paroviibra_barca je napisao/la: zasto nebi pisali, kome se ne svidja to sto vi pisete, ili ja ili huso haso, neka ne cita, i neka ne prati, ima i drugih forumasa, mislim da bi trebali nastaviti, ja cesce pratim, manje komentarisem, urijetko, ali sam vidio da ste vi jedni od boljih, i jedni ste od rijedjih koje vrijedi pratiti...jbg brate ja ovdje sam vec dugo vremena 3 godine ja mislim,nikome do sad nije smetalo i nadju se ovih 2-3 padobranca.. zna se da nikad nisam ispao paksu sto se tice parova,koliko sam samo ovdje postavio dobitnih tiketa,singlove sa velikim kvotama koji su prolazili,prelaza samo koliko je proslo i u zadnje vrijeme sto postavljam ove velike kvote 30,imam do sad 7-8 skinutih,al jbg
![]()
@Citizen_X
Jarugaa cestitamm![]()
@STEVEN
Slobodno,niko ti ne brani..
ma kome se ne svidja, nek se udari nogom u guzicu, i nek ide sa ove teme, ili neka ne pratio odredjene forumase, niko nikog ne tjera, da znaju sami naci, nebi ni bili ovdje, nemojte se vi puno obazirati na te indijance, sad u inat nek vas bude svaki drugi post...

meni ste pomogli par puta, jer stvarno ima kvalitetni i analiza i prijedloga...
samo naprijed...

...rob do bagro...
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Vidis da gospodi smeta nema ih ovdje neko vrijeme i onda bi oni da uredjuju temu po svom ukusu,jer Boze dragi ne mogu se snaci da nadju neki par,duse drage nesposobne,pa im smetaju moji paroviharry_90 je napisao/la:ibra_barca je napisao/la: zasto nebi pisali, kome se ne svidja to sto vi pisete, ili ja ili huso haso, neka ne cita, i neka ne prati, ima i drugih forumasa, mislim da bi trebali nastaviti, ja cesce pratim, manje komentarisem, urijetko, ali sam vidio da ste vi jedni od boljih, i jedni ste od rijedjih koje vrijedi pratiti...

izvini hary brate al bilo ko od nas da je postavio 200 puta prelaz 1/2 il 2/1 pogodio bi 7-8 put(bez uvrede)
ja bih dao prijedlog administraciji da otvori posebnu temu za prelaze,3za 3 suradnje itd.
LP
C.Zvezda-Split -17,5 1
Split bez Vujčića i Vukusica a upitan je i nastup Subotica zbog ozljede ledja,sad pitanje je koliko ce ih Zvezda ozbiljno shvatiti ali i druga petorka Zvezde je bolja od ovakvih Splicana tako da vjerujem u 20+ pobjedu......
Howard 18,5 više
Dwight ce vcrs imati dvoboje sa Biyombom i Haywoodom,ovaj prvi je dobar obrambeni ali je laksi jedno 25kg od Howarda tako da bi ga ovaj masom trebao unistiti,Haywood se raspada zadnje 3 godine,jedino je pitanje da li ce utakmica biti ziva do zadnje cetvrtine jer ako ih LA razbiju,Howrard bi mogao odmarati ali eto opet cu ga odigrat vise pa sta bude........
Split bez Vujčića i Vukusica a upitan je i nastup Subotica zbog ozljede ledja,sad pitanje je koliko ce ih Zvezda ozbiljno shvatiti ali i druga petorka Zvezde je bolja od ovakvih Splicana tako da vjerujem u 20+ pobjedu......
Howard 18,5 više
Dwight ce vcrs imati dvoboje sa Biyombom i Haywoodom,ovaj prvi je dobar obrambeni ali je laksi jedno 25kg od Howarda tako da bi ga ovaj masom trebao unistiti,Haywood se raspada zadnje 3 godine,jedino je pitanje da li ce utakmica biti ziva do zadnje cetvrtine jer ako ih LA razbiju,Howrard bi mogao odmarati ali eto opet cu ga odigrat vise pa sta bude........
Potpis!ibra_barca je napisao/la: ma kome se ne svidja, nek se udari nogom u guzicu, i nek ide sa ove teme, ili neka ne pratio odredjene forumase, niko nikog ne tjera, da znaju sami naci, nebi ni bili ovdje, nemojte se vi puno obazirati na te indijance, sad u inat nek vas bude svaki drugi post...![]()
meni ste pomogli par puta, jer stvarno ima kvalitetni i analiza i prijedloga...
samo naprijed...
@zlatni ljiljan
Stavi slobodno meni to ne smeta,nije moje da govorim ko sta treba da radi.. jbg al lijepo je kad pogodis toliku kvotu i dobre pare stavis u djep,dosadila mi patnja oko malih kvota kad uvjek padnem.. eto sinoc sam vam dao "dojavu" Lens X/X samo mi @Devil izbrisao post
@ibra_barca
Mah jaruga neka postavlja ako hoce,njega na ovoj temi uz jos par forumasa postujem,jer smo ovdje svi zajedno gotov 3 godine,ali ova tema nece biti kao sto je bila prije dvije godine
previse se navuklo likova koji zele po svom da ide ova tema 
Da ne idemo dalje sa raspravom @Devil ce nas kazniti ! Pozz
Stavi slobodno meni to ne smeta,nije moje da govorim ko sta treba da radi.. jbg al lijepo je kad pogodis toliku kvotu i dobre pare stavis u djep,dosadila mi patnja oko malih kvota kad uvjek padnem.. eto sinoc sam vam dao "dojavu" Lens X/X samo mi @Devil izbrisao post

