To i ja mislim.harishp je napisao/la:Protiv Grcke ionako zabija neko iz mase.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako njemu sa 26 ili 27, koliko vec ima, nije bolje turnuti 2 miliona u septicku, a znamo da na bankovnom ima deset puta vise, za respet u ekipi i igranje 90 minuta, onda u redu. Nek ostane i nek tura i ta dva na racun. Mada, neko dobro rece, vise se mi ovdje nerviramo za njegovu situacijom nego on sam. Uglavnom, meni ne smeta, a ni njemu ocitao, dok imamo Vedu i Pjanu, nama dobro:). Ali, onda nema smisla da se ovdje od mase prozivamo svim i svacim zbog realnog stava.harishp je napisao/la:Kome je velis bolje 2 miliona ''turiti''u septicki kanalcikac je napisao/la: Uglavno, treba moliti Svevisnjeg da Edin konacno shvati da mu je bolje negdje zaradjivati dva miliona manje i igrati nego sto je sada slucaj. Nece biti dobro ukoliko ne udje u formu do Grcke.
Protiv Grcke ionako zabija neko iz mase.
Ko će ga razumit xD
Naš reprezentativac u igru je ušao u trenutku kada su Građani imali prednost od 2:1, a čini se da je njegov zadatak bio da smiri igru, ili kako bi se reklo, da stane na loptu.
Roberto Mancini otkrio je to nakon utakmice, rekavši da je popularni Dijamant odlično obavio svoj posao u vremenu provedenom na travnjaku St. James Parka.
"Aguero i Tevez su perfektan par na terenu, odlično su igrali. Međutim, moram reći da je Edin bio veoma važna karika u ovoj pobjedi. Kada je ušao u igru sjajno je obavio posao i čuvao je loptu", rekao je
Naš reprezentativac u igru je ušao u trenutku kada su Građani imali prednost od 2:1, a čini se da je njegov zadatak bio da smiri igru, ili kako bi se reklo, da stane na loptu.
Roberto Mancini otkrio je to nakon utakmice, rekavši da je popularni Dijamant odlično obavio svoj posao u vremenu provedenom na travnjaku St. James Parka.
"Aguero i Tevez su perfektan par na terenu, odlično su igrali. Međutim, moram reći da je Edin bio veoma važna karika u ovoj pobjedi. Kada je ušao u igru sjajno je obavio posao i čuvao je loptu", rekao je
I onda kazu Mancini normalanZekoo je napisao/la:Ko će ga razumit xD
Kad Dzeko igra dobro nagradi ga klupom, a kad odigra lose, hvali ga, ne mogu vjrerovati da mu je ono juce dobro, ali izgleda da on ono od njega trazi, a hudni Edin napadan ovdje
Je li ovo stara slika, ili je malo skoknuo do Sarajeva?

Napisao "Home, sweet home" i tu sliku postavio na twitteru.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Edin je bio bolji kad je tek došao , jer je tad igrao kao onaj Edin iz Wolfsburga.. Trčao je, očekivao je direktnu igru prema centarforu , ali ga nije htio gol..Poslije je pokušavao da se prilagodi na tu neku "igru" Cityja, u kojoj svi forsiraju način igranja koji njima paše, te je počeo da se dodaje , da čeka loptu kao što je i prije radio , pa je otišao na klupu , pa je ulazio kad je City napadao sa svih strana i trebao gol , tad bi zabijao ... A njegove prave kvalitete nisu dolazile do izražaja. Još uvijek mislim da je izgubio na agilnosti i brzini , pa jučer se lako mogao vidjeti čist dokaz, Aguero je sa loptom brži od njega bez lopte... (onaj slučaj kad je Aguero išao na golmana pa onda neprecizno lobovao) ... Dodao bi on Džeki da je dovoljno blizu gola.okocha123 je napisao/la:A jesu pojedinci tvrdoglavi ovdje.. Dzeko LOSE igra i tacka.. Dao je golove, namjestio je ovako onako al u igri ga nema nigdje.
A ako vec gledate statistiku golova i asistencija pogledajte statistiku dodavanja, tacnih netacnih. Dzeko redovno ima najmanje dodavanja i najlosiji procenat pasa. Znaci, nekih 20-25 dodavanja za pola sata uz 60 % uspjesnosti... Mislim , to je jako jako losta statistika
Na momente uzgleda bez motiva, bez elana - kao da je dosao na termin a na momente zivne. Ali vecinu vremena se krije od lopte i igre.
On je u Sitiju vec skoro 2 godine a placen je velike pare.. Na stranu par jako bitnih golova, koliko je on imao dobrih partija. Svaki prokleti put je bilo pa eto nije nista losiji od ovog, od onog. Pa stani vise, jbt. Za te pare se dovode igraci koji ce donijeti prevagu, koji ce gristi na terenu. Bilo je vrijeme adaptacije, pa sebicni Tevez, pa sebicni Aguero, pa Mancini pa ovaj. Proslo je vrijeme adaptacije, igrao je bez Teveza skoro cijelu proslu sezonu, igrao je i sam u spicu, igrao je i sa Balom i sa Aguerom itd..
Znaci pratim City redovno, mozda sam fulio 3 tekme u ove 2 godine. On je bolje igrao kad je tek dosao, samo sto ga nije htio gol. Trcao je, otkrivao se, nudio se... Sad ga hoce gol, al u svemu ostalom je duplo losiji... Nema agilnosti, spor je, lose se krece,otkriva itd...
