Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Yucca
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Yucca » 18 dec 2012, 16:00

Najveci problem je Talijansko sportsko pravo tj sistem sudenja i iznosenja dokaza jer se ljude kaznjava na osnovu izjave jednog covjeka ali ako on tu izjavu promijeni par puta to nije bitno ipak je vjerodostojan,apsolutno ne branim igrace koji su kaznjeni jer nisam upucen u slucaj al mislim da i u njemu postoje velike manjkavosti 100%

I jos jedna stvar a to je da je tuzitelj Palazzi zasticen ko polarni medvjed i jos uvijek nije odgovarao za masu propalih slucaja ili lakrdijama koje se desavaju oko slucaja koje on vodi tj mnogih kontoverzi :? :? :? :?

Treba se uraditi apsolutna reforma Sportskog prava jer ovo je samo blamaza :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 dec 2012, 16:21

Moratti namjestio.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 16:25

aaa meraka citati kad se ovako navijaci drugih klubova pravdaju kako klub ni u sta nije umjesan, vec da je sve djelo pojedinaca, io godo
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 dec 2012, 16:28

Prescritto je napisao/la:aaa meraka citati kad se ovako navijaci drugih klubova pravdaju kako klub ni u sta nije umjesan, vec da je sve djelo pojedinaca, io godo
a meni su te izjave smjesne,,znaci ti u zatvoru i smijes se nekom zato sto ide u zatvor :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 dec 2012, 16:29

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2012, 16:31

Koliko sam ja ovo skontao , Napoli nije učesnik namještanja a kažnjen je ?
Ova dvojica debila su bili ponuđeni da namjeste utakmicu ali su odbili , međutim zbog toga što nisu prijavili policiji ispašta čitav klub ?
E *ebem ti takav zakon gdje bitno kažnjavati pa makar ne bilo nijednog čvrstog dokaza :?
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 16:34

adointer je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:aaa meraka citati kad se ovako navijaci drugih klubova pravdaju kako klub ni u sta nije umjesan, vec da je sve djelo pojedinaca, io godo
a meni su te izjave smjesne,,znaci ti u zatvoru i smijes se nekom zato sto ide u zatvor :lol:
ne znaci

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 dec 2012, 16:34

Zato te i volimo, dragi @PreshittoAKATrollito.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 dec 2012, 16:37

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 dec 2012, 16:38

francobaresi je napisao/la:Koliko sam ja ovo skontao , Napoli nije učesnik namještanja a kažnjen je ?
Ova dvojica debila su bili ponuđeni da namjeste utakmicu ali su odbili , međutim zbog toga što nisu prijavili policiji ispašta čitav klub ?
Izgleda da je tako.
E *ebem ti takav zakon gdje bitno kažnjavati pa makar ne bilo nijednog čvrstog dokaza :?
:lol: :roll:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 dec 2012, 16:46

Baš me čudi ovo od Pallazzia ... skroz neobično od njega da ovako osudi klub :roll:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 dec 2012, 16:49

I koja je sada razlika izmedu Juventusa i Napolija, u oba slucaja, ovo se odnosi na 2006, su krive osobe a ne klub kao klub medutim i tada a i sada klubovi izvlace deblji kraj.
Alessandro Del Piero !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 dec 2012, 17:03

10DelPiero je napisao/la:I koja je sada razlika izmedu Juventusa i Napolija, u oba slucaja, ovo se odnosi na 2006, su krive osobe a ne klub kao klub medutim i tada a i sada klubovi izvlace deblji kraj.
poredit ulogu Cannavara i Moggija? :o
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 18 dec 2012, 17:11

Samo u Italiji se moze kaznit klub na osnovu "rekla-kazala".Sportski sudovi pod pokroviteljstvom FIGC-a su dovele italijanski fudbal do dna.To uopste nisu sudovi nego prcije levatluka.Pocelo je 2006-te a jos nije zavrsilo.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 17:21

MaGiCa je napisao/la:
Zato te i volimo, dragi @PreshittoAKATrollito.
jarane, kolko je tebi godina? sta ti je furka s ovim nikovima, ja bih ti dao 17, napisi fino kako je napisano **** ga ti il se tivra u osnovnu i uci citat, ha ja

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 dec 2012, 17:23

adointer je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:I koja je sada razlika izmedu Juventusa i Napolija, u oba slucaja, ovo se odnosi na 2006, su krive osobe a ne klub kao klub medutim i tada a i sada klubovi izvlace deblji kraj.
poredit ulogu Cannavara i Moggija? :o
Hmm nisi shvatio poentu, ne ulazim uopste u razmjere navodnog namjestanja od strane tih ljudi nego govorim da klubovi ispastaju iako ponavljam klub kao klub nema veze sa tim. Valjda bi trebalo odstaniti te ljude iz sporta a ne unazaditi klub koji nije direktno vezan za namjestanje.
Alessandro Del Piero !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 dec 2012, 19:33

@Prescritto

Jarane, ako neko se neko ponasa ovde kao da mu je 17 godina, taj se zove Prescritto, a ne Magica. ;)
U svakoj corbi si mirodjija i uzivas u tome da temu izbanalizujes do krajnjih granica. A i nick ti je iskljucivo trolerski. 8-)

@10DelPiero

Problem je u tome sto je optuznica Juventus teretila za organizovan poduhvat sa ciljem zadobijanja rezultatske prednosti, nelegalnim sredstvima.
A ovde se terete trojica ljudi koji nisu u administraciji i organizaciji kluba, vec na terenu. Dakle, da uzmemo da je sve tacno sto im se pripisuje (i Juventusu i Napoliju) => "Juventus" organizovao krimogene aktivnosti, njegovi igraci nisu krivi & Napoli nije organizovao krimogene aktivnosti, igraci Napolija jesu krivi, jer su pokusali da ih izvedu ili samo odbili da prijave iste.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 21:10

postedi me dijagnoza, ja sam te samo pito sto se ponasas ko djete i evo kako vidim kad hoces znas fino nik napisat, fala sto si uvazio sugestiju

pozdrav

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 18 dec 2012, 21:43

MaGiCa je napisao/la: A ovde se terete trojica ljudi koji nisu u administraciji i organizaciji kluba, vec na terenu. Dakle, da uzmemo da je sve tacno sto im se pripisuje (i Juventusu i Napoliju) => "Juventus" organizovao krimogene aktivnosti, njegovi igraci nisu krivi & Napoli nije organizovao krimogene aktivnosti, igraci Napolija jesu krivi, jer su pokusali da ih izvedu ili samo odbili da prijave iste.
Netacno, i Napoli i Juventus nisu organizovali nelegalne aktivnosti, sud je tako potvrdio za Juventus i to onaj civilni a ne onaj miki maus od tri sedmice.Sav farsopoli skandal se sveo na dva covjeka a i njihovi slucajevi su dobrano skrseni.Toliko, cisto da se ne sire dezinformacije.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pogba

Post Postao/la Pogba » 18 dec 2012, 22:22

Ima li kakvih slika sa Cananvarom, Gianellom i Gravom iza rešetaka ili je to rezervisano samo za Pepea i Bonnucia?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []