Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

FKKC1932
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la FKKC1932 » 18 dec 2012, 15:16

Prescritto je napisao/la:najtrofejniji klub najdominantnije lige u klupskom fudbalu, prvi klub koji je osvojio sve medjunarodne trofeje, klub za kojeg je igralo najvise igraca koji su bili svjetski prvaci, klub koji je osvojio 9 zlatnih lopti

eto ti 4 razloga po kojim je juventus unikatan klub i zasto se smatra najvecim na svijetu

al ne zelim da idem u of topik samo sam areni objasnio nesto, pa-pa
Čuj, Juventus najveći :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 dec 2012, 16:36

Prescritto je napisao/la:koga nas, bolilo bi me da messi i guzni haveri igraju u sarajvu, al posto ne igraju libo me taki za njima :D

ja sam navijac najveceg kluba u BIH FK Željezničara, a ovako simpatisem najveci svjetski klub Juventus iz torina, zato molim te ne poistovjecuj me s ljubiteljima rezimskog kluba, fala ;)
Ja sam navijac Celika i od srca mi je drago sto ne igramo u Evropi i zavrsavamo kao vi s Izraelcima i sl. Bolje ne bit prvi, najbolji, najjaci, najusraniji kad vas otresu sa 5 i vise golova. Vi ste najbolji a mi slabiji vam se komimo od smijeha. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 18 dec 2012, 16:56

Opet on po Želji šampionu :shock: nikako da zaboravi Slobodu i Leotar :lol:

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 17:29

bparena je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:koga nas, bolilo bi me da messi i guzni haveri igraju u sarajvu, al posto ne igraju libo me taki za njima :D

ja sam navijac najveceg kluba u BIH FK Željezničara, a ovako simpatisem najveci svjetski klub Juventus iz torina, zato molim te ne poistovjecuj me s ljubiteljima rezimskog kluba, fala ;)
Ja sam navijac Celika i od srca mi je drago sto ne igramo u Evropi i zavrsavamo kao vi s Izraelcima i sl. Bolje ne bit prvi, najbolji, najjaci, najusraniji kad vas otresu sa 5 i vise golova. Vi ste najbolji a mi slabiji vam se komimo od smijeha. :D
postujem tvoje razmisljanje ;)
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 dec 2012, 17:40

bparena je napisao/la:

glupo razmisljas iskreno, bolje otici u Evropu i biti izyeban od nekih jacih klubova a pritom i zaraditi koju paricu sto Sarajevo i Zeljo urade nego visiti na sredini ili dnu tabele a dzepovi prazni

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 dec 2012, 17:57

najtrofejniji klub najdominantnije lige u klupskom fudbalu,

Nekada u proslosti.
prvi klub koji je osvojio sve medjunarodne trofeje
Nije tacno.Juventus nema Svjetsko klupsko prvenstvo.
, klub za kojeg je igralo najvise igraca koji su bili svjetski prvaci,
Koliko njih ?
klub koji je osvojio 9 zlatnih lopti
Barcelona ima vise !
eto ti 4 razloga po kojim je juventus unikatan klub i zasto se smatra najvecim na svijetu
Losi argumenti
Nemoj mu vise objasnjavati pa-pa.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 dec 2012, 18:01

A da ignorisemo Rubentus ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 18 dec 2012, 18:03

Johny je napisao/la: Nije tacno.Juventus nema Svjetsko klupsko prvenstvo.
Naučiš šta je Interkontinentalni kup i šta je Svjetsko klupsko prvenstvo, pa se onda vratiš u početak 90-ih pa usporediš novi sistem igranja Lige prvaka sa to dvoje gore, i onda shvatiš da to Juventus zapravo i ima...

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 18:19

Johny je napisao/la:

Nekada u proslosti.
Nije tacno.Juventus nema Svjetsko klupsko prvenstvo.
, klub za kojeg je igralo najvise igraca koji su bili svjetski prvaci,
Koliko njih ?
klub koji je osvojio 9 zlatnih lopti
Barcelona ima vise !
Losi argumenti
Nemoj mu vise objasnjavati pa-pa.
ne ofiraj se, pojma nemaš, ovo je najgluplji post sto sam procitao na forumu, navijaci farse i hale su fakat zatucani u mnogim stvarima

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 dec 2012, 18:27

geoxx je napisao/la:
bparena je napisao/la:

glupo razmisljas iskreno, bolje otici u Evropu i biti izyeban od nekih jacih klubova a pritom i zaraditi koju paricu sto Sarajevo i Zeljo urade nego visiti na sredini ili dnu tabele a dzepovi prazni
Samo vi tako zaradzujte i budite izjebani i na poluvremenu ko utopljenici jedva cekati kraj da se jos vise ne osramotite ko u Izraelu. Mi to pametnije. Za koji dan se otvara fudbalski centar u Zenici sa svim pratecim objektima, pa se na proljece napokon zapocinje veliko prosirenje hrama fudbala - Bilino Polje, a onda kad sve to bude gotovo ide se u ulaganje u nas Celik.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 dec 2012, 18:29

Johny je napisao/la:

Nekada u proslosti.
Johny je napisao/la:Nije tacno.Juventus nema Svjetsko klupsko prvenstvo.

nije tacno , juve ima taj trofej i to dva trofeja , malo se informiraj to takmicenje se prije zvalo Intercontinental cup

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 18 dec 2012, 18:46

Real Madrid je veci klub od Barce i Juventusa zajedno, sto se tice Barce i Juventusa, tu je to negdje. Al' ne mogu vjerovat da bilo tko pokusava velicinu nekog kluba izjednacit sa velicinom Real Madrida.

4+2=6 < 9.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 dec 2012, 19:43

Prescritto je napisao/la:najtrofejniji klub najdominantnije lige u klupskom fudbalu, prvi klub koji je osvojio sve medjunarodne trofeje, klub za kojeg je igralo najvise igraca koji su bili svjetski prvaci, klub koji je osvojio 9 zlatnih lopti

Milan i Boka su iznad Juventusa, i najveći klubovi na svijetu u međunarodnoj konkurenciji....
Juventus je iza Bajerna, Liverpula, Ajaksa, Mančestera, Barselone, i Reala....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 18 dec 2012, 19:45

DANTES je napisao/la:

Milan i Boka su iznad Juventusa, i najveći klubovi na svijetu u međunarodnoj konkurenciji....
E jbg buraz, pretjera ga sad i ti :mrgreen: ;)
Da je Juve iza Boce i Ajaxa, to nije sigurno

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 dec 2012, 19:46

DANTES je napisao/la:

:lol: dobar je memo ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2012, 20:53

Malo realnosti ne bi bilo na odmet .
Real je i dalje najveći fudbalski klub na svijetu , najviše iz razloga što ima 9 titula u LP-a .
Zbog fantastičnih rezultata u zadnjih 8 god. Barca je poprilično popunila zbirku trofeja na svim poljima pa zato mislim da su oni odmah do Reala .
Što se tiče Milana , Juventusa oni su tu do Reala i Barce ali trenutno stepenicu - dvije niže .
I Liverpool je klub kojim bi zaključio ovu listu TOP 5 velikana , ponajviše iz razloga jer su najtrofejnija ekipa iz Engleske na međunarodnom planu .
Što se tiče te teme oko Zlatne lopte , mislim da ih Barca ima 10 , trenutno najviše a poslije njih je odmah Milan(8) pa Juve(8) . Ali u taj podatak nisam 100 % siguran .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 21:02

paša jedno je Zlatna lopta, a drugo FIFA Zlatna lopta, ona prava zlatna lopta se ne dodjeljuje vec 2 il 3 godine

orginalni Ballon d'OR se prestao dodjeljivati 2009, a takvih Zlatnih lopti koje je dodjelivo France Football je osvojio najvise juventus i to 9, a posljednja zlatnu loptu neki juventusov igrac ona koju je osvojio cannavaro 2006 kao igrac juventusa i reala

sad se skroz drukčije dodjeljuje FIFA Zlatna lopta

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2012, 21:31

Mislim da je to sve ista nagrada , odnosno da je samo promjenjeno ime .
I FIFA i UEFA su složne oko toga , i upravo sam provjerio dobitnike , odnosno broj nagrada po klubovima .
Barca ( 10 ) Milan i Juve (8) Real (6) .
Odnosno to je taj Ballon d'Or ili ti France football golden ball.
Nagrada se počela dodjeljivati 1956 i sve do 2010 god.
Poslije toga nagrada je promjenila ima ili tako nešto , odnosno zadnje 2 god .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 dec 2012, 21:40

@ripper ajax je stvorio više igrača, ima više titula, boka isto tako....
@baresi fudbal se ne igra zadnjih 10 godina pa tako Barsa ne može ispred milana jer joj fali evro titula za tako nesto
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 18 dec 2012, 21:57

francobaresi je napisao/la:Mislim da je to sve ista nagrada , odnosno da je samo promjenjeno ime .
I FIFA i UEFA su složne oko toga , i upravo sam provjerio dobitnike , odnosno broj nagrada po klubovima .
Barca ( 10 ) Milan i Juve (8) Real (6) .
Odnosno to je taj Ballon d'Or ili ti France football golden ball.
Nagrada se počela dodjeljivati 1956 i sve do 2010 god.
Poslije toga nagrada je promjenila ima ili tako nešto , odnosno zadnje 2 god .
nije ista, do 2010 i FIFA je imala nagradu FIFA Player of the year, a France Football je dodjeljivao Ballon d'or i 2010 su se oni dogovorili da dodjeljuju zajednicku nagradu FIFA Ballon d'Or, kazem ti maloprije ona prava orginalna Ballon d'or vise ne postoji

nije ista iz razloga sto je bilo godina kad nagrade odu drugim igracima, 2003 Nedved Ballon d'OR, a FIFA Player of the year Zinedine Zidane

sada ti je da se izrazim FIFA Ballon d'Or legitimni nasljednik nagrade FIFA Player of the year, a orginalna Ballon d'OR frans futbola vise ne postoji

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.