A ne zaboravite da ga je upravo Mancini i doveo.. On je dao pare koje niko drugi nije htio dati i dao mu priliku odmah cim je dosao. Mozda on jednostavno u Edinu nije dobio ono sto je trazio. Lagano je pricati protiv drugih. Mislim, treba i cijeniti ono sto imamo ali jel to ne smijes reci da Edin nije ni pola igraca sto je nekad bilo. Jel to mrzim Bosnu i repku ako to kazem.. A to sto su drugi ili tvrdoglavi ili ne vide isto sto mi ostali koji smo samo objektivni, to je drugo
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la:Kakav Dortmund. Ako je Njemačka samo Bayo.neo je napisao/la:Sta ba kakve asistencije !? Pa to su indirektni golovi, znaci lik je namjestio 9 golova a Dzeko 2. To sada ne treba nsita znaciit !?
Dzeko je pao dosta, i volio bi kada bi se vratio u Njemacku, tj Dortmund!
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Uh što bi se tamo puno naigrao pored Gomeza. Mogo bi samo pričat viceve sa Mandžukićem na klupi...Centre forward je napisao/la:Kakav Dortmund. Ako je Njemačka samo Bayo.neo je napisao/la:Sta ba kakve asistencije !? Pa to su indirektni golovi, znaci lik je namjestio 9 golova a Dzeko 2. To sada ne treba nsita znaciit !?
Dzeko je pao dosta, i volio bi kada bi se vratio u Njemacku, tj Dortmund!
Nije stara slika, u SA jeCartman je napisao/la:Je li ovo stara slika, ili je malo skoknuo do Sarajeva?
[img]https://pbs.twimg.com/media/šššA-MBVtECIAAdBwc.jpg[/img]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Raphael Honigstein na twitteru: Dzeko: he was offered to Dortmund but they have said no. Too expensive.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Joj sto Inter nema para da ga dovede. Lego bi ko budali samar. Steta 
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma kakav Inter, Džekson kod mene u Swansea-ju, na početku druge sezone dere guzove...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
begovic ili reina, zaha i dzeko u arsenal vec u januaru !!
tako mi rece boro primorac
Pazi ovog insajderaelansa je napisao/la:begovic ili reina, zaha i dzeko u arsenal vec u januaru !!tako mi rece boro primorac
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Arsenal da je pametan doveo bi na gol Begovica, a u zadnju liniju Spahica (ma koliko bio star - bio bi stub odbrane) sa Sagna - Mertesacker - Vermaelen bi klao, a u vezu Pjanica sa Wilshere - Ramsey - Cazorla - Podolski da razvlace pamet...u napadu nek mjenjaju sve svoje napadace i dovedu Dzeku i ostave O.Chamberlain - Chamack!
Ma istresli bi Ligu sampiona i Premiership ko Cluj Uniteda!
Jos Papeta umjesto Wengera, hebo Barcelonu !hz1987 je napisao/la:Arsenal da je pametan doveo bi na gol Begovica, a u zadnju liniju Spahica (ma koliko bio star - bio bi stub odbrane) sa Sagna - Mertesacker - Vermaelen bi klao, a u vezu Pjanica sa Wilshere - Ramsey - Cazorla - Podolski da razvlace pamet...u napadu nek mjenjaju sve svoje napadace i dovedu Dzeku i ostave O.Chamberlain - Chamack!
Daj jarane, smanji dozivljaje, nije ti ovo Football Manager ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
ti si meni jos bolji kad se na ovaj sarkazam i parodiju lozisDushi_Rob je napisao/la:Jos Papeta umjesto Wengera, hebo Barcelonu !hz1987 je napisao/la:Arsenal da je pametan doveo bi na gol Begovica, a u zadnju liniju Spahica (ma koliko bio star - bio bi stub odbrane) sa Sagna - Mertesacker - Vermaelen bi klao, a u vezu Pjanica sa Wilshere - Ramsey - Cazorla - Podolski da razvlace pamet...u napadu nek mjenjaju sve svoje napadace i dovedu Dzeku i ostave O.Chamberlain - Chamack!
Daj jarane, smanji dozivljaje, nije ti ovo Football Manager ...
hz1987 je napisao/la:Arsenal da je pametan doveo bi na gol Begovica, a u zadnju liniju Spahica (ma koliko bio star - bio bi stub odbrane) sa Sagna - Mertesacker - Vermaelen bi klao, a u vezu Pjanica sa Wilshere - Ramsey - Cazorla - Podolski da razvlace pamet...u napadu nek mjenjaju sve svoje napadace i dovedu Dzeku i ostave O.Chamberlain - Chamack!
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Sta ce ovaj u Sarajevu ako se jos igra, jos vise zbunjujuce zasto Mancini vraca Balonju nazad. Pa ko ce sad normalan rec da je Mancini dobar trener.Cartman je napisao/la:Je li ovo stara slika, ili je malo skoknuo do Sarajeva?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- EdenHazard
- Kontakt:
mogli bih i ime promjenit u FC Bosnahz1987 je napisao/la:Arsenal da je pametan doveo bi na gol Begovica, a u zadnju liniju Spahica (ma koliko bio star - bio bi stub odbrane) sa Sagna - Mertesacker - Vermaelen bi klao, a u vezu Pjanica sa Wilshere - Ramsey - Cazorla - Podolski da razvlace pamet...u napadu nek mjenjaju sve svoje napadace i dovedu Dzeku i ostave O.Chamberlain - Chamack!
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, FerdinandF, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, komax, legendarnadruga, Muumii, Riziko, rukometubih23, SanaBosna, Scholl i 83 gosta.