Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 18 dec 2012, 15:18

the scouser je napisao/la:Benteke je tek došao u Villu u prošlom prelaznom roku. Jedini način da njega dovedemo je da Villa ispadne na kraju sezone, u šta sumnjam, Lambertu treba još malo da se konsoliduje, mogu bez problema izboriti opstanak.
A nije mi jasno kako smo tog Ince propustili dok je bio kod nas, u klubu se izgleda ne zna ko pije,a ko plaća.
Nije htio produžiti ugovor, želio je igrati u prvom timu, a to u to vrijeme nije bilo moguće :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 18 dec 2012, 15:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:idite na temu Arsenala pa vidite sta pisu o Walcottu.. Nisu nesto zadovoljni, naprotiv. No ko zna, mozda mu prija promjena sredine. Sve iznad 7-9 milkica se ne isplati dati za njega :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Ima dečko šlifa :D
Sad kad bi Downingov klip stavio i on bi imao slifa hahh mislim onak samo kazem valjda se ne opcemo opet.
"You'll Never Walk Alone"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 dec 2012, 15:28

the scouser je napisao/la: A nije mi jasno kako smo tog Ince propustili dok je bio kod nas, u klubu se izgleda ne zna ko pije,a ko plaća.
Ma brate, tesko je skontati, kada je mladi igrac u pitanju, kakav igrac moze postati. Mozda je bio flop pa se skontao i popravio igru, mozda je bio samo prosjecan, mozda nije uopste ostavljao neki dojam. Imas milion primjera igraca koji su blistali i postali flopovi, te flopova koji su zablistali. Jednostavno, kada je rijec o mladom fudbaleru, godina ili dvije godine igranja u nekom timu, itekako mogu unaprijediti ili sjebati njegov razvoj. Uglavnom, mali ako bude barem 50% onoga sto mu je babo bio, moze da bude sretan i da trci i lupa se nogom u guzicu od srece.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 18 dec 2012, 15:32

Henderson je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Flanagan je igrao manje vise dobro kad mu pruzala sansa,ja ne znam sta se desi s tim momkom :? .

Sto se tice opklada hanize obrati se Hendersonu on je na to uvijek spreman :mrgreen: .
Ja se kladim samo na sigurno. Također, kladim se i sa onima koje ne volim.
Hanniz je dobar momak a i reeds.

Kaže Rodgers da je spreman dati 90 000 funti sedmično koliko Walcot traži. Sturidge i Ince su gotovi.
Hendo, a koliko je sigurno to da su sturidge i ince gotovi??? :)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 dec 2012, 15:38

Citam da bi Remy u januaru trebao u Newcastlu,a ne znam zasto bi ga dovodili osim ako nece prodati Ba u Liverpool
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 dec 2012, 16:03

http://www.thefa.com/News/governance/20 ... ments.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Suso kažnjen zbog nekog komentara, baš da vidimo šta je to pričao... Vrlo moguće da je kažnjen zbog slike Enriquea i komentara ispod slike "gay", a možda i nije zbog toga... Vjerovatno ćemo ubrzo znati zbog čega.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 18 dec 2012, 17:04

Liverpool youngster Suso fined £10,000 by FA for homophobic Twitter outburst..

slika

vise o tome...
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... burst.html
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 dec 2012, 17:12

Hendo, a koliko je sigurno to da su sturidge i ince gotovi??? :)
Ince je 100 %. Njegov otac je bio prošle sedmice i dogovorio je sve detalje ugovora. Cijena je 6 miliona funti, ali Liverpool će platiti Blackpoolu samo 4 miliona, jer oko 35% ima prava već na njegov ugovor.
Što se tiče Sturidga, on je oko 50 % naš igrač. Mogu za njega samo reći da je Telegraf objavio da je dogovor gotov, dok Daily Mail, Liverpool Echo i ostali kažu da smo se samo sastali sa njegovim agentom.

Jako je bitno da nam odu Cole i Downing, za ostalo ćemo lahko.

Ince je tražio oko 20 000 funti sedmičnu platu i mjesto barem na klupi. Njega je malo ponijelo tada njegovi odlični nastupi na posudbi u Nots Countyiju. Pogotovo onaj kada je postigao go, nakon što je jednog igrača oborio, doslovce na stražnjicu. Međutim, nije bilo mjesta za njega na klupi, a pogotovo ne u prvom timu i prodan je Blackpoolu za 250 000 funti. Tačnije, Blackpool je platio to što ga je Liverpool trenirao u mlađim kategorijama.

jose3enrique3 :
Is amazing how fa can fine my friend @suso30fernandez for a banter thing. Was just a joke!!!
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 18 dec 2012, 17:33

Jel ima ikakvoh vjesti u vezi onog Bonya, vidio sam da se mi i chelsea povezujemo sa njim.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 dec 2012, 18:10

Bony ima ACN u januaru, tako da se najvjerovatnije od njega odustalo.

slika
Liverpool manager Brendan Rodger's will have a transfer budget of around £20m to spend in the January transfer window according to the very reliable Chris Bascombe from the Telegraph.

If true, and it is £20m, then after Ince & Sturridge it'll leave us with around £4m..
Steward Downing proglašen najboljim igračem Liverpoola kontra Ville. :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 18 dec 2012, 18:23

Cuj 20M,ccc. Pa dns ti novci na trzistu ne predstavljaju neku pozamasnu svotu.Umjesto da se sad pokazu,da bace 50tak M ,oni sitnicare. Nema nama Lp jos zadugo sa ovakvim vlasnicima :)
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 18 dec 2012, 18:31

U januaru da bace 50 miliona ? :? Pa druze moj nismo mi Čelzi, ekipa se ne gradi u januaru kad su svi igrači duplo skuplji i dosta ih teze dovest.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 18 dec 2012, 19:04

Asistencije u ligi do sada:

slika
Nad nama nebo ima da gori!

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 18 dec 2012, 19:16

neurofunk je napisao/la:U januaru da bace 50 miliona ? :? Pa druze moj nismo mi Čelzi, ekipa se ne gradi u januaru kad su svi igrači duplo skuplji i dosta ih teze dovest.
E pa bas zbog toga cemo se nacekat LP.Koliko su vlasnici obecavali za januar,ja sam pomislio da ce dati min. 70M za pojacanja,a oni daju 20M :O
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 dec 2012, 19:20

Logicno da nemamo asistencija, ako Suarez da gol onda je to njegova solo akcija. Sto se tice kaznjavanja Susa, obicna glupost. FA mozda i ovim pokazuje da je kontra Liverpoola. Ne mogu da vjerujem da su zbog ovoga momka kaznili sa 10 000 funti. Ja se sa tim parama mogu zaposliti u drzavnu firmu recimo :mrgreen:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 18 dec 2012, 19:34

peppo_owen je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:U januaru da bace 50 miliona ? :? Pa druze moj nismo mi Čelzi, ekipa se ne gradi u januaru kad su svi igrači duplo skuplji i dosta ih teze dovest.
E pa bas zbog toga cemo se nacekat LP.Koliko su vlasnici obecavali za januar,ja sam pomislio da ce dati min. 70M za pojacanja,a oni daju 20M :O
od koga je dosta je.j abih sad potpisao da nam daju i tih 20m.na kraju cemo dovesti samo inca za 4 mil.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 18 dec 2012, 19:52

Bezveze mi je to, kao "evo vam striktno 20M i nema dalje" :? Bojim se da se ne dogodi ista stvar kao s Dempseyem, kad nisu mogli ni pišljivih 6M dati i ponudili su smoki ( 4M ), za jednog, već toliko dokazanog igrača u EPL.

Znači, ako će nas transferi Inca i Sturridga koštati 16M, onda nam ostaje da dovedemo igrača od 4M funti ili manje :? . Pa ne treba nam još jedan Assaidi ( za kojeg se iskreno nadam da će dobiti više šanse ).

EDIT:
Random Stat: Joe Cole is the lightest player in our first-team at 63kg - Sebastián Coates is the heaviest at 85kg
Narodski rečeno : " Nema hljeba u njemu (Cole) :lol: "
Zadnja izmjena: BeyKopites, dana/u 18 dec 2012, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 18 dec 2012, 19:56

BeyKopites je napisao/la:Bezveze mi je to, kao "evo vam striktno 20M i nema dalje" :? Bojim se da se ne dogodi ista stvar kao s Dempseyem, kad nisu mogli ni pišljivih 6M dati i ponudili su smoki ( 4M ), za jednog, već toliko dokazanog igrača u EPL.

Znači, ako će nas transferi Inca i Sturridga koštati 16M, onda nam ostaje da dovedemo igrača od 4M funti ili manje :? . Pa ne treba nam još jedan Assaidi ( za kojeg se iskreno nadam da će dobiti više šanse ).
za ta 4 mil.mozemo dovesti holtbya(ako nije potpisap ugovor)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 dec 2012, 19:57

Ako se ne dovede KVALITETNO pojacanje u januaru...za ocekivati je i da Suarez napusti klub na ljeto.

20 M je malo obzirom da su nasi "orjentirani"na igrace s otoka,da malo bace oko na druge lige,za te pare se mogu naci dva igraca solidnog kvaliteta ali samo solidnog,nazalost Liverpool ocigledno vise nije u stanju da dovede neku top klasu .

Ako se tu oduzme ta 4m za Incea ostane 16,majku mu premalo za Cavanija :mrgreen: :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 18 dec 2012, 20:51

Ian Rush o Rodgersu:

"Navijači znaju da on treba vremena. Ne možemo mijenjati cijelo vrijeme. 4 menadžera u 4 godine, to nije "The Liverpool Way". Sve ostalo su probali, pa sada dajte mladom menadžeru vremena."

O stilu igranja 'The Liverp
ool Way':

"Barcelona je to preuzela od Liverpoola u osamdesetima: najviše radiš kad nemaš loptu u posjedu. Kad je lopta kod tebe, ne predaj ju protivniku. To Barca radi, to Brendan želi napraviti sada ovdje, dakle, vratiti Liverpoolu njegovu igru."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.