Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 dec 2012, 02:06

Ja, samo da jos kazem, igraci koje je Wenger doveo zamjenise golove koje je davao Robin. Podolski 5, Giroud 4, Cazorla 6. Wenger uvijek ima neko rjesenje za takve odlaske, jos samo da hoce biti malo manje tvrdoglav, i da vise sansi daje Coquelinu, lik je odlican za svoje godine :D
Celik!3,2,2.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 dec 2012, 12:35

Gary objasnio 8-)

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 dec 2012, 13:05

Veliki je Garry strucnjak, redovno ga pratim kad u ovim emisijama prije, za vrijeme i poslije tekme. Fino je objasnio za Cazorlu i napravio usporedbu sa Arsenalovim prijasnjim timom, Cazorla jednostavno ne ide u onaj prostor koji se stvori on ide prema lopti zato je i igra u napadu jalova (u vecini slucajeva).
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 dec 2012, 14:00

Walcot ostaje prema svemu sudeci. Nemojte mi jos vjerovati, ali mislim da je jako blizu potpisivanju novog ugovora. Takodje treba ocekivati 'promociju' Yennarisa, Frimponga i Anekea. Ako ne bude do kraja sezone, bice na pocetku naredne. Shaw i(li) Zaha su blizu da postanu Topnici. Onaj Williams iz Swansea mi je jako dobar. Volio bih ga u Arsenalu. Stoper je.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 18 dec 2012, 14:26

Odlicna analiza igre.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 dec 2012, 15:01

Walcot i treba da ostane i to da bude prva opcija u napadu..S njim kao najisturenijim dobijamo mnogo u odnosu na Girouda a jedini gubitak je skok igra a to i onako nikad nije bio Arsenalov stil igre,.

Walcot je brz,okretljiv,uvijek trazi slobodan prostor,zna odigrati i dobar pas a s njim se sigurno vraca i stara dobra kontra Arsenala,ima on i dobru zavrsnicu i ako to sinoc nije pokazao..

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 18 dec 2012, 15:10

Pa dobro ipak je to njegova premiera na toj pozicij, meni se cini da je on sinoc bas izgarao da zabije koji go, imo je zelju za golom
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 17:12

chily-rz je napisao/la:Walcot i treba da ostane i to da bude prva opcija u napadu..S njim kao najisturenijim dobijamo mnogo u odnosu na Girouda a jedini gubitak je skok igra a to i onako nikad nije bio Arsenalov stil igre,.

Walcot je brz,okretljiv,uvijek trazi slobodan prostor,zna odigrati i dobar pas a s njim se sigurno vraca i stara dobra kontra Arsenala,ima on i dobru zavrsnicu i ako to sinoc nije pokazao..
Je li pričamo o Theo Walcottu ili o nekom drugom Walcottu? Ili ti pak dolaziš iz paralelnog univerzuma gdje Walcott jeste igrač kakvim si ga upravo opisao u postu.

Lik je krampa, malo teža krampa. Dao Bog da ga uvalimo Liverpoolu za 10 miliona funti i dovedemo Dembu za te pare. Debma nije bogzna neka klasa ali za Lolcotta je Henry.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 dec 2012, 17:48

Marsal je napisao/la: Je li pričamo o Theo Walcottu ili o nekom drugom Walcottu? Ili ti pak dolaziš iz paralelnog univerzuma gdje Walcott jeste igrač kakvim si ga upravo opisao u postu.

Lik je krampa, malo teža krampa. Dao Bog da ga uvalimo Liverpoolu za 10 miliona funti i dovedemo Dembu za te pare. Debma nije bogzna neka klasa ali za Lolcotta je Henry.
Ako ja dolazim s doticnog mjesta onda ti dolazis direktno iz Hans Christian Andersenove bajke,ma da sumnjam da i likovi poput ruznog paceta,snjezne kraljice ili male sirene vjeruju da je Jenkinson talentovani mladi igrac ili Giroud WC napadac ili pak da ce Rosicky na svojim plecima voditi Arsenal do prve titule nakon osam godina..