@ibra_barca
Mah jaruga neka postavlja ako hoce,njega na ovoj temi uz jos par forumasa postujem,jer smo ovdje svi zajedno gotov 3 godine,ali ova tema nece biti kao sto je bila prije dvije godine

Da ne idemo dalje sa raspravom @Devil ce nas kazniti ! Pozz

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Katastrofalan ponedjeljak !!!!
Izvinjavam se ako su moji prijedlozi nanjeli netkom od vas štetu ....
Sretno za danas..
Sent from my iPad using Tapatalk
Izvinjavam se ako su moji prijedlozi nanjeli netkom od vas štetu ....
Sretno za danas..
Sent from my iPad using Tapatalk
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da
@harry-90
Ne ides ti nikud , bio si mi glavni izvor prihoda, od koga sad da prepisujem, kad od tebe prepisem i padnem bar sam pao na kvoti 30 , a kad ja to sastavim brate padnem na 1.20
Ne ides ti nikud , bio si mi glavni izvor prihoda, od koga sad da prepisujem, kad od tebe prepisem i padnem bar sam pao na kvoti 30 , a kad ja to sastavim brate padnem na 1.20

- Citizen-X
- Kontakt:
nece jaruga vise nista postavljat vec sam u jednoj FB ekipici - administracija je prilicno restriktivna sto se tice "padobranstva" postavim tip - ljudi reknu fala, bravo, svaka cast ili yebi ga i sl i to je sve.
pakaša mi je pun qrc.
pakaša mi je pun qrc.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:nece jaruga vise nista postavljat vec sam u jednoj FB ekipici - administracija je prilicno restriktivna sto se tice "padobranstva" postavim tip - ljudi reknu fala, bravo, svaka cast ili yebi ga i sl i to je sve.
pakaša mi je pun qrc.
daj onda napisi tu fb stranicu, posalji u pm...

...rob do bagro...
pogledaj sut cousinsa kakav je bio sinoc, samo opsovat dobro i nista viseamarosim je napisao/la:107-93amarosim je napisao/la:OKC-Spursi 1 1,65 s.p.
Gosti bez Ginobilija zbog ozljede ledja,sto je veliki hendikep buduci da im jos uvijek nedostaje Leonard i Jackson tako da je rotacija vrlo slaba,OKC su uz Miami mozda i najbolja domacinska ekipa tako da moj pick ide vcrs na njih......
Wright 14,5 više premier
Cedeviti dolazi Siroki,ispali su iz EL pa će se sada maksimalno koncentrirati na Aba ligu,Cedevita ce vcrs biti bez Tomasa i Babica a Gelabale je otisao u Valenciju,vjerujem da ce Wright uzeti vcrs jedno 15 suteva,cuvat ce ga Sutalo koji je dobar obrambeni igrac ali se ove sezone zbog vece uloge vise cuva za napada.........
Cousins 16,5 vise premier
Sacramento ide Phoenixu,sinoc su izgubili od Denvera 20raz a uz to ozlijedio se Evans i 99posto nece igrati vcrs jer je u pitanju koljeno,zadnje tri utak je propustio i Thorthon..Cousins sinoc 19 poena za 33min uz sut 5-14,iako ga cuva Gortat,on moze preko ove granice jer je bez ove dvojice jedina prva napadacka vrijednost u Sacramenta(u wwinu je granica 18,5 a u hr-lutriji 17,5 i vec je pala na 1,55).....
Za hrabrije:
Strasbourg-le Mans 1 2.00
Domacini vrlo dobri ove sezone,vracaju im se nakon ozljeda dva igraca iz prve petorke Fitch i Aijnca a prije 10tak dana su doveli jos dva igraca(Duport i Shurna) koji su se pokazali kao prva pojacnja,kvota vec polako na njih
pada....Gosti dijele prvo mjesto ali su u losoj formi,zadnje kolo poraz kuci od Boulzaca(najlosija ekipa u ligi) pa u Eurocupu od Rige.....
Lin 10,5 više premier
Jeremy se vraca na mjesto zlocina i vjerujem da ce zeljeti da se pokaze u najboljem svijetlu u Madisonu,domacini ce biti bez Anthonya pa gosti imaju dobre sanse,iako igra kriminalno ove sezone uz povremene bljeskove,vrijedi pokusati,u hr-lutriji granica je 12,5......
19
9
83-63
22

Closed mouths don't get fed on this boulevard.

For today

- Citizen-X
- Kontakt:
javi se na pm sa imenom i prezimenom ili linkom profila
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Milanista92
- Kontakt:
Eibar - Malaga(s.t.) 2 1,90
Hap.Beer Sheva - Kiryat Shmona (3:2) 1 2,35
Karlsruhe - Freiburg 2 1,75
Schalke - Mainz 1 1,65
Niort - Sedan 1 2,20
Skjern - Skanderborg(55,5) manje 1,85
Redbergslids - Drott(55,5) manje 1,80
O.J.Mayo (Dallas) (20,5) manje 1,85
Kvota 174,74 uplata 2.5 isplata 440,34 KM
Osjecaj
Hap.Beer Sheva - Kiryat Shmona (3:2) 1 2,35
Karlsruhe - Freiburg 2 1,75
Schalke - Mainz 1 1,65
Niort - Sedan 1 2,20
Skjern - Skanderborg(55,5) manje 1,85
Redbergslids - Drott(55,5) manje 1,80
O.J.Mayo (Dallas) (20,5) manje 1,85
Kvota 174,74 uplata 2.5 isplata 440,34 KM
Osjecaj

- BenjooJutub
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.