Dakle:

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Isto razmisljam...Odlicna postava...Pa u ovom trenu sigurno nasa i najjaca....bhsport je napisao/la:Licno bih volio vidjeti sastav:
---------------Begovic----------------
Vranjes-Spahic-Zukanovic-Mujdza
----------------Salihovic--------------
Stevanovic--------Pjanic------Lulic
-----Dzeko---------Ibisevic-----------
ma dzaba sto je to po nama jedna od najaci postava, kad ce nam na kraju opet sejo beka igrati, zahirovic zadnjeg veznog a miske u sredini. te sto nece biti desno krilo u postavi jer treba se misketu mjesto stvoriti u ekipi. nazalost to je razmisljanje naseg selektora.gringobih je napisao/la:Isto razmisljam...Odlicna postava...Pa u ovom trenu sigurno nasa i najjaca....bhsport je napisao/la:Licno bih volio vidjeti sastav:
U Kopru cini mi se , stadion prima 4 hiljadeNeToBoLa je napisao/la:Zna li se gdje se igra ?
Nadam se Ljubljana !
Odlicna postava, samo ne znam kako bi Mujdza pokrio tu lijevu stranu, i sumnjam da bi Salihovic mogao sam obaviti ovu ulogu zadnjeg veznog.gringobih je napisao/la:Isto razmisljam...Odlicna postava...Pa u ovom trenu sigurno nasa i najjaca....bhsport je napisao/la:Licno bih volio vidjeti sastav:
Ako budemo nekom Portugal,onda ce Slovenci igrati nerijeseno sa nama......he,he.samson je napisao/la:Sta vas boli koliki je kapacitet. Ima da ga mi napunimo i haj zdravo .. Uzeti ih i po cetvrti put. Da smo i mi nekom Portugal he he he ..
moze igrati lijevog beka i to dobro .velez_mostar je napisao/la:Odlicna postava, samo ne znam kako bi Mujdza pokrio tu lijevu stranu, i sumnjam da bi Salihovic mogao sam obaviti ovu ulogu zadnjeg veznog.gringobih je napisao/la:Isto razmisljam...Odlicna postava...Pa u ovom trenu sigurno nasa i najjaca....bhsport je napisao/la:Licno bih volio vidjeti sastav:
ok, jeste to mali kapacitet stadiona, ali jedan momak je fino rekao da sve ove utakmice u toku zime ili pred zimu igraju tamo zbog ugodnije klime, tamo su ugostili jedan Urugvaj i Škotsku, uz njih jos i Gruziju. I meni je ovo bas super sto rade Slovenci, ne baziraju se samo na jednom stadionu, vec pokusavaju da iskoriste sto vise njih kako bi reprezentacija igrala u svim krajevima drzave, pa makar to samo bile prijateljske. Ja iako zivim u Sarajevu jedva cekam dan kada ce reprezentacija opet moci odigrati u Bihaću ili slicno, pa makar bio stadion od 5000 mjesta (iako znam da bi bio veci).Cartman je napisao/la:Ali stadion od 4 hiljade...Ipak premalo za utakmicu izmedju dvije ozbiljne reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.