Ovo je usporedba Walcota u odnosu na Girouda ili ces mi reci da je Francuz brzi i okretniji od Walcota,ili da ima bolji pas od navedenog pa i sut jer se nije bas proslavio do sada sa istim..

U ostalom, neka mu da sansu u napadu a vrijeme ce pokazati ko je u pravu..

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 dec 2012, 17:53

Al je zato Giroud jaci u duelu, bolji u skoku i igri glavom, bolji u defanzivi, pas ima ako ne bolji onda ni losiji od Walnuta, dok je Walcott brzi i gluplji od Girouda.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 17:59

BigBigBang je napisao/la:dok je Walcott brzi i gluplji od Girouda.
I dosta niži i slabije građen, e moj Paja još će nas ubijedit da napadač u Premiershipu treba bit visok 1.72 cm i da ima 50 kila. :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 dec 2012, 18:09

BigBigBang je napisao/la: Al je zato Giroud jaci u duelu, bolji u skoku i igri glavom, bolji u defanzivi, pas ima ako ne bolji onda ni losiji od Walnuta, dok je Walcott brzi i gluplji od Girouda.
Sve bi to bilo uredu da Arsenal ima klasicnu desetku u timu,odnosno igraca kojem ce Francuz spustati lopte pri skoku..Koji qrc od njegovog skoka kad vecinu lopti proslijedi protivnickim stoperima,.

I kada se to Arsenalova igra bazirala na skoku,80/te? Ako cemo tako onda bi Crouch bio idealno rijesenje za Arsenal ili Caroll :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 18 dec 2012, 18:21

Igraca poput Girouda nismo imali jos od legendarnog Nicklasa Bendtnera. Uvijek smo imali jak skok, Henry je igrao dobro glavom ali istina kod nas su uglavnom skakaci bili vezni poput Vieire i Gilberta i naravno stoperi, ali posto namd anas vezu cine hobiti, nismo imali izbora nego da nam napadac bude visok igrac.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 18 dec 2012, 20:16

vama kad cazorla ne valja posle onakve utakmice, ja bi vas sad majke mi popalio. pohlupo servere na kojim je sportsport.ba i molio Boga da bude smak svijeta u petak
Vođa zna.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 18 dec 2012, 20:44

Eto govore da nam dolaze bolja vremena i da nema vise ogranicenja u parama za transfere :)
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 18 dec 2012, 21:37

Iskreno,mnogo očekujem od ovog prelanog roka tako da mislim da bi trebalo biti nešto spektakularno,a sto se Walnuta tiće apsolutno sam ravnodušan oko njegove situacije,prazirem ga kao igrača,mada ako će igrati kako dolikuje igraču Arsenala apsolutno sam za da ostane,a u suprotnom ako bi njegov odlazak + Shavin odlazak značio dolazak krila ili nekog novog špica to je apsolutno prejebeno...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 18 dec 2012, 22:32

Joj jel vi navijate za City, Real, PSG il za Arsenal sve ove godine :?:
Ne znam sto se nadate da ce neko doci sad, kad nece, Djuro insajder, sve zna :P
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 dec 2012, 22:54

chily-rz je napisao/la:Walcot i treba da ostane i to da bude prva opcija u napadu..S njim kao najisturenijim dobijamo mnogo u odnosu na Girouda a jedini gubitak je skok igra a to i onako nikad nije bio Arsenalov stil igre,.

Slazem se,pusti ove sto kupe pajinu pricu,walcott je nas najjaci napadac, i ako bude igrao spica u nastavku karijere bice veliko pojacanje za nas (ako ostane naravno)...treba nam jos Ben Arfa uz Chambu da igra na krilu,i Capoue na zadnjeg veznog,i eto ti borbe za titulu,al sljedece sezone,ove nam preostaje borba za LP !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 dec 2012, 22:55

Ako je Walcott najjaci spic Arsenala, onda smo fakat propali.
Celik!3,2,2.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 18 dec 2012, 22:57

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako je Walcott najjaci spic Arsenala, onda smo fakat propali.
Vrijeme ce pokazat,nije on kriv sto ga je Wenger gurao na pogresno mjesto,i pravio flopa od tako talentovanog spica !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.