Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Paris Saint-Germain FC
heh, dali ce mjenjat boju ko Cardiff FC
odličan meč protiv Lyona, steta sto nedadoše više pogodaka, jer su bili briljantni. Sam Arsene Wenger je pohvalio igru PSG-a i okarakterisao je kao odličnu. Nego po vama, jel ono bio namjeran start Ibrahimovića ili slučajno! po meni namjerno, samim tim i papanski
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
nije namjerno
ovaj lovren nesto ko' prijeti ibri i prica o revansu, pa ibro ce ga opet raznijeti 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
malo mi neizgleda slucajno
jer je Ibra imao i prije ovako slicnih situacija... al eto, drag mi je igrač, voli Zidane-a ko i ja 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
PSG i FFP
, ugovor sa Katarskom turističkom organizacijom na 150 mil eura godišnje, s tim da će zadnju godinu u sezoni 2015/16 za ovaj ugovor dobiti skoro 200 mil eura
http://www1.skysports.com/football/news ... -Authority

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
A sunce ti,oni ce bukvalno imati neogranicen budzet za naredne sezone. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sto bi reko cika Marjan Mijajlović, neigraju novci, nego noge 

-
- Kontakt:
Ceka se odgovor Seika Mansoura...rio_Ferdy88 je napisao/la:PSG i FFP, ugovor sa Katarskom turističkom organizacijom na 150 mil eura godišnje, s tim da će zadnju godinu u sezoni 2015/16 za ovaj ugovor dobiti skoro 200 mil eura
![]()
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sto bi rekao cika Jovan Surbatovic,sa novcima mozes da biras koje ces noge da kupis.megaffon je napisao/la:sto bi reko cika Marjan Mijajlović, neigraju novci, nego noge

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Titova-Juga
- Kontakt:
STEVIE je napisao/la:ovaj lovren nesto ko' prijeti ibri i prica o revansu, pa ibro ce ga opet raznijeti
A sta, ti podrzavas ovakve startove ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
mrsavi 0-0 za sad protiv bresta. mozda ibro razbije jos nekog veceras tamo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Zabi ga pomenutiSTEVIE je napisao/la:mrsavi 0-0 za sad protiv bresta. mozda ibro razbije jos nekog veceras tamo

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ibro majstor
.

Ibrahimović je uvjerljivo prvi strijelac francuskog prvenstva, a s deset postignutih pogodaka najbliži su mu Dario Cvitanich (Nice) i Bafetimbi Gomis (Lyon) koji još moraju odraditi utakmice 19. kola.
Ono što je zanimljivije je da je Ibrahimović postao prvi igrač nakon Vahida Halilhodžića koji je u prvoj polovici prvenstva zabio 18 golova. Bivšem jugoslavenskom reprezentativcu i nekadašnjem treneru zagrebačkog Dinama to je uspjelo u sezoni 1984/85 kada je nosio dres Nantesa, a prvenstvo je okončao s 28 golova i naslovom prvog strijelca lige.
Ono što je zanimljivije je da je Ibrahimović postao prvi igrač nakon Vahida Halilhodžića koji je u prvoj polovici prvenstva zabio 18 golova. Bivšem jugoslavenskom reprezentativcu i nekadašnjem treneru zagrebačkog Dinama to je uspjelo u sezoni 1984/85 kada je nosio dres Nantesa, a prvenstvo je okončao s 28 golova i naslovom prvog strijelca lige.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
sta bi sa grbom, mjenjaste li ga ?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nadam se da vam se sviđa.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
-
- Kontakt:
Vlasnici PSG troše puno novca
Paris Saint-Germain – Bogati kararski vlasnici su ponosno pokazali veliki novac u Dohi prošle sedmice dovođenjem Lucasa Moure za 35 miliona €.
U posljednjih 18 mjeseci PSG je potrošio 260 miliona na pojačanja.
PSG je prvi na tabeli sa 38 bodova zajedno sa Lyonom i Marseilleom koji također imaju po 38 bodova, s tim da PSG ima bolju gol razliku.
"Ja sam osvojio trofeje svugdje gdje sam igrao i nadam da će to nastaviti i u Parizu", rekao je Zlatan Ibrahimović.
Zlatan Ibrahimović: "Imali smo nekoliko problema s načinom na koji smo igrali nedavno, i koji je prikazan u našim rezultatima. Kada izgubite, možete naučiti puno više nego kad pobijedi. Nadam se samo da smo naučili lekciju."
Čuj puno novca troše!! Moje mišljenje je da trebamo još potrošiti bar 200 miliona da možemo parirati klubovima kao što su Barcelona, Real, Chelsea, Manchester United itd. Da se borimo za naslov prvaka Evrope. I da što više mladih talenata dovodimo jer nam stari igrači netrebaju
Paris Saint-Germain – Bogati kararski vlasnici su ponosno pokazali veliki novac u Dohi prošle sedmice dovođenjem Lucasa Moure za 35 miliona €.
U posljednjih 18 mjeseci PSG je potrošio 260 miliona na pojačanja.
PSG je prvi na tabeli sa 38 bodova zajedno sa Lyonom i Marseilleom koji također imaju po 38 bodova, s tim da PSG ima bolju gol razliku.
"Ja sam osvojio trofeje svugdje gdje sam igrao i nadam da će to nastaviti i u Parizu", rekao je Zlatan Ibrahimović.
Zlatan Ibrahimović: "Imali smo nekoliko problema s načinom na koji smo igrali nedavno, i koji je prikazan u našim rezultatima. Kada izgubite, možete naučiti puno više nego kad pobijedi. Nadam se samo da smo naučili lekciju."
Čuj puno novca troše!! Moje mišljenje je da trebamo još potrošiti bar 200 miliona da možemo parirati klubovima kao što su Barcelona, Real, Chelsea, Manchester United itd. Da se borimo za naslov prvaka Evrope. I da što više mladih talenata dovodimo jer nam stari igrači netrebaju
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.