AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 19 dec 2012, 01:22

_forzamilan_ je napisao/la:Ima on 18. godina ko i ja, babo ga upiso kod matičara a imao 1,80cm :lol:

Ovo za Pata hmm. Spominje se i Robinho pa jel moguće da će obojica napustiti Milan? Mada nakon prošlog ljeta ništa me ne iznenađuje kada su prodaje u pitanju. Iako nakon gubitaka senatora potencijalni odlazak ove dvojice brazilaca ispadne težak ko kafu popit moram priznati da će mi biti veoma žao ako Patak napusti klub i baš će mi nešto teško pasti. Pa on je faktički od 17. godine u Italiji, faktički dijete Milana, tu je napravio karijeru ime ali povrede i povrede uništiše ga... :cry:

Brate momak izrastao za svoje godine :lol: Šta onda reći za Mastoura koji će tek uskoro imati 15 god. a visok je 176 cm i ima 66 kg :shock:

Što se tiče Pata i meni je u jednu ruku žao , ali mislim da je dopi*dio svima u Milanu sa stalnim povredama .
Praktički 18 mjeseci je van terena i Milan je navikao bez njega , a što se tiče Robinha također neće faliti Milanu jer on igra jednu utakmicu dobro pa 4 katastrofa. Došlo je vrijeme da ih neki drugi momci zamjene .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 19 dec 2012, 01:23

ahmad_tz je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Kolega , ako je tako , onda ne uzimaj dres El Shaarawya ni pod razno . :lol:
uzimam Boneru sljedeceg :lol:
ronaldo99 je napisao/la:kad vec uzimas dres orginalni uzmes bez broja i natpisa ili jednostavno uzmes dres sa brojem 3 MALDINI i ne brines nista :D :D
ma on je meni najdrazi igrac, prvo sam konto uzet Inzaghia al ett :mrgreen:
Sto nisi Boneru odma uzeo :lol: :lol: :lol:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 dec 2012, 01:31

Malo da idem off-topic :D
Koliko nas ovdje ima nekakav posao ili studira ?
-Rui Costa-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 19 dec 2012, 01:38

Ja trenutno ni jedno ni drugo :D
A sto pitas? :mrgreen:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 dec 2012, 01:42

Ma onako baš me zanima , jer ja inače najčešće sa posla pišem ovdje . Pa kontam da možda i vi ostali radite noćnu ili učite pa na pauzama ubijate vrijeme ovdje :D :D
-Rui Costa-

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 dec 2012, 01:43

kamo lijepe sreće da imam posao :mrgreen:

studira se, već podugo :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 dec 2012, 01:46

Batalio fax na drugoj falio semestar za 3. godinu. Radim već godinama al na crno nisam osiguran :( ganjam drugi posao bio na razgovoru držte fige bgm kriza ovdje u SBK :|
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 dec 2012, 01:47

L'Avvocato je napisao/la:kamo lijepe sreće da imam posao :mrgreen:

Ma brate studirao sam i ja Pravo ali nisam mogao da podnesem nepravdu .
Taman sam dogurao do kraja 2. godine i onda sam "pukao" nisam mogao da vjerujem na koji način se polažu ispiti , a ja budala učio dan i noć :?
Zato sam to i napustio , sad "lomim" leđa i radim u mlinu odnosno pakujem brašno , nije posao za pohvalit se ali radim 20-22 dana mjesečno imam platu između 520 i 570 KM sve zavisi koliko radim :roll:
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 dec 2012, 01:48

Pa šta bi sa pravnim opet zjapio na birou... Pravnika i ekonomista imamo na izvoz jbg. Moji jaran ekonomista jedva posao u Sarajevu našao i to radi platu hoćel dobit il neće a i ona minimalac... Sad ganja master pa kad bolje skontam isplati se više u kakvu jaku stranku dati nego u školu. Imam komšiju takvog sad će u telekomu da radi a nije ni srednje završio a plata će bit 1500minimalno pa ti vidi.
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 19 dec 2012, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.

Krepat ma ne molat!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 19 dec 2012, 01:49

francobaresi je napisao/la:Ma onako baš me zanima , jer ja inače najčešće sa posla pišem ovdje . Pa kontam da možda i vi ostali radite noćnu ili učite pa na pauzama ubijate vrijeme ovdje :D :D
Navecer se prati NBA na kladionici,tako da se moze reci da i ja radim trecu smjenu :mrgreen:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 dec 2012, 01:51

Znam brate najviše je pravnika na birou , ali eto insan se nada dok mu dušmani i nadu ne uzmu .
Sad makar radim , nisam osiguran ali imam svoje pare i tako da ne zavisim od matere koja mora da hrani brata i da ga školuje , ja pomažem koliko mogu .
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 dec 2012, 01:54

Jbg boriti se treba nema druge i kod mene slična situacija ako ništa nisam nikome na teretu već dugi niz godina ali nije ni to dugornočno riješenje ali šta je tu je. Kakav je vakat došao mladi jedinu nadu imaju da se ispale vani. Evo moja jarana 2 jedan će u Njemačku da radi sad iza nove godine dok drugi gleda da se uda u Austriju dogodine :lol:
Aj laku noć, i btw moderaciji nemojte nas banovati za off :roll:

Krepat ma ne molat!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 19 dec 2012, 01:57

francobaresi je napisao/la:Znam brat najviše je pravnika na birou , ali eto insan se nada dok mu dušmani i nadu ne uzmu .
Sad makar radim , nisam osiguran ali imam svoje pare i tako da ne zavisim od matere koja mora da hrani brata i da ga školuje , ja pomažem koliko mogu .
Ma problem je sa bilo kojim faxom se zjapi na birou,da poludi covjek jbt,imam par drugova koji su zavrsili te ekonomoju te fiziku te pravo,krampa nidje nista,ja nisam studirao ganjao posao zaradio finih para hvala Bogu,sad malo odmaram.Samo naprijed stari radi ako mognes vandredno se vrati pa pomalo gruaj fax neka diplome.
@forzamilan nek je sa srecom brate evo drzim ti fige da se "uvalis"na taj posao :D

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 dec 2012, 02:00

Bit' će bolje , jer gore ne može :D
-Rui Costa-

subasic
Kontakt:

Post Postao/la subasic » 19 dec 2012, 02:04

francobaresi je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:kamo lijepe sreće da imam posao :mrgreen:

Ma brate studirao sam i ja Pravo ali nisam mogao da podnesem nepravdu .
Taman sam dogurao do kraja 2. godine i onda sam "pukao" nisam mogao da vjerujem na koji način se polažu ispiti , a ja budala učio dan i noć :?
Zato sam to i napustio , sad "lomim" leđa i radim u mlinu odnosno pakujem brašno , nije posao za pohvalit se ali radim 20-22 dana mjesečno imam platu između 520 i 570 KM sve zavisi koliko radim :roll:
nevo i ja malo da se ukljucim na ovu temu....nepravda je najgora,isti je slucaj samnom,samo sto ja jos uvjek to trpim,i nekako guram,inace sam 3 god kriminalistike,tj do kraja imam jos 7 ispita,al bgm kako je krenulo tek kad zavrsim fax,nastupaju muke tj trazi posao (ako ga nadjes)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 dec 2012, 02:41

Pa imal igdje dobre vijesti :D

Tuga, jbg ... i ja svako malo odem u Švabiju na radim, na crno ... kako sam završio četvrtu redovno sam tamo ... nema mi druge jbg :)

Ušli smo u off poprilično :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 dec 2012, 02:47

Ja sam DIF zavrsio tj Prof. Fizicke kulture odradio pripravnicki i ev vec 4 godina kako nemam posao u struci sa strane na crno se nesto zaradi al sve je to sitno :oops: :oops: :oops: :oops:

izvinjavam se za off
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 19 dec 2012, 03:57

Također moje izvinjenje za off . :)
Sad se opet vraćamo na sportske teme , tu nalazim "utjehu" od svakodnevnih problema :D
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 19 dec 2012, 08:37

Čekaj, čekaj :lol: kad ste vi, moram i ja da kazem da studiram na FPN u Sarajevu, 4 god sam. Teška situacija ko' i kod svakog, borim se. Najveći problem mi je što zavisim od stare još uvjek :oops: Valjda bude nekog posla aBd, pa makar i na crno, ne bih se žalio.. ;) et sad možemo o svakodnevnim problemima :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 19 dec 2012, 09:51

evo citam da od 15 januara mi koji imamo mogucnost gledanja moja webtv vise nece biti dzabe nego ce se placati 1KM, hajde ne bi to bio problem placati ali na spisku nema niti jednog sportskog kanala tj arenasport...gdje sad gledati utakmice milana a da je slika dobra plus nema pucanja streama :?

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []