Oces malo krmetine ?Bosniacum Lilium je napisao/la: jeftinije si od onih eskort dama sa stupa. I ti i sarajlijica![]()
Moj je tata jaci od tvog.Bosniacum Lilium je napisao/la: Vidi, vidi. Kao i upuceni smo, a ustvari, blage veze nemas :ugeek:
Moderator/ica: insider
Oces malo krmetine ?Bosniacum Lilium je napisao/la: jeftinije si od onih eskort dama sa stupa. I ti i sarajlijica![]()
Moj je tata jaci od tvog.Bosniacum Lilium je napisao/la: Vidi, vidi. Kao i upuceni smo, a ustvari, blage veze nemas :ugeek:
Pa ne mislim. Nego kazem da moze biti. Ne zbog toga sto su to Maje rekle, v e c sto tad Bog mozendati da bude. Moze on biti i sad, sutra....TheVerminator je napisao/la:likma ja kako sam skonto ti si hodžino dijete, čudi me da ti misliš da će bit' smak svijeta.
Bit ce onda kad bude.TheVerminator je napisao/la: @Likma, baš sutra ne bi mogo bit, znam da će bit u petak sigurno, sad koji petak, to ne znam.
Mada ja sam totalno opušten, šta ću mu ja, ako bude biće.
Mislis 1434 a ne 1425EdenHazard je napisao/la:Danas je 18. Muharem 1425 godine,
mozda i bude 2012 smak svijeta
Sumarski fakultet.Marsal je napisao/la: Šta studirate obojica?
Stvarno?AgresivnoDjubre je napisao/la: Sumarski fakultet.
Da barem napredujem, pa makar malo. Nazadujem nažalost... Ali to je samo po pitanju one male.secer je napisao/la:marsal, kako napredujes
Jel imaš upalu , tj ono , temperaturu , i ostale znakove upale ili je samo natekao ? Ako je počeo naticati jučer , moguće je da je se otečeni dio povećavao prije nego što je lijek počeo djelovati ... ali spadne otok u roku od par dana. Ja znam da sam dvaput imao upalu zuba (imao pravu upalu , temperaturu i sve ostalo) i oba puta sam otekao , ali jedan put sam pio antibiotik i spao je za oko sedmicu dana, dok drugi put sam morao primati injekcije(penciline) i potpuno je spao za nekih 4 dana , 5 max..likma23 je napisao/la: Jucer bio kod zubara. Bolio me zub i bio natekao. I jucer mi zubar stavi lijek. Danas sam jos vise netekao. Zar ne bi trebalo biti suprotno?
Da,nije los fakultet.Izabrao sam smijer debeli hlad,za njeg ne znam.Volio bi ga upoznati da kaficu popijemo,vidi se na njemu da je dobar,a uvijek mi namigne kad prodje.Marsal je napisao/la:
Stvarno?Jako lijep fakultet, nema govora. Nažalost meni nikad nisu išli predmeti bitni za taj fax tako da nisam ni razmisljao da ga upisem a predlagali su mi. Moja zelja je uvijek bila kriminalistika ali...
Pa kad se ne znamo,vidjet cemo se neki drugi dan,ja cu castiti ne briniDushi_Rob je napisao/la:Hebaji ga kolega, ne znam o kome je rijec...
@AgresivnoDjubre