AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 18 dec 2012, 14:21

francobaresi je napisao/la:Taj "polumoron " je zaslužan za napredak Shaarawy-a i De Sciglia a evo polako i za Nianga !
Allegri možda zna da pogriješi ali ako išta zna onda je to rad sa mladim igračima .
Uostalom prije Allegria Mastour će proći kroz ruke velikog majstora i radnika Pippa Inzaghia .

I jutros u Italijanskim novinama piše se o dolasku Drogbe :shock:
Po meni potpuno nepotrebno , mislim svaka čast Drogbi ali sad je to već igrač na pragu 35-e godine života .

Ja sma za da odigra polusezonu samo zbog LP :) Didi napred iza njega Šeraf jaooo :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 dec 2012, 14:40

Govore da je Pescara prihvatila ponudu od 3 mil eura za V. Wiess, navodno od januara nas novi igrac? Koliko ima istine u ovom, šta mislite o ovom transferu i igracu??? ;)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2012, 16:06

muha milanez je napisao/la:Govore da je Pescara prihvatila ponudu od 3 mil eura za V. Wiess, navodno od januara nas novi igrac? Koliko ima istine u ovom, šta mislite o ovom transferu i igracu??? ;)
Gledao samo ovog igrača par puta , glavne karekteristike su brzina i dobar dribling , i još ka tome radi se o dosta mladom igraču . Vremena i prostora za napredak ima , ali da je neki klasan igrač još uvijek nije .
Po mom nekom mišljenu mislim da bi bio korisniji nego recimo Robinho .
Najbolje je partije pružao u Glasgowu gdje je u 42 utakmice zabio 6 golova i 15 asistirao , zatim prošle sezone u Epanjolu je zabio 6 golova uz 7 asistencija , i dosada u Pescari 4 gola i 4 asistencije ako se ne varam.
Znači jako talentovan igrač , koji nije još uvijek top - klasa ali moguće je da to bude .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 18 dec 2012, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 dec 2012, 16:07

muha milanez je napisao/la:Govore da je Pescara prihvatila ponudu od 3 mil eura za V. Wiess, navodno od januara nas novi igrac? Koliko ima istine u ovom, šta mislite o ovom transferu i igracu??? ;)

Meni se ne svidja :/ nadam se da ovo nije istina

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 dec 2012, 17:21

Nije loša tehnika .. ;) Ima mjesta za napredak, nije puno lošiji od Robinha da ga yebeš ..

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2012, 17:41

slika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 dec 2012, 17:50

8-)

Javier Pastore: " Ja ću prije ili kasnije igrati za Milan.Siguran sam.Imam odličan odnos sa Gallianijem i Braidom.S njima, daleko od znatiželjnih očiju, ručam kada sam u Milanu.Također, volim Italiju i nedostaje mi ta zemlja, no prije želim da osvojim nešto tu, pa ću da idem.U Parizu imam poverenje od sviju,od predsednika i trenera, ali nešto ne ide dobro.Mediji su ovde neprijateljski, posebno prema nama strancima.Uvek nas krive."

Pastore: "I love Italy and I really miss living there, but I want to win something with PSG before I return." @Javi_Pastore
Pastore: "I have a splendid relation with Galliani and Braida. We always have lunch at a secret location when I’m in Milano."
Pastore: "Sooner or later I will wear the Milan shirt. I'm certain of that."
Pastore: "Milan is a magical club. First I want to win with PSG, but after that I will wear the Milan shirt."@Javi_Pastore
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2012, 17:59

http://www.rossoneriblog.com/2012/12/18 ... balotelli/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gazzeta je sprovela anketu među 50 raznih igrača , trenera i agenata o tome ko je bolji Balotelli ili El Shaarawy .
Rezultati su sljedeći 38-12 u korist Shaarawy-a .
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 dec 2012, 19:28

Ma svi bi da igraju za Milan iako se nema para ko nekad. Pastore stani u red, Balonja je tu isto 8-)

Evo tajne zašto je Konstant ovako konstantan ove sezone na lijevom beku i zašto ga zovu konjski kura* ili tronožac :lol:

slika

:mrgreen:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2012, 20:06

Kevin ubica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-Rui Costa-

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 dec 2012, 20:16

IlPrincipe je napisao/la:Nije loša tehnika .. ;) Ima mjesta za napredak, nije puno lošiji od Robinha da ga yebeš ..

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

slika
Prosjecan igrac, neznam šta ste vidjeli u njemu, ništa specijlano malo brz i to je to. Narocito ovaj drugi klip protiv barse ništa nije napravio neznam zasto je uopce i postavljen klip. Ovakav igrac ne treba Milanu!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 dec 2012, 20:33

Weiss je bio dobar dok je igrao u Espanyolu, prodoran prije svega, ne vidim da bi takav igrač mogao biti na odmet za tako malo miliončića. :mrgreen:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2012, 22:38

Službeni web - sajt MILAN STORE je uklonio sliku Pata sa naslovne stranice !
Je li to jasna poruka da Pato odlazi ? Nešto slično je bilo sa Silvom i Ibrom .
Što se mene tiče mislim da je vrijeme da Pato potraži sreću u drugom klubu .
U Milanu ga čekamo već 18 mjeseci da nešto napravi ali on se ne miče sa mrtve tačke .
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 dec 2012, 22:58

Je.bemu mater pa nisam dzaba uzimo dres, kao sto gledam bice kao i sa Kakom kad sam njegov uzeeo :evil: :evil: :evil:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 18 dec 2012, 23:23

Kolega , ako je tako , onda ne uzimaj dres El Shaarawya ni pod razno . :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 dec 2012, 23:31

kad vec uzimas dres orginalni uzmes bez broja i natpisa ili jednostavno uzmes dres sa brojem 3 MALDINI i ne brines nista :D :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 dec 2012, 23:50

Ma neka ide.
Mislim da bi bio pametan potez dati ga na posudbu u neki klub da polako pocne sa igrama,da se vrati u formu i onda ga po potrebi vratiti,sada trenutno nam je napad najmanji problem,pored faraona i nianga ne treba strahovati.
Dobro bi njemu dosla brazilska liga da malo dobije na samopouzdanju kada bude levatio njihove stopere,lik je sada totalno psihicki unisten i kao takav je beskoristan za ovu ekipu.

Mada ne vjerujem bas u to,ne da njega barbi,sta ce zemska bez njega? :mrgreen:

A za ova navodna kvazi pojacanja nemam rijeci,necu i ne zelim da Milan dovodi takve likove u svoje redove.Ili mi dovedi Kaku,Sneijdera ili nekog igraca njihovih kvaliteta ili nemoj nikoga,zar smo od onakvog sastava kakav smo imali spali da dovodimo neke anonimuse i to igrace ispod prosjecne kvalitete? Ma bjaaazi. :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 dec 2012, 23:57

Maestro^^ je napisao/la:Kolega , ako je tako , onda ne uzimaj dres El Shaarawya ni pod razno . :lol:
uzimam Boneru sljedeceg :lol:
ronaldo99 je napisao/la:kad vec uzimas dres orginalni uzmes bez broja i natpisa ili jednostavno uzmes dres sa brojem 3 MALDINI i ne brines nista :D :D
ma on je meni najdrazi igrac, prvo sam konto uzet Inzaghia al ett :mrgreen:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 dec 2012, 00:42

slika
Sretan 18. rođendan kralju !
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 dec 2012, 01:12

Ima on 18. godina ko i ja, babo ga upiso kod matičara a imao 1,80cm :lol:

Ovo za Pata hmm. Spominje se i Robinho pa jel moguće da će obojica napustiti Milan? Mada nakon prošlog ljeta ništa me ne iznenađuje kada su prodaje u pitanju. Iako nakon gubitaka senatora potencijalni odlazak ove dvojice brazilaca ispadne težak ko kafu popit moram priznati da će mi biti veoma žao ako Patak napusti klub i baš će mi nešto teško pasti. Pa on je faktički od 17. godine u Italiji, faktički dijete Milana, tu je napravio karijeru ime ali povrede i povrede uništiše ga... :cry:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []