Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Marsal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 17:56

AgresivnoDjubre je napisao/la:Salu na stranu,bitno je da si ti s giletom zajedno isao na predavanje.Iako je on u vecinu slucajeva bio u alkoholiziranom stanju,al dobro je. :mrgreen: Pravo nije lose.
Haha ma jarane, mislim da sam ga na cijeloj godini vidio svega 3-4 puta na predavanjima. :lol: haman da on nije nešto ozbiljno to shvatao, a pravo u svakom slučaju nije loše ako ćeš imati prosjek ocjena iznad 9 o čemu ja mogu samo sanjat. :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 18 dec 2012, 17:59

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Hebaji ga kolega, ne znam o kome je rijec...
@AgresivnoDjubre
Pa kad se ne znamo,vidjet cemo se neki drugi dan,ja cu castiti ne brini :D
Ajde vazi, jesil ti sa prve godine ili ?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 dec 2012, 18:04

AgresivnoDjubre je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: jeftinije si od onih eskort dama sa stupa. I ti i sarajlijica :mrgreen:
Oces malo krmetine ?
Bosniacum Lilium je napisao/la: Vidi, vidi. Kao i upuceni smo, a ustvari, blage veze nemas :ugeek:
Moj je tata jaci od tvog.
internet hooliganstvo u svom najvecem stepenu :oops:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 18 dec 2012, 18:33

viKK je napisao/la:
likma23 je napisao/la: Jucer bio kod zubara. Bolio me zub i bio natekao. I jucer mi zubar stavi lijek. Danas sam jos vise netekao. Zar ne bi trebalo biti suprotno? :?
Jel imaš upalu , tj ono , temperaturu , i ostale znakove upale ili je samo natekao ? Ako je počeo naticati jučer , moguće je da je se otečeni dio povećavao prije nego što je lijek počeo djelovati ... ali spadne otok u roku od par dana. Ja znam da sam dvaput imao upalu zuba (imao pravu upalu , temperaturu i sve ostalo) i oba puta sam otekao , ali jedan put sam pio antibiotik i spao je za oko sedmicu dana, dok drugi put sam morao primati injekcije(penciline) i potpuno je spao za nekih 4 dana , 5 max..
Samo sam otekao. Nemam temp. Jest poceo jucer naticat, vjerivatno da je to razlog. Danas sam zvao zubara i on kaze da opet dodjem i da ce mi sve otvorit. Nisam ja otisao, jer me zub nije bolio a ako pocne da busi onda ce me 100% zabolit. Ma proce ovo.
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 dec 2012, 18:38

E zbog ovakvih scena sam ja batalio alkohol

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 18 dec 2012, 18:57

likma23 je napisao/la:
viKK je napisao/la:
likma23 je napisao/la: Jucer bio kod zubara. Bolio me zub i bio natekao. I jucer mi zubar stavi lijek. Danas sam jos vise netekao. Zar ne bi trebalo biti suprotno? :?
Jel imaš upalu , tj ono , temperaturu , i ostale znakove upale ili je samo natekao ? Ako je počeo naticati jučer , moguće je da je se otečeni dio povećavao prije nego što je lijek počeo djelovati ... ali spadne otok u roku od par dana. Ja znam da sam dvaput imao upalu zuba (imao pravu upalu , temperaturu i sve ostalo) i oba puta sam otekao , ali jedan put sam pio antibiotik i spao je za oko sedmicu dana, dok drugi put sam morao primati injekcije(penciline) i potpuno je spao za nekih 4 dana , 5 max..
Samo sam otekao. Nemam temp. Jest poceo jucer naticat, vjerivatno da je to razlog. Danas sam zvao zubara i on kaze da opet dodjem i da ce mi sve otvorit. Nisam ja otisao, jer me zub nije bolio a ako pocne da busi onda ce me 100% zabolit. Ma proce ovo.
Ako znatno boli , onda bušenje nećeš toliko ni osjetit ali ako oće baš da sve izbuši onda hoće.. Meni su radili drenažu tj samo su ga otvorili da "prodiše" zub , nisu ga potpuno bušili , i onda su mi dali te određene lijekove koje sam trebao uzimati zbog upale . Ne znam jel ti zubar dao one klasične preporuke , koje je meni dao , tj samo stavljaj oblog sa ledom ili bilo kakav hladan oblog na otečeno mjesto (brže će se uvući otok) , jedi na suprotnu stranu od zuba i koristi četkicu da povadiš neke komadiće hrane ako ti upadnu u taj zub (sa četkicom se sigurno mogu izvaditi) . Ja evo već par godina nemam problema sa zubima , jer upravo koristim takve metode , tj ne puštam da mi hrana ostane u zubima jer brzo može istrunut i naštetit zubu , perem redovno i to je sva magija.

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 18 dec 2012, 18:57

Marsale jel to i ti ganjas pravo :?:

Danas sam Rimskom pravu yebo znanje :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 dec 2012, 18:58

Tribalian je napisao/la:E zbog ovakvih scena sam ja batalio alkohol

[youtube][/youtube]
fol presto da piješ ? :shock: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 19:01

EdenHazard je napisao/la:Marsale jel to i ti ganjas pravo :?:

Goonjam, goonjam :)

Rimsko vopra i ekonomija jedini predmeti oko kojih se moraš oznojit na prvoj godini :) ovo ostalo mačiji kašalj :)

ako ti bude trebo neki savjet, ako budeš imao neko pitanje javi se na pp, pomoci cu ti vrlo rado :)

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 18 dec 2012, 19:06

viKK je napisao/la:
Ako znatno boli , onda bušenje nećeš toliko ni osjetit ali ako oće baš da sve izbuši onda hoće.. Meni su radili drenažu tj samo su ga otvorili da "prodiše" zub , nisu ga potpuno bušili , i onda su mi dali te određene lijekove koje sam trebao uzimati zbog upale . Ne znam jel ti zubar dao one klasične preporuke , koje je meni dao , tj samo stavljaj oblog sa ledom ili bilo kakav hladan oblog na otečeno mjesto (brže će se uvući otok) , jedi na suprotnu stranu od zuba i koristi četkicu da povadiš neke komadiće hrane ako ti upadnu u taj zub (sa četkicom se sigurno mogu izvaditi) . Ja evo već par godina nemam problema sa zubima , jer upravo koristim takve metode , tj ne puštam da mi hrana ostane u zubima jer brzo može istrunut i naštetit zubu , perem redovno i to je sva magija.
Bolio je jutros. Sad ne boli. Nije mi doktor dao nikakve upute. Ja mislim da me danas bolilo zbog toga sto mi je jucer zubar na silu probio iznad zuba gnjoj, nije dao anesteziju. A i prije mi je plomba ispala pa se vjervatn zato upalilo. Sljedece sedmice idem da popravim taj zub.
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 dec 2012, 19:08

[youtube][/youtube]

8-)

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 18 dec 2012, 19:12

Marsal je napisao/la:
EdenHazard je napisao/la:Marsale jel to i ti ganjas pravo :?:

Goonjam, goonjam :)

Rimsko vopra i ekonomija jedini predmeti oko kojih se moraš oznojit na prvoj godini :) ovo ostalo mačiji kašalj :)

ako ti bude trebo neki savjet, ako budeš imao neko pitanje javi se na pp, pomoci cu ti vrlo rado :)
pravo sam naucio ko pjesmicu :lol: :lol: :lol:
statusno pravo danas bilo na parcijali, bio sam ko Falcao protiv Deportiva, samo pisi :lol: :mrgreen:
Ekonomija mi ne djeluje kao teska :?

koja si godina, kako ide :?:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 19:17

EdenHazard je napisao/la: pravo sam naucio ko pjesmicu :lol: :lol: :lol:
statusno pravo danas bilo na parcijali, bio sam ko Falcao protiv Deportiva, samo pisi :lol: :mrgreen:
Ekonomija mi ne djeluje kao teska :?

koja si godina, kako ide :?:
dobiješ pp za par minuta :)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 dec 2012, 19:37

@marsal druze vidim da ti je zelja bila krimnalistika :D i ja zelim da je upisem. znas li kakav je prijemni ? je li tesko upasti kao redovni student ? je li fakultet pretezak ? :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 19:43

jasmin10 je napisao/la:@marsal druze vidim da ti je zelja bila krimnalistika :D i ja zelim da je upisem. znas li kakav je prijemni ? je li tesko upasti kao redovni student ? je li fakultet pretezak ? :mrgreen:
Fakultet nije tezak, moj rođ'o ga je završio. On recimo kad vidi moje knige iz prava kaže da je kriminalistika dosta lakša a i zanimljivija. Prijemni nije težak. Naprotiv vrlo lagan je. Eh sad ide sranje, teško je upast među redovne, čuo sam da ima dosta korupcije i jbg, i sam rođo tvrdi da ima zayebanih profesora koje moraš podmazat bez obzira koliko znaš.

Ono što je mene odvuklo od toga su moji roditelji, nisu mi dali iako je to bila moja velika želja jer jako je tesko naci posao kad završiš, recimo u nas u Zenici u MUPu su popunjeni kapaciteti za narednih 200 godina :mrgreen: a da bi bio security ne treba mi fakultet, mogu i bez toga. :mrgreen:

Tako da sam odustao. Ali ipak ako imaš prosjek iznad 8 a nisi redovan drugu godinu imaš pravo da upšišeš se kao redovan tako da nek ti to ne bude prepreka...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 dec 2012, 19:51

a to mi se pravo svidja :mrgreen: nisam nesto dobar ucenik, naprotiv :D zavrsna sam godina gimnazije :D a ne bih da roditeljima izbijam bezveze dvije milje iz dzepa, ako mi ne bude islo. druga je prica ako bih up'o kao redovan student. prijatelj ima stan, tako da bi skupa zivjeli, tako da me ne bi ni skupa izaslo ako zayebem odmah na prvoj godini :D
e znas li slucajno da li je tesko upasti na policijsku akademiju :?: stari mi je vise za policijsku akademiju, ali cuo sam da je skoro pa nemoguce upasti bez neke bas jake stele :roll:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 19:59

jasmin10 je napisao/la:
e znas li slucajno da li je tesko upasti na policijsku akademiju :?: stari mi je vise za policijsku akademiju, ali cuo sam da je skoro pa nemoguce upasti bez neke bas jake stele :roll:
Za policijsku akademiju stari ti mora bit najmanje načelnik policije ili inspektor za teška ubivstva :mrgreen:

zezam se, ne znam odakle si ali recimo u ZDK kada policija raspiše konkurs za prašinare i mlađe inspektore prvo se obavi obuka odabranih u Zenici 2 mjeseca ( a kako ih odaberu, to sami bog zna i niko više) i zatim ta grupa odabranih ide na policijsku akademiju na Vracama (Sarajevo) na još 4 mjeseca obuka i svi prolaze, niko ne pada i nakon toga počinju radit u policiji. mislim da se ti sam ne možeš upisat na akademiju, ali opet nisam siguran

u nas u zenici nedavno 110 policajaca i mlađih inspektora ostalo bez posla, tj mora se raspisat nova generacija jer ovih 110 su uglavnom preko štele dobili posao i sve kazne koje su oni napisali su poništene :D

recimo tu je bilo svjećara, biologa, ekonoma, tesara i svih 110 završilo akademiju i konkurs proglašen nevažećim. sad oni tuže Mup :lol: ma komedija...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 dec 2012, 20:03

ni sam ne znam sta cu :roll: a to ce mi biti jedna od najvecih odluka koje sam do sada napravio :roll:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 dec 2012, 20:10

Kad ce visa ova Ikra objaviti rezultate :roll: :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 dec 2012, 20:11

jasmin10 je napisao/la:ni sam ne znam sta cu :roll: a to ce mi biti jedna od najvecih odluka koje sam do sada napravio :roll:
Ne znam sta da ti kazem, opet dobro proguglaj sta i kako, ja sam recimo ovo svoje guglao kad sam ja htio upisivat i otada mi je poznato sve, ko zna je li se zakon izmijenio otad, ima 3 godine kako sam htio na kriminalistiku

što se tiče pol. akademije vjerovatno poznaješ nekog policajca, raspitaj se kod njega šta i kako, on će ti najbolje objasniti.

zbog svega toga ja sam izabrao pravo, jer je mozda najslicnije kriminalistici a velika mi je želja bila a i dalje je u zivotu bavit se policijskim poslom jer smatram da je to jedan od časnijih poslova, a bogami ni plate nisu loše... iako je ova današnja omladina nafurana na te ACAB fazone ja opet imam nekog poštovanja, zamisli u kakvom bi sranju mi tek bili da nema murije :) , a nažalost oni rade koliko je u njihovoj moci, veći problem je od njih tužilaštvo i naš posrani zakon

tako da sretno šta god odlučiš, najbolje bi bilo da se počneš odmah raspitivat :) glupo je gubiti i jednu godinu u zivotu zbog gluposti, vjeruj meni ja to najbolje znam :)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []